Мнения на Birdie...

• 261 535
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 845
Здравейте Birdie:)

Първо: Желая ви приятно изкарване на празниците!

Въпросът ми е сходен с този на момичето от предния постинг.

Нашият син е на 27 дни и от скоро започна да не спи през нощта, реве, сърди се и накрая заспива рано сутрин, предполагам от умора.

Храня го с кърма от шише на поискване. Вечер винаги си ляга нахранен, уригнат, преобут, подходящо облечен за сън на темперетура от около 19 - 20 градуса, но въпреки всичко неиска да спи. Колики засега няма.

През деня нямам този проблем, нахранвам го и заспива непробудно за около 3 часа, до следващото хранене. Но след вечерното хранене около 22.00 часа до 5 - 6 часа сутринта определено неиска да спи и реве и ако заспи, то заспива за малко /за 30 мин/ и пак се буди и мрънка. (като не пропуска и нощното ядене - към 2 часа)
Каква може да е причината за това? Мога ли по някакъв на чин да го накрам да спи нощем, а денем да бодува.
От 22 до 5-6 едно дете на 27 дена би трябвало да има 2 хранения.
Повдигнете леглото така, че да има равномерен наклон от главата към краката (главата да е на по-високо). Но плавен наклон, а не да му повдигнете само главата!! Става като поставите плънка под матрачето под формата на клин.

мерси за съвета  Hug още днес ще пробвам да повдигна матрака Grinning

# 1 846
@pebble

Двама казват, че детето има отит (и повечето неща съвпадат). Само един казва че няма отит, но пък детето продължава да е неспокойно.
Това първо трябва да изключите...

# 1 847
zdraveite Birdie. molia za mnenie. sinat mi e na osem meseca. otkriha mu stafilokokovi bakterii v nosleto i mu predpisaha BAKTROBAN. mazahme go dva dni, sutrin i ve4er,no sastoianieto na nosleto se vlo6i.sega ima mnogo pove4e sopoli,koito mu pre4at da di6a,spi i iade.vdigna i temperatura 38.6 .vazmojno li e antibiotika da ne mu ponasia. mnogo sam pritesnena i neznam kakvo da pravia. ve4e ne moga da mu otpu6a nosa nito s fiziologi4en raztvor,nito sas sterimar.6te vi bada blagodarna da 4uia va6ia savet. s
Вземете това:
http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=186

# 1 848
Здравейте отново Birdie Hug

пиша Ви отново  с молбата за съвет относно почти едномесечното ми бебе.
Много често след хранене, когато го сложа да си легне търси яростно залъгалката и плаче ако не му я дам. Когато я захапе почва да я дъвчи яростно и в същото време издава много странни звуци - нещо като ръмжене.
Първоначално мислех, че явно е недохранен, но се оказа, че не е.

Въпросът ми е: защо понякога е толкова нервен и неможе да заспи без биберона, а друг път го слагам, стои спокойно и заспива без залъгалката?

Забелязала съм, че предимно привечер заспива търсейки бибероната, а през деня заспива без проблеми без нея.

Мерси предварително! Hug

# 1 849
 д-р Бърди здравей,
Синът ми е постоянно с течащ нос вече месеци , спира за няколко дни , седмица и започва отново .
Появява се кашлица по честа когато  спи .
На всяко преслушване педиатърката ми казва че гърдите са чисти , гърлото розово, че е здрав.
Възможно ли  е никненето на зъбите да са причина?В момента наистина никнат кучешки.
Ако не трябва ли да се направят някакви изследвания?
Вчера започна с бистри сополи , днес станаха жълти и гъсти. Какви капки за нос да слагам за да спи спокойно?

# 1 850
Здравейте! Направих на детето профил за кръвна захар и резултатите са:
8.00   - 5,62;
12.00 - 6,69
16.00 - 5,96.
Моля пишете в норма ли са.

# 1 851
Това стойности след хранене ли са?
ОбЩо вzето са в норма.Включих се,zаЩото Бьрди е оффлайн.Сори Peace

# 1 852
Здравейте Birdie
Днес пак бяхме при доктора и той каза че ушите и са по добре но малко подута лигавица има но като цяло е здрава. Въпреки всичко ни изписа ампули калции и капки хексалгин.
Каза че този рев може да е причинен от това че са я виждали много хора.
Като цяло нищо не каза де... сега ще и даваме калции и ще видим какво ще стане...

# 1 853
Първата в осем часа е на гладно, другите два часа след храна.

# 1 854
TOVA NIAKAKAV MAITAP LI E  :shock:VAPROSA MI BE6E SERIOZENS

# 1 855
Здравейте отново Birdie Hug

пиша Ви отново  с молбата за съвет относно почти едномесечното ми бебе.
Много често след хранене, когато го сложа да си легне търси яростно залъгалката и плаче ако не му я дам. Когато я захапе почва да я дъвчи яростно и в същото време издава много странни звуци - нещо като ръмжене.
Първоначално мислех, че явно е недохранен, но се оказа, че не е.

Въпросът ми е: защо понякога е толкова нервен и неможе да заспи без биберона, а друг път го слагам, стои спокойно и заспива без залъгалката?

Забелязала съм, че предимно привечер заспива търсейки бибероната, а през деня заспива без проблеми без нея.

Мерси предварително! Hug

Това е нормално бебешко поведение. Не е нещо необичайно.
Не е нужно нещо специално да се прави.

# 1 856
Здравейте! Направих на детето профил за кръвна захар и резултатите са:
8.00   - 5,62;
12.00 - 6,69
16.00 - 5,96.
Моля пишете в норма ли са.
Да, ако теста е добре направен-всички стойности са под 7.8ммол/л.
Моля измерете относително тегло на урина в рамките на обикновено изследване на урина.

# 1 857
Здравейте Birdie
Днес пак бяхме при доктора и той каза че ушите и са по добре но малко подута лигавица има но като цяло е здрава. Въпреки всичко ни изписа ампули калции и капки хексалгин.
Като цяло нищо не каза де... сега ще и даваме калции и ще видим какво ще стане...
НЕ се дава калции от ампули на деца-нищо няма да постигнете с него!! освен да си навлечете още неприятности и проблеми.
Нито хексалгин капки-къде ще ги капете, простете?

# 1 858
TOVA NIAKAKAV MAITAP LI E  :shock:VAPROSA MI BE6E SERIOZENS
И аз Ви отговорих-с тази помпичка може да помогнете на детето и да го облекчите.
По въпроса, доколко има стафилококова инфекция зависи от посявките и колко точни са те.
Ако има, може да ползвате или Бактробан назален или системен антибиотик.

# 1 859
Здравейте Birdie
НЕ се дава калции от ампули на деца-нищо няма да постигнете с него!! освен да си навлечете още неприятности и проблеми.
Нито хексалгин капки-къде ще ги капете, простете?
Ами капките ги капваме в устата. А за калция ... не знам какво да кажа, вече се шашнах а детето продължава да реве.
Според вас какво трябва да направим?

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 19:50 от pebble

Общи условия

Активация на акаунт