Мнения на Birdie...

• 261 528
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 810
не Rolling Eyes, само редки течности Rolling Eyes
Тези течности ги пие от отворения биберон, от който пием Фризовом? или?
Ако давате НАН би трябвало да смените биберона с такъв с по-тесен отвор, за да не се дави детето.

# 811
  • София
течностите са с друг по-малък биберон, специално го купихме за НАН,  Rolling Eyes

# 812
Бърди, спрях му Аугментина на Криси, вчера сутринта последен прием и днес вече си ака нормално, но не знам как да го храня. Беше само на лечебна хумана и супа моркови и не знам как да възстановя храненето му. Изведнъж да мина на стария режим сигурно не е добре, щом до вчера е бил със силна диария. Как да го захраня отново?

# 813
течностите са с друг по-малък биберон, специално го купихме за НАН,  Rolling Eyes
Да не я храним полулегнала?

# 814
Бърди, спрях му Аугментина на Криси, вчера сутринта последен прием и днес вече си ака нормално, но не знам как да го храня. Беше само на лечебна хумана и супа моркови и не знам как да възстановя храненето му. Изведнъж да мина на стария режим сигурно не е добре, щом до вчера е бил със силна диария. Как да го захраня отново?
Можете ли да ми напишете стария режим? Simple Smile

# 815
  • София
не, не, още откогато повръщаше я храня почти седнала Rolling Eyes

# 816

1) АМ с бишкоти (бисквити, попара...)
2) Супа и месно пюре (преходна храна)
3) Каша (кисел, грис...) с плод
4) АМ

# 817
не, не, още откогато повръщаше я храня почти седнала Rolling Eyes
Няма причини да се дави- или не се дави, или се задавя от повишен апетит Simple Smile, или няма проблем...

# 818

1) АМ с бишкоти (бисквити, попара...)
2) Супа и месно пюре (преходна храна)
3) Каша (кисел, грис...) с плод
4) АМ

Можем да дадем

1 АМ без бишкоти или попара
2 Супа и месно пюре (преходна храна)
3 Плод
4 АМ

Така два дена и след това дайте отново попара, бишкоти (това не е много подходящо!), грис. Кисел? хм-аз не ползвам такова нещо-но ако му харесва на бебчо Mr. Green-аз се предавам...

# 819
  • София
благодаря ти Hug  bouquet

# 820
Значи може да си яде почти всичко, което си яде, без сирене. Майка ми (лекар е) твърдеше, че трябва да давам лечебната хумана още 2-3 дни, а на него вече му се гади от нея. Tired Разбрах, много ти благодаря, златен си!  bouquet

# 821
Здравейте,преди два дни бях Ви питала за "Птичи гърди" те явно са си наследствени.
Днес направихме кръвни изследвания и излязоха следните показатели
AST-47U/l
ALT-29
GGT-19
ALKP-1116
CK-354
PHOS-1.97MMOL

NA-136MMOI/L
K-5.0MMOI/L

CALC-2,27

Педиатърката се съмнява за 2 степен на рахит ,но бебчо е на 5 месеца и казва ,че било рано за 2 степен.Другото и основание е че туберите по квадратни и леко изпъкнали.
Утре ще изследваме киселинноста на урината.
Много ви моля ,да кажете вашето мнение за резултатите ,как се лекува 2 степен на рахит и какви са последствията!!!!!

# 822
Значи може да си яде почти всичко, което си яде, без сирене. Майка ми (лекар е) твърдеше, че трябва да давам лечебната хумана още 2-3 дни, а на него вече му се гади от нея. Tired Разбрах, много ти благодаря, златен си!  bouquet
Диарията е от АБ-спирате го и проблема се решава-какво общо имат диетите тук и лечебната Хумана? Thinking
Дългите диети пролонгират обичайните детски диарии. Затова при обичайни детски диарии диети НЕ се правят.
Е, не се дават мед, попара или бишкоти, но те така или иначе не бива да ги има в диетата до около 12 месеца (за пчелния мед и много, много по-късно).

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 00:30 от Birdie

# 823
Здравейте,преди два дни бях Ви питала за "Птичи гърди" те явно са си наследствени.
AST-47U/l
ALT-29
GGT-19
ALKP-1116
CK-354
PHOS-1.97MMOL

NA-136MMOI/L
K-5.0MMOI/L

CALC-2,27

Педиатърката се съмнява за 2 степен на рахит ,но бебчо е на 5 месеца и казва ,че било рано за 2 степен.Другото и основание е че туберите по квадратни и леко изпъкнали.
Много ви моля ,да кажете вашето мнение за резултатите ,как се лекува 2 степен на рахит и какви са последствията!!!!!
ALKP е в какви единици? UI/l ли?

# 824
AST-47U/l
ALT-29
GGT-19
ALKP-1116
CK-354
PHOS-1.97MMOL

NA-136MMOI/L
K-5.0MMOI/L

CALC-2,27

ALKP е в какви единици? UI/l ли?

Да .

Общи условия

Активация на акаунт