Мнения на Birdie...

• 261 223
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 945
Знам,че по този начин човек трудно може да се ориентира,затова и ще направим консулта както си му е реда.

# 946
Пьрвия консулт,които направихме в София при невролог.Според нея това е нищо и никаква хидроцефалия и не трябва да се предприема нищо.Но аз реших да потьрся още мнения,за да знам че сьм направила всичко необходимо за детето си.След ЯМР нещата малко се променят.Поне се знае причината за това.Нашата невроложка смята,че има и вьншн. хидроц.,но аз се вьздьржам,искам и неврохирург да види снимката от ЯМР.Общо взето мненията мисля,че несе различават особенно.И в Русеснимката от скенера видя неврохирург,тои сьщо смята,че засега не трябва да се преприема нещо.А последното мение на неврох.,кьдето сте чели е обнадеждаващо,но тои видя снимката от скенера,а това мнение е след ЯМР.Опитвам се да ви дам ясни подробности,не знам дали успявам.

# 947
  • 1st floor
Бърди , пак имаме нужда от съвет! Tiredдребния от вчера има температура. преди две семици беше така - само ниска температура, без кашлица и др. екстри. Гърлото му било червено и ни изписа АБ. Не му го дадох, защото температурата се задържа три дена и после изчезна без да съм давала нищо. На шестия- седмия ден отидох за бележка за детската и джи пи то се разфуча защо съм отменила лечението - гърлото му било червено и настоя да давам 7 дена Аугментин. На детето абсолютно нищо му нямаше, осв. червеното гърло , което при него винаги , още от раждането си е такова, но аз му дадох АБ. В понеделник беше последния прием, от вчера пак е с температура - пак така е ниска 37.5 и пак нищо друго му няма. Ще го водя на лекар , но сигурно пак ще му изпише веднага някой др. АБ. 
Какво ли може да му е на дребния??? Първия път реших че е просто вирус - за три дена му мина, но сега като се повтори/ и то след прием на аугментин/ вече сериозно се притесних!!!
Питам го къде го боли да го цункам, но нищо конкретно не ми казва Sad.

# 948
Направете една посявка на фарингеален секрет...

# 949
  • 1st floor
Направете една посявка на фарингеален секрет...
един малко тъп въпрос - това гърлен секрет ли е или нещо друго?

# 950
Да-гърлен секрет.

# 951
  • 1st floor
  bouquet
дано само джи пи -то се съгласи да ми пусне...
ако не ще си платя , но не знам кой ще ми вземе секрета newsm78
  bouquetоще веднъж благодаря за бързия отговор - потеглям към поликлиниката...

# 952
Здравейте Birdie.
Искам отново да се допитам до вашето мнение.Детето ми е на 7месеца и е захранена от шестия месец до тогава бе на кърма.Добре ли ще е за детето ако го запиша на детска кухня.До сега е хапвала плодове,зеленчуци и от скоро месо-пилешко.Благодаря за вниманието предварително. Hug

# 953
Да, ако сте сигурни в качеството на храната и не даваме кисел...
Нямам представа как е тази детска кухня-тук няма такова нещо.
Пренасянето на храна из съдове е все пак риск.

# 954
  • 1st floor
пак съм аз Embarassed
връщам се от поликлиниката - гърлото ни е червено/вече не се учудвам/, взеха ни гърлен секрет, кръв , урина..., но каза да не чакаме резултати , изписа Зинат. Ами ако и той не подейства като аугментина, тогава какво - трети АБ? Да чакам ли понеделник , в момента има 37.5 , не давам нищо за температура, поддържа си я такава от вчера, но не се вдига / засега/? newsm78

# 955
Дали да изчаквате зависи от това дали имате постоянна връзка с педиатъра.
Ако може да сте в постоянна връзка, и няма нещо друго спешно, и с оглед това, което написахте, би било добре да изчакате посявките.

# 956
Здравей Бърди.Моля знаеш ли нещо за Сингуляр.Дъщеря ми е на13 години и от две седмици приема лекарството исе чувства много добре.Дозата е 1табл. и половина вечер от 5 млгр.КАЗАХА МИ че Сингуляра действал фатално на пубертета защото съдържал хормони.Вярно ли е това и пиши нещо повече за лекарството.Благодаря

# 957
  • 1st floor
Дали да изчаквате зависи от това дали имате постоянна връзка с педиатъра.
Ако може да сте в постоянна връзка, и няма нещо друго спешно, и с оглед това, което написахте, би било добре да изчакате посявките.
събота и неделя, определено нямаме връза с педиатъра, но ако се влоши - има дежурен лекар/ но само ако се влоши можеме да го използваме/.

# 958
Здравейте, Birdie, бихте ли ми казали мение за резултатите на сина ми. Той е на 1г.и 1м. Преди 1-2 седмици изкара грип.
ПКК:
хемоглобин - 121
еритроц- 4,83
левкоцити - 6,9
хематокрит- 0,365
тромбоците - 380
мсv 76
mch 25,0
mchc 331
ДКК-микроскопия:
St - 0,01
Sg - 0,18
Eo - 0
Mo - 0,09
Ly - 0,72
Ba - 0
CYE - 5
Урина:
уробилиноген - неувеличен
билирубин - отрицателен
белтък-урина - отрицателен
седимент-ориент.изсл. - слуз

Много благодаря предварително!   bouquet

# 959
Здравей Бърди.Моля знаеш ли нещо за Сингуляр.Дъщеря ми е на13 години и от две седмици приема лекарството исе чувства много добре.Дозата е 1табл. и половина вечер от 5 млгр.КАЗАХА МИ че Сингуляра действал фатално на пубертета защото съдържал хормони.Вярно ли е това и пиши нещо повече за лекарството.Благодаря
За какво Ви го предписаха?

Общи условия

Активация на акаунт