Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 737
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 380
Най-накрая да се похваля и аз с подарък. В играна на пикантина в ИГ съм с продуктов пакет

# 1 381
  • при късмета
Mа ко, може ли снимка на тенджерата от КК?

Вече има снимка, но ето с чаша, за ориентир за размера

Скрит текст:

# 1 382
  • София
ММ спечели от календара на Knipex и преди малко пристигна наградата.
Скрит текст:

# 1 383
  • Sofia
Аз да се оплача - този коледен сезон отникъде нищо не печеля.

# 1 384
Аз да се похваля от кока кола днес голям успех чорапи, термос и ваучер за озон.Чак ми е нереално че успях с по малко от 15 кода:blush:

# 1 385
Какво се случва с Пантен и Сайъс?

# 1 386
  • Сливен
Е,през колко коментара ще се пита за Syoss?

# 1 387
  • Под Слънцето

Чакай и аз да питам за Сайъс, че съм регнала една бележка за спорта и колкото да участвам.. Че кво стана там с тегленето? Animal Hear No Evil

# 1 388
  • Бургас
😂😂😂

И при мен е суша! Огромна суша!
От толкова много игри във фейса,инстаграм,форума....нищо!

# 1 389

Някой ако го иска да драсне имам подобен и от Кауфланд.
Подарен ли е вече Relaxed

# 1 390

Чакай и аз да питам за Сайъс, че съм регнала една бележка за спорта и колкото да участвам.. Че кво стана там с тегленето? Animal Hear No Evil

Ей, развеселявате ме тук, а съм толкова болна и аз тази седмица, че едвам се смея.
Да не е пълен спам имам известие от Талодерма, до офис на Спиди трябва да ида. И известие за приета пратка от Еконт - Юсерин, понеделник вероятно ще ми го доставят, от 17. ми е регистрацията там.
Късмет и много здраве на всички!

# 1 391
  • София
От тези Коледни календари (Кауфланд, Хип, Лоджитек) според мен шанса е повече от едно на милион за печалба и съвсем нямам надежда Sad

# 1 392
  • Пловдив

Вчера ги запитах по имейл какво става, като сроковете, които те са обявявили са, до 13 Декември.
Отговор никакъв няма... Запразнили са Simple Smile Участвам с две, три бележки, та тая надежди. Аз винаги участвам при тях, но никога до сега не са ме теглили. Упорито продължавам, защото купувам техните прокукти.

Вчера и аз получих трите продукта на Eucerin Simple Smile Харесват ми!

# 1 393
Меридиан експрес по спиди какво пращат? Не мога да се сетя какво чакам, пише само подарък.
Аз имам пратка от тях, мисля че е комплектът на Дребния от Нестле от ФБ

# 1 394
Аз съм спечелила билети от mustak.bg за кино билети за двама от името на мъжа ми! Добре,че се е сетил да разгледа мейла...та да не ги изпуснем! 😇

Общи условия

Активация на акаунт