Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 77 885
  • 530
  •   1
Отговори
# 405
Аз май ударих греда с този Килиън. Поръчах на 12, изпратена поръчка на 15. Следя я в DHL, пише, че пратката е задържана. Каква може да е причината?Утре ще се свържа с тях за повече информация. Надявах се да пристигне до Коледа, но вече не вярвам. В сайта им пишеше доставка за 2-6 работни дни, но те минаха.

# 406
  • Бургас
Аз май ударих греда с този Килиън. Поръчах на 12, изпратена поръчка на 15. Следя я в DHL, пише, че пратката е задържана. Каква може да е причината?Утре ще се свържа с тях за повече информация. Надявах се да пристигне до Коледа, но вече не вярвам. В сайта им пишеше доставка за 2-6 работни дни, но те минаха.
Аз чаках почти месец. Първо не съм била дала пощенски код, дадох. После не можели да вземат номер от DHL. Преди няколко дни получих имейл от DHL , че нямало телефон . И телефон дадох и най-накрая ми пристигна пратката. Даже нямах желание да я отворя след цялата тази разправия.

# 407
Надявах се да пристигне до Коледа, но вече не вярвам.
Догодина ще пристигне,  моята тъкмо я бях отписла и взе че пристигна след месец. Пишете на изпращача и нашите DHL, на първите даже 2 или 3 пъти им напомняйте, DHL ще търсят последващия контакт с Вас по тяхна инициатива.

+35929608795  DHL България, не се таксува като 0700 номер

# 408
От Ланком чакам пратка от 17.11. Вече и на мен ми е все едно, дали ще дойде. Била в склада, забутана, много работа имали. Последно излезе при тях в офис, че ще дойде на 23.12, но в офиса на Спиди служителката даде да се разбере, че те така си пишат, а дали наистина ще дойде, е друг въпрос. Не е проблема в Ланком, а в Спиди, което ми се се случва за пръв път.

# 409
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз 2 пъти поръчвах от Килиън, пристигнаха за 4 дни поръчките. За сметка на това още чакам Парагон от beautinow, поръчан на 15-ти, на 20-ти е тепърва някъде в Чехия.

# 410
  • София
На мен два пъти ми отказаха поръчка от Ланком.
Килиън си поръчах с превозвач.
Почаках малко, но дойде.

# 411
И моята поръчка от Килиан дойде след повече от 10 дни разправии. Беше нужно няколко пъти да уточнявам данните си като получател и накрая се оказа, че я бяха оставили във възможно най-забутания им офис в Пловдив. Обадих се на 0700...номера им и най-накрая разбрах, че всъщност нямало посочен телефон, което въобще не отговаря на истината, но се разбрахме да ми я пренасочат към удобен офис на Еконт.

# 412
Скрит текст:
Ланком чакам пратка от 17.11. Вече и на мен ми е все едно, дали ще дойде. Била в склада, забутана, много работа имали. Последно излезе при тях в офис, че ще дойде на 23.12, но в офиса на Спиди служителката даде да се разбере, че те така си пишат, а дали наистина ще дойде, е друг въпрос. Не е проблема в Ланком, а в Спиди, което ми се се случва за пръв път.
Преди 3месеца Еконт ми бяха забутали 35кг пратка /3кашона/ от Англия.
Бях им подпалила телефоните, след като посредника доставчик ме увери, че е изпратена България-България. Звънях по няколко пъти във всеки един офис в града и няма и няма такава пратка. Е то не е игла да се загуби! Накрая се оказа, че отлежава в централния им офис в града. Дори не се извиниха.
Настоявай да я намерят!

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 09:05 от •mimoza•

# 413
Аз значи съм късметлийка. Две поръчки от Килиан за последния месец и двете на шестия ден бяха при мен без никакви проблеми.

# 414
Новия Том Форд Vanilla Sex има ли го някъде из Европа, срещали ли сте го?

# 415
# 416
  • Пловдив
И при мен без проблем дойдоха поръчките от Килиън. Първата през октомври за седмица, тази от декември за около 10 дни.

# 417
  • Стара Загора
Висша козметика са вдигнали цената на доставка на 9 лв. Влизам в приложението да поръчвам и това ми излиза при плащане. В сайта им цената си е 5 лв. Да не би нещо да не правя както трябва.
И при мен двете поръчки от сайта на Килиан си ми пристигнаха без проблем за 5 дни.

# 418
  • виртуално
Висша козметика са вдигнали цената на доставка на 9 лв. Влизам в приложението да поръчвам и това ми излиза при плащане. В сайта им цената си е 5 лв. Да не би нещо да не правя както трябва.
И при мен двете поръчки от сайта на Килиан си ми пристигнаха без проблем за 5 дни.

5лв ми калкулира преди два дни през приложението до офис на Спиди

# 419
И на мен ми калкулира 5лв. до адрес преди два дена. Но пък поръчката ми си стои все още в процес на обработване.
П.П. Те със Спиди ли работят?

Общи условия

Активация на акаунт