Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 871
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за темата!
Много игри този месец, супер! Както се бях отказала от Инстаграм, така вчера не мога да смогна на всичките игри 😀.
Иначе от доста време не съм печелила нищо, дано изпратя годината с късмет!

# 166
Получихте ли си наградите от ная и престиж и кой куриер ги носи?

# 167
  • София
Моите чорапи от КК дойдоха за два, три дена. Много бързо.

# 168
  • Русе
Успешен месец и много награди! Включвам се в календарите, ама хич и не се надявам там, досега не съм печелила от тях.

# 169
Много сте информирана. Какво толкова Ви подразни лично вас? От
Много некоректно отношение на служител на Лидл да сподели тук купона за РД, който е комплимент към служителите! Подала съм сигнал в дружеството не се излагайте повече! Нека печелим честно.Пожелавам ви много награди и светли празници с близките ви хора.

# 170
Ако е за служителите, защо го имаме като секция в нашия Лидъл плюс?

# 171
  • Сливен
Купона не е за служители. И аз го имам-по случай 13 години Лидл са го пуснали . 😁

# 172
  • София
Купона не е за служители. И аз го имам-по случай 13 години Лидл са го пуснали . 😁
Абе, не е май така. Ние си го пуснахме с кода, който беше споделен тук.
Преди година-две беше същата история с едни завъртяни сирена за 1 ст., които пак бяха подарък за служителите.

# 173
  • Сф
Много некоректно отношение на служител на Лидл да сподели тук купона за РД, който е комплимент към служителите! Подала съм сигнал в дружеството не се излагайте повече! Нека печелим честно.Пожелавам ви много награди и светли празници с близките ви хора.
Това не е вярно. Служителите масово не знаят първо, второ малко е смешно Лидл така да въз-
награждава и черпи служителите си. Трето, купона може да се въведе ръчно от всеки с карта ,четвърто там съм въвеждала и купони за процентно намаление без проблем и така или иначе секцията " ексклузивни купони" си я има в менюто на всички! Щеше да е тъжно, ако не беше смешно изказването ви . Поне за мен !
Дано не се наложи след вашето обаждане клиентите да си потърсят правата и Лидл да почне да подарява на всеки влезъл в магазина с приложение по една луканка. Simple Smile Защото много хора вече взеха , а и срока на купона е до 12 ти декември.
П.п. справка ваучерите на юск, чопърите на Калиакра...
И на вас лек ден! 🍀

# 174
  • In Neverland
Изпратили са формичките от форума и Захира. Евала за скростната организация ❤️. Никъде не съм се включила все още, че съм болна, дано другата седмица да успея да напазаря това-онова.

# 175
  • Бургас
Този код не го ли казваха в клип на рецепта от лидл?🤔

# 176
  • София
За който иска чаша на МС Донълдс

# 177
Цитат
В периода 01 - 31.12.2023г. можеш да спечелиш една от 24 награди като регистрираш номера на касова бележка от Лили Дрогерии, включваща покупка на който и да е kiflab® продукт или като се регистрираш и поръчаш продукти от сайта ни. Тегленето на наградите ще бъде извършено в периода 08 - 31.01.2024г. Ако си сред печелившите, ще се свържем с теб, за да организираме доставката на новогодишния ти подарък. Не забравяй да запазиш касовата бележка!

Цитат
РАЗДЕЛ 6. НАГРАДИ ОТ ИГРАТА
В играта ще бъдат раздадена общо 24 (двадесет и четири) награди:
1бр. Дамска чанта Steve Madden
1бр. Дамско портмоне Guess
2бр. Подаръчни сета kiflab®
20 балсами за устни kiflab®
Тегленето на 24 (двадесет и четири) печеливши и 2 (две) резерви в Играта, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе, ще се проведе в периода от 08.01.2024г. до 12.01.2024г. чрез томбола на случаен принцип посредством електронна система за лотариен подбор. Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата за регистрация https://kiflab.eu/koleda.
https://kiflab.eu/page/koleda

# 178
Здравейте,

Някой получи ли вече мейл от Нескафе за кафе машините? Този път нещо много се забавиха.

# 179
  • Пловдив
Формичките от форума дойдоха - страхотни са! 4 броя, вв метална кутия Heart

Другата седмица ще правим канелено-джинджифилови меденки и ще ги пробваме с хобитите

Общи условия

Активация на акаунт