Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 142
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Най-долу под потвърждаването е🤨

Ако драго не беше писала, че има, е трудно за намиране. Никаква логика няма да е там.
Не харесвам мобилните приложения. Старая се максимално да избягвам ползването им.

# 256
  • Сред мелниците
Поръчах малка по обем пратка от немския Амазон, което не съм правила  много отдавна.
Знаете ли кой е БГ доставчик?
Имам лош опит преди години, беше изпратено в  пощата и те чакаха да се досетя, че имам нещо при тях. Аз пък и не подозирах че ги ползват и си чакам някой куриер.

# 257
Когато я изпратят, ще разбереш. Не използват само една куриерска фирма.

# 258
Здравейте! Да препоръчате капсулна машинка за кафе на добра цена?
Преди няколко години купувахме масово по около 20Е едни на Krups,ама сега под 50 не намирам...

# 259
Поръчах малка по обем пратка от немския Амазон, което не съм правила  много отдавна.
Имам лош опит преди години, беше изпратено в  пощата и те чакаха да се досетя, че имам нещо при тях. Аз пък и не подозирах че ги ползват и си чакам някой куриер.
Миналият месец получих една пратка със Спиди и една с Интерлогистика. Но първо ме уведомиха за по имейл с кой куриер ще го пратят, после и с СМС на телефона. С който и да го пратят, би трябвало да Ви уведомят по някакъв начин.

# 260
Преди седмица получих малка по обем, но скъпа стока от немския Амазон. Изпратиха я с FAN, и Еконт ми я доставиха до адреса. Като я изпратят, ще видите с кой куриер е в детайлите за поръчката.

# 261
sasi6 , получих няколко такива складови "Като нови"https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07Z92BYLJ/ref=ppx_yo_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1 преди няколко месеца.  Ако не е спешно, проверявай от време на време. Моите бяха в интервала от 20-23 паунда, като само едната дойде в комплект с капсули. От 6-те кутии капсули само на едната изтичаше трайността следващия месец. Вероятно ги отварят, за да махнат от голямата опаковка капсулите с изтичащ срок, а машината си идва изобщо неразопакована.

# 262
  • Сред мелниците
В проследяването от Румъния я е поел FAN.
В нет-а видях,  че ги поема Еконт.  Както и pru е написала. 
Надявам се местните да комуникират, защото се очаква да не съм в София в деня на доставката.
Радвам се, че архаичната организация БГ Пощи вече е аут. Отне им 27 дни от пощенския клон до дома ни.
Дано този път всичко да приключи нормално.

# 263
  • София
Надявам се местните да комуникират, защото се очаква да не съм в София в деня на доставката.

Последно получавах с тях януари. Комуникацията се изразяваше в обаждане на куриера: Имате пратка, на адреса съм Joy Иначе пратката дойде 3-4 дни преди датата, посочена в Амазон като очаквана дата за доставка.

# 264
Радвам се, че архаичната организация БГ Пощи вече е аут. Отне им 27 дни от пощенския клон до дома ни.
Аз също не получих съобщение от Еконт в деня на доставка. В момента на предаване на пратката от FAN към Еконт, тракинг номерът от Амазон започва да дава резултати в системата за проследяване на Еконт. Щом може да не сте на адрес в деня за доставка, така ще може да се ориентирате за движението и да се свържете с куриера ако се налага. При мен пристигна точно в деня, посочен за очаквана доставка.

# 265
Регистрирай се в Econt с твоя номер, който си посочила в Amazon и там можеш да следиш всички пратки за теб. Пращат известие на телефона и имейл(май се активираше допълнително), че има пратка за теб. Вече не ме интересува дали има или няма SMS известие.

# 266
  • Сред мелниците
Както се очакваше Еконт поема fan.
Това се оставя на клиента да го открие, ровейки в нет-а. На стр на fan бг доставчик аз не открих  
Сутринта Според тракинга на амазон бил направен опит за доставка ! което е откровена лъжа.
Опитах се да се свържа по тел с Еконт за да пренасоча пратката до офис, не ми се разправяше да си правя профил и т.н. Не стана.
Изневиделица, куриер ми се обади че е пред входа!!?
Толкова ли е сложно или скъпо Еконт да ти прати  смс , че пратката е в България и предстои доставка. Да не говорим да ти се обади. Ако иска за моя сметка, да не фалират.
Егати абсурда! Амазон ли да обвиняваме?
Аз си реших проблема, като осигурих кой да го получи,  но от два дни дебна тракинга и ви занимавам и вас, защото ми беше спешно и важно.

# 267
# 268
Значиии,как разбутаха складовете и в немския и английския Амазон и от еди месец не мога да селектирам нищо. Например в английския стигам до тук
https://www.amazon.co.uk/s?i=fashion&bbn=3581866031&dc&qid=17077 … 720&ref=sr_nr_i_3
и после няма от къде да избера  дрехи,обувки..,друго/ Някой би ли ми дал линк към обувките в двата амазона и,ако може да обясни как се намират..

# 269
Обожавам Амазон, обаче търсачката им и 1 цент не струва.

Общи условия

Активация на акаунт