Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 128
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вече втори ден не мога да си видя поръчките от минали години в немския Амазон. Исках да проверя цената на един артикул. Излизат ми само за тази година, а за предишните е празно.
Скрит текст:

При друг дали го има този проблем? В английския всичко е наред и се показват.
П.п. Оправи се преди малко, вече се виждат.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 14:41 от 4μΕ

# 286
  • София
При мен всичко се показва, но ползвам десктоп версия.

# 287
Здравейте, как мога да се свържа с чата на английският амазон????Нещо не мога да намеря как да се свържа с чата???

# 288
  • Сф
Горе в прозорчето за търсене пишеш Contact us и ти дава опция за чат

# 289
  • Сред мелниците
В какъв срок мога да рекламирам продукт от немския Амазон?

# 290
В тридесет дневен подлежи на връщане, ако е уред, но докато е в гаранция, можеш да го рекламираш. За друг вид продукт, трябва да е отбелязано на страницата му. При всички случаи, добре е да им пишеш.

# 291
  • Сф
Дори и да са минали 30 дена, ако е много фрапантен проблемът, пак можеш да пишеш.

------
Рекламирам е много различно от рекламация, второто е правилно да се използва в случая.

# 292
Аз писах за дефект на едни боти 3 месеца след като съм ги купила. Даже не поискаха снимки и понеже не ставаха за носене, ми върнаха парите веднага.
Така, че зависи от проблема и реагират независимо от сроковете.
Просто трябва да се пише на съпорта.

# 293
  • Сред мелниците
Абсолютно вярно е, че не смятам да ги рекламирам Simple Smile.  Тъкмо обратното.
Казаха ми по тел, че един часовник , който е получен от поне 10 дни , но не беше отворен, е надран по циферблата.
През тел не можех да си вляза в акаунта, притесних се И юруш към БГмама , та така стана с рекламата. Simple Smile
Писах им за връщане на повреден артикул утре ще им го пусна по dhl.
Надявам се да няма проблем нататък.

Рекламирам е много различно от рекламация, второто е правилно да се използва в случая.

# 294
Здравейте,
Може ли да споделите за безжични слушалки от които сте доволни? Детски и младежки модели?

# 295
  • София
Здравейте,
Може ли да споделите за безжични слушалки от които сте доволни? Детски и младежки модели?

Anker Soundcore Q30

Младежа е много доволен.

# 296
Някой може ли да ми помогне с линк на преходник за 220Волта от англиския амазон. Че не знам как да търся...

# 297
# 298
  • софия
Здравейте,
Bose QuietComfort

# 299
Мдаа,благодаря,обаче от УК към европейско. Ще поръчвам нещо на сина ми,а той е в Германия и искам и адаптер да му поръчам,че да не се занимава да търси ...Ама май ще трябва от немския Амазон да си поръча..

Общи условия

Активация на акаунт