Отговори
# 195
Така е,Мид,права си Hug

Ама моя болен мозък на спира да работи,едно,защото го прегледа педиатър дежурен в клиниката, която посетихме, не уролог,второ, че се тормозя защо се е получило,и трето и четвърто...

Лан,той е на 2 и половина...
А лекаря каза,че не е от липса на хигиена,дори напротив..

Ох,мускулна треска на корема направих от стягане днес..

# 196
  • Пловдив
Лайла, ще си навредиш с тия тревоги Hug Давай по-спокойно...детето усеща всичко и не мисля, че е ок.

# 197
Лайла, извинявам се ! Мислех, че е или в детската градина или ученик. Честно казано няма идея за това колко са големи децата ( с изключения на Мид и още една -две списващи дами от други теми ). За това още веднъж се извинявам.
Дано да мине само с кремовете и да не се стига до други лекарства.
Лейла,не се панирай и дишай спокойно! Правиш всичко необходимо и няма никакво място за съмнение в грижите които полагаш за детето. Понякога се случват такива неща без да се знае от какво, но ВАЖНОТО е, че си реагирала на момента и вече всичко е ясно и под контрол. За детето е важно майката да е спокойна.  Така че не се вкарвай във филми, не хаби излишни нерви и емоции и не се притеснявайте- всичко е наред. Simple Smile

# 198
Темата в депресия ли е? Каква е тая картинка? Черна вещица,черна луна,мрак тъма.Черна котка на метла.
Ще затваряте ли?

Една баклава сложете,боб чорба.Поне една пача!
Къде ви е Коледния дух?

Ко праИте иначе,бивате ли?

# 199
  • Пловдив
Joy
Ха, добре дошла Grinning

# 200
Мечтай си да затваряме Joy Kissing Heart

Баклава йок, щото работата е 100 кила, обаче днес съм във вихъра си. Първо един кадаиф за МУ, който стана прекалено сладък дори за мен, дето сладко не подбирам. Той обаче доволен. Светнах го да си го гарнира с малко сметана, още по-доволен остана. После една салата спретнах, толкова кисела и солена, че направо може да съживи мъртвец. Егати чудото, как стана и аз не разбрах. Замина директно в коша. Сега седнах на дивана и кротувам. Е, работя де и силно се надявам да не се омажа и там както в кухнята.

Лайла, другите са ти казали, но ще повторя и аз като някоя досадна свекърва - щади се повече, не се укорявай толкова много. Правиш повече от достатъчно, не се обвинявай Hug Всичко ще бъде наред с дечко.

# 201
  • София
Здравейте, момичета и момчета!

Вай, честита да си! 🍀🎁🍷

Лайла, дано мине само с мазане!

Лоли, и моята щерка се кефи да отваря календара при мен. Гадаем заедно какво шоколадче има в прозорчето според размера и формата му. Когато бях дете и аз ядях шоколад от тези календари не ми е било толкова хубаво колкото ми е сега да наблюдавам емоцията и насладата на детето ми. ❤️

# 202
Кроте, изборът на шапката е на Добри. Ако имаш по-добра идея, давай. Но трябва и размерът да съответства.

# 203
  • sf
Лайла, с памперси ли е?
Правих черен дроб с лук на фурна, ама го изпуснах и е на една крачка от въглена. 😆Синкото попита "черния дроб трябва ли да е толкова черен?" 😂😆 Но пък Нейо е доволен.
Разчистих си дрехите, реве ми се, все пак на някои ще дам шанс до есента. 😆 Ей тая съм я овесила, да я гледам всеки ден.
Скрит текст:

И да питам- какво използвате против изпотяване? Всичките ми тъмни дрехи са с бели петна подмишниците.

# 204
В кръга на шегата ( без да се засягате) тази дреха в жълто и черно напомня на флага L -  "You should stop your vessel instantly ! "
Свършиха ми семките Pensive но пък имам щрудел ! Yum
Вън вали едно такова и предразполага да си сипи човек....

# 205
Бърд, имаш саааармииииии. Мани ги тия кадаифи и салати. У нас баница и бобец с манатарки, между тях - кюфтетата. То да бе яло хлапето. Яде колкото мишка.

Лан, верно валяло. Положението е вино и книга. Чак ми се прииска парче шоколад.

# 206
Кроте, изборът на шапката е на Добри. Ако имаш по-добра идея, давай. Но трябва и размерът да съответства.
Тъкмо размери обсъждаме с едни приятелки. Какъв да е? И що все вещици, малко разнообразие може да се вкара. Свеж полъх дет се вика, полъхът на манджа е ясен, малко нещо по-мадамско, оптимистично и лежерно. Та какъв размер се търси?

# 207
  • sf
В кръга на шегата ( без да се засягате) тази дреха в жълто и черно напомня на флага L -  "You should stop your vessel instantly ! "

Ще трябва да ми разясниш като на блондинка. 😆

# 208
Ми, Сиросче, махнах ги, то нямах друг избор Joy
Ох, книга Head Band

Лан, изкушаваш ме с твоите семки и снощи, и днес.

Е, те вещичиците са си достатъчо мадамски, какво им е?

# 209
Мина им модата на вещичките😀

Общи условия

Активация на акаунт