Отговори
# 165
Вай, честита да си! Спокойствие, уют и щастливи мигове желая!
13, лек път! Прага е покрита със сняг, така че успех по пътищата (и границите) желая. Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно! Hug

# 166
  • тук и там
Ваичка,честита да си!Здрава и щастлива ,спокойна и удовлетворена.        Аз съм доста болна,постоянно вдигам температура и то висока,хаповете я свалят за около три -четири часа,и айде пак.Много изтощена се чувствам,да се кача от етаж едно до спалнята е все едно съм изкарала маратон.Кафе не съм пила от три дни,пъхам нещо в устата си колкото да не е без хич,иначе никаква храна или напитка  не ме привлича.Сега съм в добрите ми часове без температура,за това пиша тук.С други думи,направо ми разказа играта този вирус.Пазете се и хубав ден на всички.

# 167
Кайсия, много се проточи при теб. На твое място бих потърсила ЛЛ за да чуе гърди, да пусне кръвни и да провери за пневмония и бактериална инфекция.

# 168
Излязохме, намокрихме се (аз повече), изтърпях една драма стоЙчески Smiley и се прибрахме.
Сега един ърл грей и под одеялото на дивана Simple Smile
Пък прес ндк също направили коледен базар. То сигурно и предишни години е имало.

# 169
Здравейте момичета и момче !
Честит рожден ден Вая ! Здраве ти желая най-вече !
Кайсия гледай да пиеш течности да не се дихадритираш .Стискам палци скоро да си по-добре,че дълго време продължи тази мъка.
Търти лек път и много хубави емоции !
На всички да ви е успешен деня ! Който работи да му минава бързо и лесно деня. На почиващите -отпуснете се ,пийте си кафето или кой каквото пие и да ви е слънчево в душите !
Размотавах се със кучовците навън ама егати студено бре ,скреж навсякаде .Добре ,че вчера минаха да опесачат малко тротоарите ,че имам лош спомен със счупена китка от падане един декемврийски ден преди няколко години и все така си ме боли китката чат пат . Ай толкоз от мен ,много се разбъбрих .

# 170
  • Mediterraneo

Дойде ми подаръкът за рождения ден и познайте кой си играе с него 🤣. Много е як, геймърски лаптоп.

Преди 3-4 години ММ ми подари геймърски лаптоп за РД. Познай аз колко игри играя. Но отсякох, че щом го е нарекъл за мен, за мен ще си е. Децата пискаха, той писка, лаптопът си го ползвам за пишеща машина и толкова. Децата отдавна имат добри компютри, ама лаптопът още го говорят като стане въпрос за това. Хубав си ми е, пупупу, още дълги години да ми служи. На теб да ти е честит подаръкът!

Вайче, да си жива и здрава! На 13 лек път и хубави емоциЙ!

Аз отметнах ОИ с една паста с гъби и бекон и един сладък салам( който нещо ми се стори недобре натамънен, ще видим ли ще стегне ли изобщо или ще го ядем с лъжицата). Сега съ се изтегнала блажено, чакам ММ да се прибере от работа, че ще ходим до една приятелка. Тя, горката, се прибрала в Бг, а в къщата й тук- теч. ММ ще види да го отстрани, дано успее, че жената да си изкара празниците в Бг.

# 171
  • София
Тарти, и аз така май, макар че играя понякога. Този ми е втори геймърски. Другия не разбрах, защо умря 🤣. Май го полях с нещо, но още не съм признала на МН.
Уф, изчистих хладилника и сложих малко карфиол, броколи, морков, половин батат, пащърнак, целина и лук. Крем супа ще да е, но нямам сметана.

# 172
  • Euskal Herria
Здрава и щастлива да си, Ваичка!
Тринки, безпроблемно да е пътуването ви!

# 173
  • Пловдив
Сиско, тоя тип риза-рокля с какви обувки се носят на пролет, напр? Изключвам боти и висок ток Simple Smile
https://www.mohito.com/bg/bg/mini-figuralna-roklya-tip-riza-6325w-03p
И другите могат да дадат акъл Simple Smile

# 174
  • София
Аз бих я носила с бели или нюд сникърси.

Щерката гледа едни сатенени рокли с презрамки, всякакви цветове ги има във всички сайтове. Евтинджос нощници ми идат, ама айде, модерно е. Те пък с какви обувки се носят? Не иска със сандали с ток, не си харесвала пръстите. А ся де?

# 175
  • Пловдив
Аз бих я носила с бели или нюд сникърси.
чудих се дали ще си отива...Thinking

# 176
Ще си отива с кецове.

Бър, да взима със затворени пръсти и отворена пета тогава. И да слага смело ток, да я подкрепяш, ако има съмнения, че не тя е висока, а другите са ниски.

Вчера мойта щерка пак ми се оплаква от високия ѝ ръст и съм набрала по темата.

Вай, честита да си!

Кайсия, да оздравяваш! Според мен си насложила нещо ново и наистина не е зле да те види лекар.

Аз се събудих рано като за неделя, а гледах до 2 един сериал (Snowpiercer, ако някой си търси интересен). Направих една необичайна дрямка между 11 и 13 и сега още ми е мота главата. Ще слизаме и ние до Коледния базар по-късно.

# 177
  • София
Оф, Попи, играла съм го и аз това със страданието за ръста, ама щерката ми го излекува. Съчувствам, но ще мине и това.

Тя е висока, ясно е. Ток иска, ама първо ще трябва да намерим голям номер, после да се научи да ходи на него. Иначе с високи обувки и нейните два метра краци би могла да стане убиец мацка. Ако не ходи като спънато конче. Че то само маратонки влачи.

# 178
Вая, да си жива и здрава и много щастлива!
Кайсия, да оздравяваш. Отиди на лекар за да те види и пусне едни изследвания и почвай да вземаш ( с лекарско предписание ) някакъв имуностимулатор.
На пътуващите - спокойно и безаварийно пътуване!
Попи обясни на девойката че няма от какво да се притеснява. Просто е период от растежа.

# 179
Бър, вчера ми разказва за някаква италианка, колко била хубава и нисичка. Тя защо била толкова висока. Отговарям с обичайния аргумент спокойно “Защото баща ти е висок.” - “Тогава защо и ти си толкова висока?”. Аз съм 1.65. На погледа ми, пълен с недоумение, разясни, че ако аз съм била 1.55, тя нямало да бъде толкова висока Joy

Lan, аз съм ѝ обяснила, ама масово около нея младежите са ѝ между рамото и брадичкаа и определено я тормози, да стърчи над всички.

Общи условия

Активация на акаунт