Отговори
# 105
  • Somewhere in the World
Добро утро- Кло, благодаря за кафето Kissing Heart
Мързи, дано не се подтвърдят съмнинията ти и всичко да е ок Hug
Бобчи, ще станеш много убава Kissing Heart поздрави и целувки на Кротето и всички вещички покрай теб.
Добре, какви ги върши тоз прекрасен Горинич? Все забравям дапитам…

На мен ми е черно днес- навършват се 14 години откакто тате отлетя а все едно беше вчера. Много, много ми липсва, аз бях неговата слабост..та ще ходиме на гробища с детето, после при мама и деня минал.
Живот, какво да правиш.
Но пък утре сина ще ме запознава с новата девойка- заедно са от 8-9 месеца, но сега е преценил., а може би сега е усетил на къде вървят. Оф, пак се разприказвах.
Айде хубав ден да имате и Мисте на младежа да са ок резултатите.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:31 от Pretty_Mama

# 106
  • Пловдив
Добро!
Прити, само аз ходих Simple Smile Не му се ставаше, а не е спешно.

Пия кафе, ама гърло ме боли...след лаболаторията минах през аптеката, ама затворено. Мушнах се у бакалийката, пазарувах, пералнята пуснах и мрънкам на банкетаджията да става Simple Smile има чай да пие Wink
Следобед ще сме при кумците.

Марул, и ние сме така...2 дни при едните, 2 при другите. Не ми се търчи, ама няма как...

Сиско, това отсреща стария град ли е? Нещо като стени на крепост или...?
Красиво е.

# 107
Да, Мисти, древна венецианска крепост!

# 108
  • Пловдив
Да, Мисти, древна венецианска крепост!
завид! Simple Smile Heart

# 109
  • Somewhere in the World
Сис, забравих.
Благодаря, че сподели таз красота Heart Eyes
И аз като Мистето ти завиждам благородно Heart

# 110
Сисуне, сети се най - накрая 😍
Аз осигурих млечните за седмицата, пуснах пералня, сложих бобеца на бавно готвене и си направих второ кафе. Хлапето спа до 8.30 🥳

# 111
Благодаря, дами 🤗! Някой ден като стана милионерка ще купя целия блок и ще ви поканя всички на гости за цялото лято! Само малко търпение , моля 😃

# 112
Аз заредих кашкавал от турския магазин, мляко имам, сирене също.
Малката се обади разтревожена, че сградата на центъра била заключена и всички чакали на студа, учителката по английски не ми отговори във Вайбър, но явно е отишла, защото и малката повече не се вдига телефона. Чакам ред за педикюр. Ей такива неща.
Бобчи, да поздравиш липсващите варненки и от мен, а ако Кара Мия чете, липсват ми твоите цветни разкази, прекрасна!

# 113

Добро утрооооо! Тук съм Язе ама пусто мързел само ви чета де сопа де  хахаха. Кучи студ ,увила съм се  сърбам каЙве и ви чета.

# 114
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои знае ли къде мога да оставя стара прахосмукачка, освен до контейнера пред блока?
 Дали пунктове за вторични ще ми я вземат?
 Иначе моето зверче ме събуди в 7.30, да ми покаже какво шоколадче му се паднало от Коледния календар днес.
 Ще ходим в парка, да изпълняваме предизвикателства, задача от училище...

# 115
Лоли, в София ли си?

# 116
Какво слънце се е отприщило вън - не е истина. И с този подухващ южен вятър ще каже човек, че сме Април а не Декември!
Хубав и спорен ден Simple Smile

# 117
  • тук и там
Мен този вирус ще ме свърши направо.Снощи температура 39,6, аз тракам със зъби и не мога да се стопля.Докато я вдигам е най-големият кошмар.Сега съм с температура 36.3 според термометъра ,аз съм боса и по къс ръкав,отворила съм прозорците навсякъде,щото имам чувството,че ще пукна ако не се охладя.Криво ми е,и заядливо.Миналата седмица поканихме една приятелка на малкото на гости в неделя,и ми се задава въпрос"Утре Силвия ще идва ли?" Да,ще идва,може да поканим и още няколко деца,нищо че аз съм с 40 градуса температура..Сериозно?! Мда,и всичките ми китки взеха да  линеят или умират и те .Всички!!!Айде,другарки-пазете се,че вируси дебнат отвсякъде..

# 118
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, в Западната част.

# 119
Виж дали това ще ти свърши работа. До колкото разбрах се подава предварително заявка и идват на адрес.
https://eltechresource.com/wp-content/uploads/2023/02/Grafik__SO2023.pdf

От тук

Общи условия

Активация на акаунт