Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 77 875
  • 530
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
5лв ми калкулира преди два дни през приложението до офис на Спиди
Току що говорих с момчето. Доставката вече е 9 лв и безплатна доставка на 290 лв. Много ги натоварвали наложените платежи. Smiley
На мен през приложението не ми дава да избера офис на Спиди. Само до адрес ми дава.

# 421
  • Sofia
И аз имах поръчка от Ланком от 17.11. Вися със статус нова /недоставена, а днес виждам, че вече е изчезнала от профила ми. Изобщо не са я пращали. Аз междувременно намерих същия парфюм на по-добра цена и отдавна го ползвам,  така че всичко е точно.
Обаче към мен пътуват  по грешка поръчани два пъти х 100 мл Magnolia rosae , нямаше опция за анулиране.
На сайта е изчерпана, някой ако има интерес към едната...

# 422
  • София
Някой може ли да сподели отзиви за парфюмите на Brecourt , и по-конкретно Brecourt Avenue Montaigne.
Доста е изгоден във Висша козметика и опаковката ми харесва, но не съм ползвала марката, става ли за поръчка на сляпо?

# 423
Днес говорих с DHL, пратката била задържана, тъй като не била опакована коректно от подателя и била обозначена като опасен товар Joy Били се свързали с тях, но ме посъветваха и аз да пиша на Килиън. Писах, да видим.Май ще пия една студена вода, а за мъжа ми ще мисля друг подарък за Коледа. Не бих поръчала вече от там.

# 424
  • София
Килиън винаги отбелязват пратките по този начин и има приложен документ за това. Hands V Ще си получиш пратката, спокойно.

# 425
  • Бургас
Два дни назад поръчах от ВК и доставката си беше все още 5 лв. Днес ми пристигна съобщение от Спиди , дължа още някакви си 9 лв. Свързах се с тях по телефона , не разбрах от къде идва разликата, но ми казаха , че ще ми я върнат по банкова сметка.
Благодаря им за което!

# 426
Дано да дойде! Благодаря за отговорите на всички Flowers Hibiscus

# 427
Здравейте, опитвам да поръчам парфюм от официалния сайт на Амуаж, дава ми да избера България, после град, но не ми приема адреса, имате ли представа защо? Някой поръчвал ли е от там без проблем?

# 428
Здравейте, опитвам да поръчам парфюм от официалния сайт на Амуаж, дава ми да избера България, после град, но не ми приема адреса, имате ли представа защо? Някой поръчвал ли е от там без проблем?
Поръчвали сме, но имаите предвид, че ще трябва да се разправяте и с митници и тн, тъй като парфюма идва от Оман.

# 429
Здравейте, много си харесах един аромат на Kilian -Love, dont be shy , и сега се оглеждам за намаление. Много ми се иска да си го взема от Delirium , но сега виждам , че 25 % намалението което имат не важи за Kilian. Знаете ли дали изобщо в Delirium пускат намаление на Kilian и дали мога да го взема от някой достоверен сайт на горе -долу прилична цена. Благодаря Ви много и Весели празници на всички!

# 430
  • София
Тук го има - https://parfium.bg/by-kilian-love-don-t-be-shy-parfyumna-voda-za-jeni-edp. Има и код за 10% отстъпка. Вижда се горе на страницата.
В Делириум има изключително рядко код за намаление на продуктите на Килиан. Оттам може да се купи като гост с код за 10% отстъпка.

# 431
Здравейте, много си харесах един аромат на Kilian -Love, dont be shy , и сега се оглеждам за намаление.
Ако не държите на 50 мл., може да си вземете нещо още по-практично за дамска чанта.

Това: https://www.easycosmetic.de/kilian/love-dont-be-shy/kilian-love- … hy&utm_content=02

# 432
Търся 100 мл Tom Ford Tobacco Vanille. За сега уж най-добрата цена е в Parfium.bg. Ако някой знае къде мога да го взема на по-изгодна цена да пише, ще съм Ви много благодарна.😁

При момчето. Дори с 10 лв под parfium.bg.

# 433
Във аутлета на flaconi.de има намаление още час. 

# 434

Общи условия

Активация на акаунт