Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 942
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 590
Добро утро! Преди малко влязох в приложението на Макдоналдс, за което тук някой беше споделил, че е спечелил чаша. Изтеглих го през седмицата и играх на играта с човечето, което яде пилешко. И сега ми излезе известие, че печеля чаша. Пишеше, че след няколко минути трябва да я видя като купон в приложението, но я няма. Забелязах, че и другитв оферти, които се появяваха през седмицата изобщо не са се появили при купоните. Как получихте вашите чаши?

# 1 591
При мен се случи същото тази сутрин с чашата на Макдоналдс.

# 1 592
# 1 593
  • София
Здравейте, има ли хора спечелили тенджера от Кока Кола и Фантастико, на които все още не са им звъняли за офис на Еконт?

# 1 594
  • София
Здравейте, има ли хора спечелили тенджера от Кока Кола и Фантастико, на които все още не са им звъняли за офис на Еконт?

Да, на мен не са ми звъняли. Аз бях от коригирания списък.

# 1 595
Аз чакам позвъняване, познавам и други хора, които чакат.

# 1 596
  • София, Дружба 2

Да, на мен не са ми звъняли. Аз бях от коригирания списък.
И аз.

# 1 597
Има смс за пратка в Еконт. Явно е Юсерин. 😊

# 1 598
При мен се случи същото тази сутрин с чашата на Макдоналдс.

Аууу, няма да отварям приложението, докато не напишете, че се е оправило при вас! Много искам тази чаша, едвам измолих тийна с молби и заплахи да играе тази седмица🤣. Първо, не беше за поколението на Супер Марио тази игра и второ, трябваше си по-читав телефон от моя.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 09:15 от evhen

# 1 599
Е, това вече не го очаквах.... В 8 и нещо спечелих одеало от Милка. Не направух скриншот, но ми изоиса честито... И съответно получих смс... да се обадя на..... в срок... Обаждам се ореди малко, но отсреща ми казват, че не съм аз спечелила При тях не излиза нищо... Казвам че и в сайта го има номера ми съответно без последните цифри.... И пак ми са смеят насреща, че не е моя номер... И ме питат защо си мисля, че съм спечелила... Присто само съм участвала... Казвам зная и различавам участие от надпис Печелите, придружен и със смс Честито.. Отговарям ми, че такива като мен по цял ден им звънят и си мислят, че печелят... А, сега... След тениската от Загорка, която по неведоми причини не получих идва ред и на одеялото...

# 1 600
Видя се,че ваучерите на Киндер ги няма,та да попитам за код с отстъпка в Озон дали има някой?

На  мен ми се падна код от Озон, ама той един код.....
5% допълнителна отстъпка от намалената цена на всички продукти от марката "Black Sea" в Ozone.bg

Едва ли ще свърши  работа на  някого

# 1 601
Аз пък идвам да питам дали всички получихте обаждане от Нутела?Аз се откривам в последното теглене,но никой не се е свързал с  мен.

# 1 602
Аз пък идвам да питам дали всички получихте обаждане от Нутела?Аз се откривам в последното теглене,но никой не се е свързал с  мен.
И аз чакам обаждане....

# 1 603
Здравейте какво трябва да се направи , за да се играе за чаша в макдоналдс?

# 1 604
От миналата седмица и аз не съм получила обаждане от Нутела.

Общи условия

Активация на акаунт