Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 114
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Здравейте! Имам следното питане: харесах едни обувки в английския амазон на много добра цена. Дава ми доставка след 6-7 месеца, октомври. Има ли някаква уловка тук? Някой поръчвал ли е с такъв срок на доставка? Благодаря предварително!

На мен ми се е случвало. Беше един куфар Самсонайт на супер цена. Много пъти ме подканяха да откажа поръчката, защото не е наличен, но не го направих и в крайна сметка получих куфара след половин година, примерно.

# 526
# 527
  • ВАРНА
Моля за съвет, отдавна пазарувам в Амазон УК и ДЕ. Последно време предимно от Германия, след Брекзита. Изтече ми едната карта, последния път платих в немския с парите от акаунта ( имах върнати към тях поръчки, които те възстановиха като сума ). И сега дори като се опитам да вляза в немския Амазон ме препраща към Английския с тези искания за информация ...Блокирани са ми ( временно) всички акаунти. За Billing BG адреса по карта ли да напиша ( че скоро сменях и адреса по лична карта и не знам сега в банката коя дебитна карта с кой адрес се води) или адреса, на който получавам стоките в Англия/ Германия - превозвачите ?

Скрит текст:

# 528
Моля за съвет, отдавна пазарувам в Амазон УК и ДЕ. Последно време предимно от Германия, след Брекзита. Изтече ми едната карта, последния път платих в немския с парите от акаунта ( имах върнати към тях поръчки, които те възстановиха като сума ). И сега дори като се опитам да вляза в немския Амазон ме препраща към Английския с тези искания за информация ...Блокирани са ми ( временно) всички акаунти. За Billing BG адреса по карта ли да напиша ( че скоро сменях и адреса по лична карта и не знам сега в банката коя дебитна карта с кой адрес се води) или адреса, на който получавам стоките в Англия/ Германия - превозвачите ?

Скрит текст:

Вашия адрес, иначе най-вероятно ще ви блокират напълно акаунта, т.к доста хора се опитват да дадат като билинг адрес - този на превозвачиите.

# 529
  • София
Здравейте, моля за съвет къде да я търся тази пратка, изпратена с директна безплатна доставка до адрес в София. Никой не се е свързвал с мен вчера за опит за доставка както пише на инфото.

# 530
  • Варна
brayan__ Въведи тракинга в системата на Еконт и ще видиш действителното къде се намира пратката и дали е предадена към тях.

# 531
  • София
farf, много благодаря. Излиза по тракинг-а на Еконт.

# 532
  • София, Манастирски ливади
И при мен беше така вчера. Ако имате профил в Еконт се вижда пратката. Моята уж е в куриер, но не получих смс. Да видим дали ще се появи някой.

# 533
Съобщенията за неуспешна доставка са грешна интерпретация от Amazon за междинен етап от доставката при предаването на пратките от Fan към Еконт.

# 534
На всяка пратка имам уж неуспешно доставяне ден по-рано и винаги с града и после RO.
Съобщенията за неуспешна доставка са грешна интерпретация от Amazon за междинен етап от доставката при предаването на пратките от Fan към Еконт.
Точно това си мисля и аз.

# 535
здравейте,
моята пратка пътува с пощата от немския амазон до БГ
какво означава този статус , че е някъде в София ли?
Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ
България, SOFIA LC/AO

# 536
Някакви идеи за хубава кучешка храна от DE?
Разбира се с идеята сега с безплатната доставка да идва по-изгодно от тук. Поставиха ми задача да търся, но не са ми познати всички марки.

# 537
Разбира се с идеята сега с безплатната доставка да идва по-изгодно от тук. Поставиха ми задача да търся, но не са ми познати всички марки.
Моля,ако откриете да споделите в темата.

# 538

Ние сме на тази вече почти 2 години. Доволни сме. Взимаме я от бг-магазин на кг. на цена от 16лв/кг.

https://www.amazon.de/-/en/Rinti-Max-i-mum-beef/dp/B019GN7E32/re … aps%2C131&sr=8-34

Като гледам целия бранд, доста по-изгодно излиза, но пък нашия вид не е налична.
https://www.amazon.de/s?k=Rinti

# 539
  • София, Манастирски ливади
Дойде моята. Поръчано на 30.03. Попитах куриера защо не изпращат съобщения- не знаеше.

Общи условия

Активация на акаунт