Пъзели 61

• 25 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Честито Рождество Христово!
Нека винаги да има надежда в сърцата ни!

Показвам домашният ни адвент календар. Страхотно качество, дъщеря ми го реди с голямо удоволствие.

Paper dogs, 1000 части
Galison

# 571
Ето го и него. Бях забравила колко са тегави пъзелите на Thomas Kinkade, но си заслужаваше. А при вас Дядо Коледа влезе ли през комина?

# 572
Честито Рождество Христово! Бъдете изпълнени със здраве и любов!

Йоана, много е красив! Имай ме предвид, ако решиш да се разделяш с него, моля те. Бързо за оздравява малката и дано болестите наистина да останат в старата година!

# 573
NalSi, запазила съм го за Евето. Ако тя не го е обещала на някой…

# 574
  • София
NalSi, запазила съм го за Евето. Ако тя не го е обещала на някой…
Не съм Simple Smile даже съм го забравила. Сложи му едно листче за нея след мен Simple Smile
При мен дойде с малко пъзели от мен за мен, а мъжа ми ни е поръчал по една раница за всеки

# 575
  • Варна
Честита Коледа, момичета! Да даде дядо Коледа, на малки и големи, бързо оздравяване на болните и никакво разболяване на здравите. На бъдещите мами леко очакване на най-важния човек в семейството.
Весело да ни е!

# 576
  • Варна
При мен дойде с малко пъзели от мен за мен, а мъжа ми ни е поръчал по една раница за всеки

По една раница с пъзели за всеки ли? Аз така разбрах щото и се впечатлих Simple Smile

# 577
  • гр. София
Честито Рождество Христово! Здраве и щастие на всички! Simple Smile Бързо оздравяване на болните! Весел празник! Simple Smile
Joy Раница с пъзели ми харесва Simple Smile

# 578
  • София
В моята раница и един пъзел няма да събера, а в неговата само някой лаптоп ако влезе Simple Smile иначе аз си знам в коя раница колко пъзела събирам Simple Smile  от Люксембург се прибрах с 3 пъзела в раницата плюс дрехи за 3 дни Simple Smile

# 579
Ненаситници такива! Grinning
Аз вчера си купих един със скромните 400 части, но много ми хареса, а и седеше сам самотен на рафта.

Затова пък на коледното тържество в училище са подарили на дъщеря ми този пъзел с 2000 части. Познайте кой ще го реди?! Sweat Smile

# 580
Честито Рождество Христово!
Йоана, бързо оздравяване на малката!

Един бърз и приятен пъзел -
Trefl, 400 части🐶🐩 За него бях споменала, че харесах в Пепко и не купих, но после ходих да го издирвам и беше свършил😄

# 581
  • гр. София
Много сладурски тези кучета! Simple Smile

# 582
Честита Коледа!

Някой имаше ли пъзели под елхата Grinning

Нещо не видях Laughing Май май сме изкупили всичко и вече никой не иска повече Joy Или поне аз така се чувствам де Joy Под нашата елха имаше само един пъзел и то за Аша (детето мисля да го прекръстя Joy).

Адвентите на Вокс, Женя и Бътърфлай са супер Heart Eyes Аз както казах хич не ми вървеше и вчера просто ги наредихме всичките за една обща снимка Laughing

Ако някой има интерес не държа да го пазя.

# 583
  • София, България
Весела Коледа, момичета!
И на Джо календара е като този на Бухтичка. На мен Джо ми подари пъзел с кучета, а Сали нацели точно един пъзел, който го гледам от повече от година.

# 584
Въпреки че си самоподарих, вчера докато бяхме в Джъмбо и детето ми купи /с мои пари Smile/ два Трефл от хаотичните, които напоследък много харесвам. Та, си имах под елхата.
Скрит текст:

Днес си отворих коледния, а уж нямаше да редя повече такива, и пак - парченцата са от по-дебелите, ама дребнички някак или от Галисъна ми се струват такива, покритието е здраво и не се дели, а цветовете са страхотни .. абе, хубав е, още повече че ми е скъп в случая.

Общи условия

Активация на акаунт