Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 146
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, понеже никога не съм пазарувала от Амазон, а дъщеря ми иска да й поръчам този албум, който не мога да намеря в други сайтове на любимата й група. Нали правилно мога да го поръчам до български адрес. Пише ми 4.99 евро доставка, самият артикул е към 34 евро. Просто си пиша българския адрес, вкарвам картата и поръчвам, нали? Има ли някаква уловка?
https://www.amazon.de/-/en/Contents-Photocard-Tracking-Standard- … 2C139&sr=8-1&th=1

# 241
  • Сф
Продавачът е кореец. Рейтингът му не е особено вусок. Аз не бих поръчала

# 242
Здравейте, понеже никога не съм пазарувала от Амазон, а дъщеря ми иска да й поръчам този албум, който не мога да намеря в други сайтове на любимата й група. Нали правилно мога да го поръчам до български адрес. Пише ми 4.99 евро доставка, самият артикул е към 34 евро. Просто си пиша българския адрес, вкарвам картата и поръчвам, нали? Има ли някаква уловка?
https://www.amazon.de/-/en/Contents-Photocard-Tracking-Standard- … 2C139&sr=8-1&th=1
Точно така е. Няма уловка. Би трябвало да получиш проследяващ номер, с който да си следиш пратката.

Продавачът Atoz merchant EU има няколко негативни отзива, но са за това, че поръчката не е пристигнала в оказаното време. Като човек поръчващ от Китай, знам че може да се забави дори повече от 60 дни(той дава 1 месец).

# 243
  • на Мелмак
Силви, може би ще се забави.
Но амазон си имат протекция.
Иначе си се регистрирай Wink

# 244
Моят разклонител от Али експрес преди години,с препоръка от темата тук. Но нямам достъп до акаунта,за да дам линк. Рядко го ползвам,на повечето уреди щепселът е сменен.
Такъв ли е?
разклонител
Да,точно същия линк ми отваря,същия продавач. успях да вляза в акаунта.
Ползвала съм го броени пъти,изглежда добре направен.
Това е заглавието на продукта.

Power Strip 10A/2500W 1/2/3 AC Socket EU/UK/US Plug 4 USB Travel Adaptor with Switch and 2m Extension Cord PC Explosion-Proof
EU PLUG, 2 OUTLET 4 USB

# 245
Привет.
Някой има ли кецки 38 на Dockers by Gerli ако може дължина на стелката ❤️

# 246
Привет.
Някой има ли кецки 38 на Dockers by Gerli ако може дължина на стелката ❤
ако мога да съм полезна с това, аз имах боти на тази марка и си отговаряха на номера

# 247
Привет.
Някой има ли кецки 38 на Dockers by Gerli ако може дължина на стелката ❤
ако мога да съм полезна с това, аз имах боти на тази марка и си отговаряха на номера
Благодаря, качествени ли са? Мисля да поръчам гуменки или кецове за дъщеря ми

# 248
да ви кажа носих ги една зима всеки ден и половината зима  от следващата, подметката им пропадна след това и стана невъзможно и болезнено да се ходи с тях, така че при мен изкараха сезон и половина. Не знам дали е така само с моя чифт/брой конкретно Simple Smile

# 249
Може ли някой който е връщал пратка, получена до немски адрес и в последстие с ползва доставчик до БГ,  да ми каже каква опция да избера, за да успея да си генерирам етикет и върна със спиди от БГ.
Такива опции ми дава:

# 250
Може ли някой който е връщал пратка, получена до немски адрес и в последстие с ползва доставчик до БГ,  да ми каже каква опция да избера, за да успея да си генерирам етикет и върна със спиди от БГ.
Такива опции ми дава:

Сменихте ли преди това адрес на връщане да е БГ? Май не сте.

# 251
Изобщо не ми даде такава опция, или аз не знам къде да я търся, не връщам често..

# 252
Изобщо не ми даде такава опция, или аз не знам къде да я търся, не връщам често..
Има опция за смяна на адреса, защото по дефолт е този от доставката. Огледай внимателно над тези опции се вижда. Трудно забележим е.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 08:30 от drago_2008

# 253
  • софия
Ето къде е:

След това излизат поп-ъпи, в които се променя адресът.

През линковата връзка на DHL в сайта на DHL излизат адресите, от които може да се върне.

Не съм връщала. Просто следвах стъпките. Поправете, ако някъде не е правилно.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 08:38 от zvаnchе

# 254
Много благодаря! През телефона никакъв шанс да го видя, но открих през компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт