Пъзели 61

• 25 527
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
То ние хубаво схеми правим, само да не се окаже, че HighSpeed е взела единствената бройка в книжарницата Sweat SmileSmiley

# 436
Аз още не съм сигурна как точно ще разиграем схемата, но аз имам за Евето един, евентуално един за Йоанка и за Аделка цял кашон, казвам си, да се знае Joy

# 437
  • София
Значи няма нужда за Аделка да идва до София, може направо с твоя кашон Simple Smile

# 438
Уаууу на схемите🤭

# 439
  • София
И сега HighSpeed пише, че пъзели няма, а vox изпраща рецепта за мъфини на принципа "направи си сам" Joy

# 440
  • София
Ето втория от четирите.
Falcon, 1000 части

# 441
И сега HighSpeed пише, че пъзели няма, а vox изпраща рецепта за мъфини на принципа "направи си сам" :joy:

Ей, sali, добре че съм в десети клас та почти веднага схванах за какво иде реч Satisfied

# 442
  • София
Ей, sali, добре че съм в десети клас та почти веднага схванах за какво иде реч Satisfied
Това почти "много" ме притеснява. Да не мислиш, че си приключила с МОН (или то с теб) - имаш НВО в 10 клас Joy

# 443
Грам не се притеснявам за НВО в 10 клас, то е само за престиж и да си премерим точките.
Повече ме напряга темата с предстоящите зимни и летни лагери и сумата, която трябва да се изтръскаме Sweat Smile

# 444
  • Варна
Имаше! Точно два бяха останали и аз ги награбих. Взех си и една хилядарка за мен, нямаше как да съм капо. Ето този:

Казвайте сега на кого какво да изпращам или да давам на Бухтичка за изпращане? По 11 лв идва бройката (хилядарката беше на 17,40 и добре, че нямаше кой знае колко голям избор, че щях да се набълбуча здраво).

# 445
  • София
Аз се извинявам на всички за объркването, като седна на лаптоп ще видя какви съм ги свършила, че ви вкарах в размисли (ама ме бива, а?); харесах един пъзел, общо-взето, няма специални схеми или нещо 😂

Ето един Ravensburger, интересен беше, но все пак предпочитам да си имам картинка като редя Simple Smile Слагам крайният резултат в скрит текст, в случай, че някой от присъстващите реши да го купува и не иска да си развали изненадата Simple Smile

Скрит текст:

# 446
Леле, уж съм 4 клас, ама ако някой не беше обобщил, нямаше и аз да разбера. Simple Smile Този, който HughSpeed ще праща към София, бих се включила някъде по веригата да го наредя, ако може. Аз редя един коледен равенс от eBay, и съм 99% сигурна, че има загубена част. Няма повече да взимам от eBay, все по-често взе да ми се случва.

# 447
  • София
Леле, уж съм 4 клас, ама ако някой не беше обобщил, нямаше и аз да разбера. Simple Smile Този, който HughSpeed ще праща към София, бих се включила някъде по веригата да го наредя, ако може. Аз редя един коледен равенс от eBay, и съм 99% сигурна, че има загубена част. Няма повече да взимам от eBay, все по-често взе да ми се случва.
освен този да го пусна да пътува щом има толкова желаещи. като е 500 части ще се реди бързо Simple Smile

# 448
  • София, България
Еве, каква си душичка, и аз бих го наредила.
Ето какво редих последно:

Кравичката е супер, квадратна е и я сглобих само за снимката, иначе не се побира в папката. Взех я от Тони, благодаря ти, Тони, супер е!

Успях да наредя и един дървен, благодарение на Сали, която ми го беше разделила на срам ме е да кажа на колко пакетчета. Joy

Този Лондон на Равенсбургер беше уникално готин, чак накрая и мъжа ми се включи да реди.

500 части, Равенсбургер, с голямо удоволствие го набучках.

А сега правя кекс за утрешното Коледно тържество на Джо, исках да направя добруджанки, не можело. Момичетата трябвало да носят сладко, момчетата - солено. Правя го по рецепта на супер-дупер кекса на Сали и ако не стане знаете кой ще е виновен. Joy
Скрит текст:
(Джо ми каза сутринта, моля те, мамо, купи нещо от магазина като другите нормални майки! Всички ще носят гадости от магазина и ще се тъпчат с тях и никой няма да иска кекс! )

# 449
Хаха, разсмя ме с Джо Simple Smile Аз правя напукани сладки Червено кадифе, да видим какво ще излезе. За първи път ги правя

Общи условия

Активация на акаунт