Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 166 439
  • 2 306
  •   2
Отговори
# 120
  • Там...
Тотално им се скапа приложението... Отново.

# 121
Имам смс от играта на милка и фантастико за 200 лв.
Не дадоха пакет с продукти от другата игра,но в тази се представиха добре.

# 122
  • Варна, Пловдив
Тенджера нямам, защото нямаме в града Фантастико , но имам чаша от Мак Доналдс и я подарявам. Ако някой може да си я вземе, да ми пише .
Здравейте, ако все още е свободна чашата, аз бих искала да я взема. Благодаря

# 123
Може ли да споделите къде в приложението може да се намери чашата на McDonald's, или е само за определени профили?
Редактирам се, намерих, вчера не ми излизаше, но днес се показа, за жалост при нас не ги дават.

# 124
За мен също няма тенджера от Фантастико, но виждам повтарящи се мейли. Ще изчакам да видя дали ще качат още печеливши.

# 125
  • Sofia
Дано има по-добри игри през декември тази година.
Успех на всички.

# 126
Здравейте,

Аз също съм сред спечелили ваучер, като чух, че момичето каза, че срокът за получаване е “до 45 дни с куриер”. Надявам се, че съм чула грешно и дните да са 4-5 само. Ако сте се обадили вече, ще се радвам да споделите какво са Ви казали.

Имам смс от играта на милка и фантастико за 200 лв.
Не дадоха пакет с продукти от другата игра,но в тази се представиха добре.

# 127
Не можах да се свържа днес,но сигурно е 45 дена срока.

# 128
Коледния календар на Милка , при мен не отваря квадратчето. При вас така ли е?

# 129
  • София
За Лидл специалния купон lidlBD13
Скрит текст:

Днес взехме 3 луканки за по 1ст. на 3 телефона. Касиерката направо се оцъкли.
Ako вземете няколко от 13 те продукта -за 1 ст ще намали този с най-ниската цена,
Скрит текст:

Обадиха се от киндер-шоколадите за ваучера 100 лв за Комсед
този път мейла от Фереро дойде веднага, от друг телефон сега звъняха
каза че до 2 седмици на всички ще звъннат и ще пратят мейл да си напишете данните.
На Милка и Фантастико спечелих последния ден 50 лв ваучер и срока е 45 дена.
Казват по-дълъг срок но по-рано ще го донесат.
Таймер-яйцето от Кока-кола като го навия се чува тиктакане и като свърши времето
не звъни, а само извибрира 1 път.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 17:58 от lite16

# 130
Докато ви изчета и ви пожелая късмет през новаия месец, стана така че влизам да се похваля с награда от ИГ, душ гел и лосион за тяло от ziaja.
Дано е късметлийски месеца за всички 💖

# 131
И аз съм с ваучер за 200 лв от Милка Simple Smile

# 132
Ох с тези календари на мен не ми се занимава. Вчера  за два часа са ми одобрили бележката от Фереро.
Успех на всички.

# 133
  • София
И аз благодаря на Захарчето и на Станимир! Хубав месец, хубави награди, хубави преживявания!
Печеля тенджерка от Кока Кола. Имам имейл. Не знам защо реших да прегледам печелившите, може би за пореден път да видя някакви нарушители и ... изненада! Моето име и имейла ми се повтарят, все едно имам 2 награди. Ама "очевадно" - както казваше една моя учителка. Не е възможно да имам 2 награди, защото участвах само с 1 бележка и имам само 1 имейл. Някаква грешка е и ще бъде оправена, защото едната награда ще остане без някой да я заяви. Все пак се чувствам странно, че попадам в списъка на "заподозрените", тези, повтарящите се, които много ме дразнят. Сега разбирам, че е възможно и човек да е невинен. "Освобождавам" едната тенджерка Smirk

# 134
Честит ни декември! Да е вълшебен и уютен! ❤️
Благодаря на Захарчето и Станимир, както и на всички, които допринасят тази тема да е това, което е! ❤️
Печеля тенджера от Кока кола, супер! 😍 Петъчният час за малко да го пропусна, участвах за дъска.
Благодаря за линка за мострите, поръчах, надявам се нещо да ми хареса. Благодаря и за купона за Лидл, взех си черен шоколад за 1 ст., много го обичам.
Ако някой има желание да ми обясни за чашите в МД, ще съм благодарна, не мога да се ориентирам с това приложение.
В играта на Маги ме регистрираха, след като им писах, че не успявам. Сега остава да имам късмет.
С нетърпение очаквам Ариел, че пералнята ни е много зле. Но ми харесват и играя в игрите с награда телевизор, прахосмукачка-робот и ваучери.
В Инстаграм пак ме ограничиха, ама вече не им се връзвам. Играя докато ме ограничат, после чакам да ме отблокират. 🤣
Късмет на всички! 🍀

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 11:31 от sis_ko

Общи условия

Активация на акаунт