Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 767
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Б
Пращат емейли от Пантен. Аз съм със спечелена награда от там.

# 1 411
Ваучерите от престиж на стойност 100лв ли бяха?

# 1 412
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

Благодаря от сърце на ma6kata7 за съдействието й в регистрацията в играта на Маги!
И моят дойде,ама платих доставка 9.80,за първи път ми се случва...

# 1 413
# 1 414
  • Бургас
Пак Клана и Леонардови

# 1 415
  • При децата ми
Влизам отново да изкажа сърдечни благодарности на Машката!
Отново ми спечели награда от "Милка"! Simple Smile
Жива, здрава и обичана бъди! Heart Flowers Four Leaf Clover

Тези дни много работа и не мога да ви изчета!
Преди малко си взех крема от "Талодерма", от офис на "Спиди". Алилуя! Smile
Имам околоочен крем. Много съм доволна, защото тъкмо от такъв крем имах нужда! Heart Eyes

Скрит текст:

Вчера моята близка получи суитшърът от Нивея. Много е готин! Жалко само, че не е S размер. Поздравления за организаторите на играта! Много бърза доставка, така се прави!

От вчера и майка ми е получила мострите от Юсерин. Моите още ги чакам.

# 1 416
Еми това си е награда! От години пера само с Ариел. Праха ми почти беше свършил, отидох да си взема. Прочетох тук, че мога да се регистрирам. Изгубих бележката, подсетихте ме да регистрирам електронната. Като си е късмет е късмет.

# 1 417
Някой беше написал ,че сайъс първо се свързват с печелившите и тогава ги обявяват.Мисля че срока за свързване е 18.12 и едва ли по рано да публикуват.Никой не се е похвалил  с обаждане от Сайъс
Благодаря

# 1 418
  • София
Носят ваучерите за Фантастико от Шуменско.

# 1 419
  • Пловдив
Някой беше написал ,че сайъс първо се свързват с печелившите и тогава ги обявяват.Мисля че срока за свързване е 18.12 и едва ли по рано да публикуват.Никой не се е похвалил  с обаждане от Сайъс
Ами, не е така! Ето ги правилата на играта:
Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 13 декември 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 18 декември 2023 г.

# 1 420
  • София
Носят ваучерите за Фантастико от Шуменско.

Кой куриер ги носи?

# 1 421
  • София
Аз бях споделила по-рано, че при предишна тяхна игра имаше разминаване  между правила и изпълнение. Качиха ги мнооого по-късно и се оказа в последствие, че на съфорумка са ѝ звънна ли нещо от рода на три седмици по-рано, че е спечелила. Затова и повече не съм играла в техни игри, въпреки че често много ми допадат наградите.

Трябваше да им пиша тогава, но въобще не се сетих. Така че сега участващите може да го направите сега, за да има промяна.

# 1 422
  • При децата ми
Най-накрая да се похваля и аз с подарък. В играна на пикантина в ИГ съм с продуктов пакет

Моя колежка се похвали с ваучер на стойност 100 лв. от тази игра.

# 1 423
Ваучерите от престиж на стойност 100лв ли бяха?

От играта на Престиж и Кауфланд-"Ядеш сега или гориш"е на стойност 100 лв.

# 1 424
О супер много добре ще ми дойдат 100лв🙂За Сайъс не споря споделих инфо  от предишните им игри

Общи условия

Активация на акаунт