Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 830
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Определено, предположението ми, че за Коледа и Нова Година, ще има много игри се оправдава.. Влизам си аз в Инстаграм, сега и какво да видя - 10 игри/giveaway един след друг, такива в които нито са ме тагнали, нито пък аз съм тагнала. 😁😃 Луда работа.. Очаквах да има повече от миналата година, ама чак пък толкова много.. И то още в първият ден на Декември, а гледам и във Фейсбук изкачат къде календари, къде игри..

# 136
Може ли линк към календара на Милка, моля.
Не съм разбрала че има такъв, а сега не го намирам.

# 137
Може ли линк към календара на Милка, моля.
Не съм разбрала че има такъв, а сега не го намирам.
Милка нямат календар , а игра с покупка - https://potursinejnostta.milka.bg

# 138
За този специалния купон на Лидл в не помня коя тема четох ,че казвали ,че е за служители?Или се бъркам с друг? Не намерих никакво инфо за кода,вие къде го видяхте ..да ме не тупат на касата Grinning

Благодаря на всички,които споделят игри и календари,не мога да смогна.. Grinning

В инстаграм вчера се опитах да напиша коментар (даже не беше за игра) и ме спряха,а почти не съм играла от месеци...други с по 100 коментара се бутат навсякъде и нямат проблеми.

Чакам мострите от Юзерин,мисля да пробвам да поръчам и мостричките от линка ,който някой сподели няколко поста назад.Пък дали и кога ще дойдат..

Включихме се в Куинс,мисля да пробвам и в Милка,ама нямам големи надежди,изобщо бях отписала всякакви игри дълго време.

Някъде обявиха ли печеливши от Булсатком?

# 139
  • Пловдив
Днес си получих наградите от Чупа чупс.

# 140
# 141
Някой от печелившите на Кит кат и Петрол успя ли да си зареди гориво ,защото в бензиностанцията в нашия град още нямат информация.

# 142

Мерси! Няма ли печеливши от темата? Не съм видяла някой да се хвали,дали са звъняли на печелившите? Виждам на близък името,но то е разпространено,та не знам. Мен ме няма,каква изненада Grinning

# 143
Имам имейл от Нутела - за отказана и за одобрена бележка.
Явно първия път, нищо че не излиза съобщение - бележката я получават.

# 144
Аз открих името си в Булсатком, но не знам дали ще известяват печелившите . Някой помни ли как се случват нещата ?

# 145
  • София, Дружба 2
На мен още не са ми върнали мейл от Нутела за две въведени бележки. Дано да се организират и до края на играта някой да вземе да ги погледне.

# 146
  • ЛОВЕЧ
На мен още не са ми върнали мейл от Нутела за две въведени бележки. Дано да се организират и до края на играта някой да вземе да ги погледне.
Аз също нямам одобрение на бележката на  28 е регистрирана

# 147
  • София, Дружба 2
Аз също нямам одобрение на бележката на  28 е регистрирана
Надявам се да ги погледнат преди играта да е свършила.

# 148
Море от награди този месец! Как обаче да се следят победителите - как процедирате?

# 149
  • оттам, откъдето започва България
Обадиха се от киндер-шоколадите за ваучера 100 лв за Комсед

Би ли споделила какви данни искаха, че ми предстои пътуване?

Общи условия

Активация на акаунт