Правихте ли трансфонтанелна ехография? ЕЕГ?
Офталмолог може да каже дали детето вижда-ние само по непряки белези можем да имаме представа.
Има офталмологични критерии за това...
Тези "кисти" са резултат от? Каква е диагнозата на това състояние-послеродова асфиксия, или? Това е от значение за общата картина...
Причината за нейното състояние е патологичната ми бременност. В началото на бременноста имах контракции, а в 8 м. започнах да вдигам високо кръвно (стигах 180/110) . Кръвното неможаха да го овладеят, изкарах си бременноста до край, Оставиха ме да раждам по естествен път и накрая всичко това се отрази на нея - задушаване , мозъчен кръвоизлив. В последствие се образуваха кисти. Лекуваме се в София в Педиятрията, но има много неща който не са ми ястни и отговори на повечето въпроси не получавам никой не се ангажирва с точно мнение по въпроса. напр. има ли поне малка вероятност детето ми да се оправи?, дали мозъка ще разте? и т.н. обиколката на главата и е 36 см. - родила се е с 33 см. Ренгена показва , че няма напрежение. Това какво ще рече, че мозъка не расте ли ? и т.н.......
Имам много въпроси, на който не получавам отговори.