Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 076
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 020
Беше споделено днес по-рано в темата

# 1 021
И мен ме няма в Куинс, но за следващото теглене са ми запазили фрайър 😁 Беличък 😁

# 1 022
  • София, Дружба 2
И мен ме няма в Куинс, ама не ми пука изобщо вече. Tada То мен никъде ме няма напоследък. Sunglasses Като не ни дават наградите, нека да им стоят в склада, да си ги прескачат и да им пречат! Hug Трудното е докато откачиш, после всичко става лесно. Wink

# 1 023
И мен ме няма в Куинс. Мъжа е с чопър от предното теглене, ама аз искам робот, с 6-7 бележки играя, ще трябва и още да купим, че малкия има рд, та дано ме огрее.

# 1 024
Еех и аз си мечтая да разменя нищо за нещо ама Wink

Днес си взех чопъра от Куинс, от миналата седмица, тази обаче продължавам да купувам сокове заради предстоящите празници 🙂 и се надявам на нещо по- голямо.

# 1 025
Мен ме няма никъде с покупка...
Аз ще започна само в ИГ да играя...

Черпя ви горещ коледен кекс със ябълки и канела! Да не сте капо днес...

# 1 026
Днес в Кауфланд спечелих чиния от играта на Кока Кола, изненадващо голяма е.

# 1 027
Да продължа темата и с моето мрънкане, че не печеля от Куинс! Много демотивиращо! Хайде, от някъде една прахосмукачка робот да ми се падне, моля!

Shu34, Venytoto, мисля, че за това колело става дума

# 1 028
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мисля няма смисъл да ви казвам, че и Куинса ме пропускат....🤣 Значи хиляда награди да има и хиляда и един участници знаете кой ще е без,нали!?
Взех днес два сока за детето и регистрирах бележката на мъжо.....Дано той да има късмет!

# 1 029
И мен ме няма в Куинс ,с две бележки ....
Да ви питам какво стана с Dere  вафлите ,не запомних до кога е играта ,

# 1 030
  • София, Дружба 2
И мен ме няма в Куинс ,с две бележки ....
Да ви питам какво стана с Dere  вафлите ,не запомних до кога е играта ,
Dare са чак догодина лятото..... Cold Sweat Играта е до 17.12. и чаааак след това в рамките на 15 дни ще теглят печеливши. Simple Smile Ако го бях прочела, преди да купя продуктите, хич нямаше и да участвам.

# 1 031
До 17,теглене и обявяване до края на месеца.И аз наскоро се присетих за тях,много ми харесаха няма да казвам с колко участия съм 🤣.И мен ме прескочиха куинс,не ме харесват и това е,а техния зелен кактус е страхотен,кви коктейлчета си правя с него 🤣🤣🤣.

# 1 032
  • София
Само да вметна,че ако някой спечели Фраер от Куинс ,а е искал Робот-готова съм за размяна🙂

# 1 033
Благодаря ви ,значи ще купя пак тази седмица ,мислех че е свършила играта .

# 1 034
Колелото дали още е налично, тъй като не го откривам на сайта?

Общи условия

Активация на акаунт