Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 850
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. Кюстендил
Честит декември, благодаря за темата! Пожелавам Ви здраве и късмет и всеки ден очаквам да се хвалите със спечелени желани награди!
През годината нещо доста слабо от към награди при мен.. с покупка, без покупка, направо се отчаях от късмета си 😀 Но изпращам ноември с формички за сладки от форума и крем от игра на радио Фреш, а днес посрещам декември с тенджерка от Фф и КК  и много им се радвам Heart Eyes
а за игрите от днес е направо страшно, то трябва 1-2 часа да отдели човек да се включи във всичко, всеки ден Astonished

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Ей сега ми излезе това за безплатни мостри. Доставка до boxnow е безплатна
https://ivayla.bg/product/pred-koleden-podarak-3-aromata-yodeyma … tvoj-izbor-oshte/

Нещо не ми се получава с поръчката. Би ли споделила как прибавяш трите аромата?

# 152
Ей сега ми излезе това за безплатни мостри. Доставка до boxnow е безплатна
https://ivayla.bg/product/pred-koleden-podarak-3-aromata-yodeyma … tvoj-izbor-oshte/

Нещо не ми се получава с поръчката. Би ли споделила как прибавяш трите аромата?
Превърти надолу страницата:

# 153
  • София
Обадиха се от киндер-шоколадите за ваучера 100 лв за Комсед

Би ли споделила какви данни искаха, че ми предстои пътуване?

Фром: ferrero@publicis.bg
Скрит текст:
Здравейте,

Благодарим Ви за участието в кампанията на Kinder Chocolate „Детски таланти“!

Бихме искали да Ви уведомим, че Вие печелите ваучер за покупки от детски магазин Комсед на обща стойност 100 лв. Тъй като имаме нужда от Вашите данни, за да организираме доставката на наградата, Ви молим в отговор на този имейл да ни изпратите нужната информация както следва:

- Вашите три имена;

- точен адрес за доставка на територията на Република България;

- телефонен номер;

- ЕГН.

Наградата ще бъде доставена чрез куриер на посочения от Вас валиден и пълен адрес на територията на Република България (доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват).

Доставката ще бъде осъществена в рамките на до 6 седмици, считано от датата, на която получим изисканите с настоящия имейл данни и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат реализирани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа. Вие следва да удостоверите получаването на наградата с подписа си. Молим да имате предвид, че не сме задължени да Ви доставим наградата, в следните случаи:

- ако не ни изпратите адрес или другите необходими данни, посочени по-горе в рамките на 10 календарни дни от получаването на настоящия имейл;

- в случай, че ни изпратите непълен адрес, грешен адрес, адрес извън територията на Република България или други непълни или грешни данни от изисканите по-горе;

- в случай, че куриерът не може да Ви открие на адреса и на телефонния номер за връзка при 2 независими опита за доставка.

При наличие на някои от горепосочените случаи наградата ще бъде връчена на резерва.
С уважение,

Екипът на Kinder Chocolate

# 154
  • София
Няма проблем с кода на Лидл, днес го тествахме и купихме луканки. Не са ни казали да е само за служители, всъщност въобще не са го коментирали.

Наистина много игри в инстаграм. Успех!

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 00:06 от Niya-

# 155
  • Някъде там, ела и провери...
Подарени!

Подарявам 2000МВ на Yettel, ако някой има нужда

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:02 от Xepka

# 156
  • Сливен
Определено игрите са доста в Инстаграм.Направих си труда,да прочета колко пъти са ме тагнали.Последното тагване,което ми излиза най-отдолу е  от преди 14 часа и като започнах да броя-90 пъти са ме тагнали. Grinning А преди това имаше още . Grinning Хубаво е човек да има толкова тагвания,поне си избира къде да играе. Grinning

# 157
  • София
Печеля тенджера от КК и формички за сладки от форума. ❤️❤️❤️

Благодаря за кода за Лидл. И аз ще взема луканка.

Днес се включих в много игри, 🍀🍀🍀

Кога започват късметите тук?

# 158
  • Бургас
Форумските късметчета,мисля бяха от 6.12

# 159
Благодаря за темата.
Днес в К купих 6бр КК, имаше стреч карта и спечелих 2 чинии.
Включих се в Милка, без успех.

Някой печелил ли е от DHL календар?
Да, аз спечелих(2020г.) тениска на националния отбор по футбол с автографи.

Успех на всички в игрите.

# 160
Спечелих чорапи от КК и веднага върнаха имейл като им писах, че са получили данните. След няколко дни им писах за термос и още нямам мейл. При вас веднага ли връщат?

# 161
Току-що и аз целнах чорапи  от Кока-кола. Някой може ли да сподели за колко време изпращат наградите и с коя куриерска фирма?Чудя се как да процедирам, тъй като ще съм извън страната за месец, а заминавам след седмица. Simple Smile

# 162
Току-що и аз целнах чорапи  от Кока-кола. Някой може ли да сподели за колко време изпращат наградите и с коя куриерска фирма?Чудя се как да процедирам, тъй като ще съм извън страната за месец, а заминавам след седмица. Simple Smile
Мойте дойдоха за около 2 седмици със еконт

# 163
Честита нова тема да е много късметлийска и празнична!
Предната тема изобщо не можах да се включа с коментар, не мижах и да я дочета цялата. Бях стигнала около 50 и някоя страница и влезе новият месец. Тук дано съм редовна, затова и изпуснах игрите с покупка, а гледам в близалките е имало много хубави награди. Почти нищо не съм купувала за игрите, защото не знаех какви игри има, цъках в инстаграм. Вчера и за там не ми стигнаха силите много игри имаше, а не ми се четяха условията вече по едно време.

# 164
Много некоректно отношение на служител на Лидл да сподели тук купона за РД, който е комплимент към служителите! Подала съм сигнал в дружеството не се излагайте повече! Нека печелим честно.Пожелавам ви много награди и светли празници с близките ви хора.

Общи условия

Активация на акаунт