Отговори
# 150
Вайче,празнуваш ли днес?Да си здрава,спокойна и повече уверена в себе си! Heart

Търти,лек път! И да пращаш снимки!

Ние ще тръгваме да търсим детски уролог.Да му се не види,побеля ми косата.

# 151
  • sf
Защо уролог? Какво му има?
Неделно кукнах рано, разходих кучо, пих кафе, доглеждам си сериала и се захващам с дрехите. Вместо зимно/лятно, ще играя на става ми/не ми става. 😆
Имам една чисто нова спортна рокля, ще я овеся на видно място, да ме стимулира, искам да я облеча за рождения си ден през април.

# 152
  • Пловдив
Добро!

Вай, ЧРД! Да си здрава!

13сче, с колата??? Макак се наемате да карате толкуз нинам Simple Smile Браво! Кат има фърчиплан дет стига за час, 2, аз предпочитам него. Весело!

Събудих се с главобол, МЦ от вчера, чу-до на квадрат! Чакам катмите та втасат, леща тряя да запържа и такивамитиработи Simple Smile

# 153
Аз пък прясно зеле сложих да се готви. Чакам го да се свари зелето, че да сложа и доматите. Един моп по пода и обиране на прах и приключвам с ОИ. Трябва да отидем да спрем водата на вилата и да източим бойлера, че отлагахме до сега, но повече няма мърдане. Зимата дойде.

# 154
  • София
Ваичка, да си жива, здрава и от щастие да не се отървеш! Heart

# 155
  • София
Добро утро.
13,лек път, с колата и аз обичам.
Донси успех със стимулацията.

# 156
  • София
Ваичка, да си жива и здрава. Аз правих breakfast muffins по заповед на щуката, а сега се подготвям психически за руска салата.
Дойде ми подаръкът за рождения ден и познайте кой си играе с него 🤣. Много е як, геймърски лаптоп.

# 157
  • Somewhere in the World
Ей, Вайче, здрава да си! Щастлива и богата на емоции бъди! Благодаря за кафето Heart
Търтии, лек път и хубаво да си изкарате. И аз обичам и с кола- тук спреш, там минеш, екстра е.
Лайла, какво му е на малчо? Ей измъчи се ти…
Ре, честит подарък, ама май не се брои за теб 😜
Рано, рано овършах къщата, трябва се прая на красива и заминавам на обяд със сина и фенка.
Бър, как си ти?
Охх, Мисте, айде и при вас да спират тея болежки Hug

# 158
  • Варна
Аз пека баница с праз и гъби за постещите, ще правя и тиквеник и картофена яхния, че те май хич не си готвят.

Чакаме чадото за още един рунд размествания. Наличните спалня и разтегателен диван ги изпробвахме за по месец и нещо и все неудобно за сън, все сме ненаспани. Така че днес мъжо и детито ще качват 4 етажа нагоре с един излишен диван от 1-я етаж и ще свалят натам едни 30-тина кила king size матрак и камари с дървении Simple Smile Луда работа Simple Smile

Ох, Ре!  Домашна руска салата, голям кеф! Заслужава си всичкия труд.

Трини, лек път!

Лейла, стискам палци!

# 159
  • София
За мен си е, ама момченцето ще си поиграе първо 🤣. Нямам против. Трябва да направи всички настройки, пароли, банкиране.

# 160
Честит празник, Ваичка! Здраве и спокойствие!

Мисте, сестро по съдба. И аз като теб Head Band
Имам чувството, че съм изпила поне 44 кафета.

13, лек път на вас и весело да си прекарате!

Лейла, пиши после как е минал прегледа и как е малчо.

Ре, честит ти лаптоп, да ти служи дълго и да не създава проблеми.

Снощи с мама вихме сарми, че и ги варих по нощите. Добре се получиха, днес ще се радваме на любимо угощение.

Измъкнах коледната украса, остава само да се самоубедя да я сглобя.

# 161
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добро утро, добър ден и лека нпщ, ако имаме някой оттатък.

вай, да си жива, да си здрава, да остарееш и побелееш като върховете на стара планина (последното е поправимо Wink )
малко да са ти изненадите и все приятни да са.

момичета, ако някой има опит със селски къщи да свирка.
ако къщата няма удостоверение за търпимост, може ли да се купува/продава/поправя?
ние купихме такава преди десетина години, но нямаше точно тези проблеми.

# 162
  • София
Бър, подсети ме, че елхата трябва да спретна.

# 163
Добро утро!
Ваичка, жива здрава и щастлива бъди! Мечтай смело, а след това сбъдвай желанията си с лекота!
Браво на малката Мьос! Мьос, нали знаеш, че винаги се намира поне по един всезнаещ, всеможещ, амбициозен родител, който счита, че неговото златно яйце може да се справи по-добре от другите.
Тринки, лек път и весело изкарване! Чакаме снимки.
Лейла, да се оправя малчо!
Кайсия, ти как си?
Аз се въртя в кухнята, като разчистя поредната порция съдове ще пускам пералня, а аз ще се разходя в другите стаи с праходухалката и стирката.
После ред чакат хляб и мусака, след това мисля да хвана иглата, време е да си  направя нова играчка за елхата.
На всичко отгоре понеделника дебне зад ъгъла....

# 164
  • Варна
.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 14:17 от Dorchester

Общи условия

Активация на акаунт