Отговори
# 210
В кръга на шегата ( без да се засягате) тази дреха в жълто и черно напомня на флага L -  "You should stop your vessel instantly ! "

Ще трябва да ми разясниш като на блондинка. 😆
Ми ... добре. На времето корабите са ползвали флагове за сигнализация и размяна на съобщения ( преди морзовата азбука). Определени цветови комбинации в ярки тонове изобразяват определена буква или съобщение. Жълто/черно в подобен стил е буква L или съобщението в кавичките. Simple Smile
Модата на вещиците не минава ! Wink

# 211
Не мисля, че им е миналата модата. Баш са си на мястото.

# 212

Е, те вещичиците са си достатъчо мадамски, какво им е?

Голям нос с две бенки с по три косъма,четири стари фусти една връз друга.Два различни чорапа и гърне с манджа.Обикновено сготвена от одрънканите кокали на някой,наплюта с отрова и омаяна с добри намерения.
Мадамско е! Хензел и Гретел ще потвърдят.Laughing

# 213

Голям нос с две бенки с по три косъма,четири стари фусти една връз друга.Два различни чорапа и гърне с манджа.Обикновено сготвена от одрънканите кокали на някой,наплюта с отрова и омаяна с добри намерения.
Идеално.

# 214
Бърд,само толкова ли? Laughing

# 215

🤣🤣🤣🤣🤣 Много добра рецепта

# 216
Толкова, Кро. Иначе рискувам да ми загори гърнето с манджата и да ми се разплете единия чорап Simple Smile

# 217
Ша замоля само вещици с парадна униформа! Ежедневната да не се ползва при публични сбирки ! Mr. Green

# 218
Внимавай,стара техника е с конците да си скубят космите,да не направиш някоя беля.

# 219
Не ме мисли, знам я техниката.

# 220
Има и по- добър метод за епилация: палиш вестник и обгаряш космето и после изтриваш с вълнен парцал. Ставало гладко като бебешко дупе!
Mr. Green

# 221
Лан, от опит? 🤭

# 222
  • София
И тен вероятно или?

# 223
Язе туфичката ми не сакам да я пърля!
Но мое пробвате с Бермудскио триъгълник дорде прескачат вещерскио огин с надиплени фустани и да споделите впечатления.  Wink

# 224
На мен шапката ми харесва!
И вещиците също!
И техниката за скубане и разплитане знам!
Бърд, не се хаби!

Общи условия

Активация на акаунт