Отговори
# 120
Кайс, звучиш не добре!Оправяй се!

# 121
  • Euskal Herria
Болните да оздравяват!
От мен две ноемврийски снимки

и две декемврийски

Такъв порой се лее, чадърът не те спасява. Само докато се върна от аптеката, дето е на 100 метра от нас, бях вир-вода, все едно с дрехите съм се къпала. А ни предстои обиколка по магазините след малко, чакаме само да мине куриерът от Амазон.

# 122
Кайсийка, да минава бързо. Ти наскоро пак боледуваше, много неприятна серия.

Ние отметнахме пазаруването. И през мола минахме. На влизане беше добре, явно хванахме спокоен период, но на излизане беше вече лудница. Забърсах едно яке и панталон, МУ също се отчете. Грабнах и две коледни чаши. На връщане взехме свински уши. Минахме и през турския магазин - учудващо празно, нямаше нищо, за което отидох.

Сега кафе и още тръстика.

# 123
Аз пак съм на дивана на щерката.Тя е на фризьор -колорист, зетя отиде до село да нанесе дърва на баща си и да го види, ММ действа по ремонта.Зет ми после ще мине през нас да му помогне нещо.Син и гадже на разходка до Враца.
  Рапорт даден!

# 124
  • Euskal Herria
Време е за следобедното кафе.
Не помня кой спомена Виена. Има няколко коледни базара, най-големият обикновено е пред Ратхаус.
Излезе ми спомен във фейса, от миналата година:
Скрит текст:

Изборът е между алкохолен или безалкохолен. За чашите се дава депозит и ако искаш да ги задържиш, след като си изпиеш пунша, си я взимаш. Ако не искаш  - връщаш и ти връщат парите.

Хич не ми се мърда, ама няма начин, наложителен е пазара.

# 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марулич, кажи им да пийнат по едно в "Пинтата" Simple Smile

дядо Мраз е на път Wink

# 126
Изглежда сякаш желанията на днешните деца са го разорили 😃

# 127
  • Mediterraneo
Добра среща, другарки!
Бях на мач рано- рано, драматично загубиха 3 на 2, без глас съм от дране в подкрепа на нашите. Моята не игра много, само един сет изкара, та този път не е много разстроена от загубата. Миналата седмица със сълзи рева, милата, как да обяснявам, че в една игра винаги има един печеливш. И другите хълцат и хлипат, де, не е само моето ревливо. Ще кажеш, че купата на Испания са загубили, а това е само селската девизия Simple Smile
Една баница метнах, само я наобикалям, брутално добра стана. За довечера искат китайско, може да взема като слизам да прибирам дребното от мола. През Too good to go улучвам добри попадения насреща( не знам има ли я апликацията в Бг, за спасяване на храна).

# 128
момичета,дайте пак оная рецепта със замразените плодове, моля.
опитах се да я намеря с търсачката на форума

Dizzy Face

# 129
Тук Лавчето качи скрийншот, малко по-нататък съм сложила и линк към оригиналния пост на Янтра със сладкиша, в другата тема.

https://bg-mam.ma/p/1602021/47259152

# 130
супер!
един пакет замразени ягоди забърсах преди малко Wink

благодаря ти много.

# 131
  • София
Изглежда сякаш желанията на днешните деца са го разорили 😃
Абе не знам, ама  долната "торба" е бая пълна 🤣, може да е за майките.

# 132
Ре, ах ти 😂!!!

# 133
  • тук и там
Добри, не импровизирай. Аз сложих яйца,мале-след един час извън печката стана на крем от тесто и горски плодове и отиде в коша.
Бях болна миналата седмица пак-тъкмо се оправих, изкарах  цели четири дни здрава и този вирус вече ме довърши.Чудя се дали да не се опитам да спретна една баница, преди пак да вдигна температура. Гладна съм, пък никоя храна ме ни се струва привлекателна-не знам и аз как да го обясня.

# 134
Намерих си един файл с емотикони от зората на бг мама, реших да опитам дали припадащата мишка ще излиза и днес, но уви. :sm-collaps:
Аз забърсах онзи ден замразен микс от горски плодове и вишни от бакалията на Тринки, но му се чудя още на сладкиша на Янтра.

Общи условия

Активация на акаунт