Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Моите и двете винаги са искали дабъдат високи. Голямата порасна до 170. Не е ниска, но искаше поне колкото мен( 176). Малката ще я задмине, много се кефи, че върви висока. В момента е към 165, на 14 почти. Аз не си харесвам ръста, винаги съм искала да съм по- ниска и точно, че всички ми стигат до брадичката, много ме натоварва и досега. Тук и мъжете са им ниски като цяло, работя в голям колектив, 90% са мъже, 90% от тях по- ниски от мен и то чувствително.

# 181
  • София
Хахаха, на фона на волейболните среди, в които се отърквам напоследък, аз с моите 177 см съм дребна. Та всичко е въпрос на гледна точка.

# 182
Точно. Въпрос на гледна точка. Аз винаги съм се чувствала ок с моите 180 санта и не съм имала комплекси. Навремето и 10 см ток носех с удоволствие. От днешна гледна точка, с моите болежки и на 5 не мога да се кача. Голямата закова на 176… а малката върви висока и няма да се изненадам, ако стигне и мине кака си, а може и мен. В шести клас е вече 168, предстои и още да порасне, все пак баща им е 192.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 06:47 от Clo - Camille

# 183
  • София
И каквото и да им говорм ние на децата, на ниските и високите, все се намира някоя проста лелка да изтърси "спри да растеш/хвани да пораснеш малко, че няма да си намериш гадже". И тук вече паля аз! Отваря ми се личната кутия на Пандора.

# 184
  • тук и там
При мен е наслагване ,да.Аз усетих че се оправих след първият вирус,и след 4 дни дойде този.Надявам се поне да съм изкара и грипа и Ковида и да се приключва.Ако и утре вдигам температура,ще звъня на ЛЛ,въпреки че вероятно по телефона ще ме лекува.Точно тази температура най-много ме мъчи.Каката пък се притеснява,че е нисичка.Била най-ниската от момичетата в техният клас.Ама аз съм ниска,ММ е с нормален ръст.Благородно и не чак толкова благородно завиждам на всички високи.Че аз ако бях с едни 10-12 санта по-висока,тамън щях да съм си харна и хич нямаше да ме е грижа за тегло и диети.При нас се мъчи да вали сняг днес,ама само се опита..

# 185
Вай, здрава и щастлива бъди 🥰🎉❤🎂

Лайла, 🤗! Пиши как е минало, мисля ви!

Кайсия, може да се наложи антибиотик, потърси лекар при първа възможност!

Мисти, дамите са казали вече, сникърси и кецове! Супер ще е! Аз ще допълня и нещо такова

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 18:07 от Sissy

# 186
  • София
Ай, бежовите кубинки са точно в мой стил. Ако са от естествена кожа, взимам ги! Любов от пръв клик.

# 187
Кайси, каката до седми клас беше предпоследна по височина. След това дръпна. Сега е по-висока съученичка, която отиде в спортното училище да тренира волейбол. Има време, може да дръпне изведнъж.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 18:35 от Clo - Camille

# 188
Оплаквам се от съседната тема и от една публикация на Кло, тя си знае коя 🫣! По-голяма пошлотия в живота си не бях гледала и слушала!

# 189
Чакай сега, искаха да видят изпълнението, потърсих го, това го мога и им го пуснах. Нямам общо, драйфа ми се от стила принципно, пък от този Фики съвсем. Дай ми  рок на мен, джаз, електронна музика.

# 190
Аз гледах учителката, пратила съобщение на премиера, за да прибере децата, за което я изядоха, включително онова същество, чието име започва с П и свършва на И. Изключителна жена. Учител! С главно У. Много ме развълнува.

# 191
Набързо давам отчет да не ни мислите Heart

Някаква инфекция е направило малкото,гъбична вероятно,на пишката.
Локално ще можем кремове два дни и ако няма подобрение ще пие орално аб и противогъбично.
Реве ми се.

# 192
Знам, Кло, естествено, че не съм си и помислила , че имаш нещо общо с този стил! Беше отвратително обаче, толкова сексистко и онзи гнусния как си бърка в ухото , гнусотия! Чудя се изобщо кой дава пари на този жанр?!! Аз чалгата я помня сълзливо романтична, та ми дойде изневиделица!

Лайла, радвам се , че писа! Ще мине 🤗

# 193
  • София
Лейла, важно, че сте наясно какво е и се прилага лечение.
Недей, ще мине на малчо.

# 194
Лайла, разбрали сте какво е и няма място за притеснение повече. От друга страна младежа ще разбере,че мъжката хигиена е нещо наистина важно ( съжалявам, че го разбира по трудния начин ). Така че горе главата - няма място за притеснения.
А за ръста но при момчетата не ми се говори! Някога подлагах на съмнение моя но с възрастта друго разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт