Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 171
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Leila ,благодаря възползвах се 😊единия го взех от този сайт който си постнала.Другия от амазон.

# 226
  • Sofia
Момичета, привет.

Някоя дали е поръчвала ето тази четка за коса:

https://www.amazon.de/-/en/Straightener-Straightening-Temperatur … Caps%2C108&sr=8-5

Директно от сайта на производителя ми дава срок за доставка  до 30 работни дни Frowning1 ,
(но пък значително по-добра цена), което са си два месеца почти, а пък аз я искам тук и сега Smile

Всъщност аз искам тази:
https://www.amazon.com/gp/product/B07MMQ4BZH/ref=sw_img_1?smid=A … 3OW2LD3645U&psc=1

но в немския амазон я няма, а приключението да се поръчва от американския ...май не е оферта.

# 227
По-лесно е да се разпори, отколкото счупи в багажното на самолета един куфар, ако е качествен. Аз твърдите ги съхранявам един в друг или ги ползвам за съхранение на летни/зимни дрехи.

Някой да е ползвал този уред за почистване на зъби? https://www.amazon.de/gp/product/B0BFRSDTZ2/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1
Поръчах си такъв от алиекспрес за около 28-29лв, но още не съм го пробвала.

# 228
Момичета, голяма прецаквация. Писах, че съм си взела ИП от английския, съответно с техния кабел. Тук много от вас ми дадохте съвет да сменя кабела, отколкото да взимам адаптер. Аь взех даже оригинален кабел от ИП България, но се оказва, че няма как да се смени. То не се мушка, като на компютрите а си е изцяло с дъното. Дано ме разбрахте.
Сега се чудя англ. разклонител ли да взема, адаптер ли.... какво да го направя...
Странно ми е да продават отделно кабели, като самите уреди не позволяват смяната им.

# 229
Някой да е връщал скоро с генереиран етикет от немсия амазон гледам пише DHL спиди ще го примета ли без заплащане, връщала съм много отдавна .  Кафе машината от склада тече нон стоп като е включена да загрява което за мен никак не е нормално Sad а беше като нова ...по описание на амазон.
Вече системата им е свързана с на Спиди и няма проблем само лепите етикета и носите на Спиди.Последно връщах преди коледа и пратката пътува до Германия един месец с dhl.

# 230
  • Сф
Вземи си адаптер, не знам каква е драмата

[video][/video]
Момичета, голяма прецаквация. Писах, че съм си взела ИП от английския, съответно с техния кабел. Тук много от вас ми дадохте съвет да сменя кабела, отколкото да взимам адаптер. Аь взех даже оригинален кабел от ИП България, но се оказва, че няма как да се смени. То не се мушка, като на компютрите а си е изцяло с дъното. Дано ме разбрахте.
Сега се чудя англ. разклонител ли да взема, адаптер ли.... какво да го направя...
Странно ми е да продават отделно кабели, като самите уреди не позволяват смяната им.

# 231
Ние сменихме щепсела на един слоу кукър, поръчан от Англия.

# 232
На мен с адаптерите ми се бъгнаха някои уреди (нещо имаше проблеми с контакта между уреда и адаптера и моя контакт) и аз изнудих мъж ми -сега имам английски контакт двоен в кухнята.Много е удобно.За терасата си взех разклонител троен кабела му е български ,а гнездата му са английски(голямо обяснение 😂) но върши страхотна работа.От България го поръчвах.

# 233
 И при мен се получаваха искри между адаптера и уреда. Смених щепселите и отделно си взех разклонител с английско глездо .

# 234
  • гр. София
И ние сменихме щепсела на една сокоизтисквачка, която така и не ползвам обаче.... но така пада и гаранцията на уреда.

# 235
  • София
Може ли да споделите откъде сте купили разклонители с UK гнезда?

# 236
  • на Мелмак
Джена, тази, която искаш я има в английския амазон. Нещо не мога да постна линка.
Поръчай с превозвач ако искаш. Със сигурност ще ти е по-бързо. Simple Smile

# 237
Има едни доста нискокачествени адаптери, които са кофти. Но има едни други, имат и лампичка, която светва, когато е включен... та с тях нямам никакви проблеми от години. Просто си вземете по-читав адаптер. Огромна част от малките ми уреди са с такива.

# 238
Моят разклонител от Али експрес преди години,с препоръка от темата тук. Но нямам достъп до акаунта,за да дам линк. Рядко го ползвам,на повечето уреди щепселът е сменен.

# 239
  • Варна - Черна гора
Моят разклонител от Али експрес преди години,с препоръка от темата тук. Но нямам достъп до акаунта,за да дам линк. Рядко го ползвам,на повечето уреди щепселът е сменен.
Такъв ли е?
разклонител

Общи условия

Активация на акаунт