Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 690
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 190
М да сега са ги публикували....и тук нищоо но пък имам три доста противни и скъпи веган шоколада за компенсанция.
1. Весела Кръстанова, тел. 0898 811 ххх – „Петзвезден уикенд пакет в Банско“;
2. Стефано Соттокорна , тел. 0885 178 ххх – Лаптоп ASUS VIVOBOOK GO 15;
3. Яна Илчева, тел. 0898 534 ххх – Електронна книга POKETBOOK BASIC LUX 2;
4. Евгения Ганозлиева-Върбанова, тел. 0886 387 ххх – Кутия шоколади HANDS OFF;
5. Валентин Деведжиев, тел. 0888 817 ххх – Кутия шоколади HANDS OFF;
6. Доброслав Петров, тел. 0889 808 ххх – Кутия шоколади HANDS OFF;
7. Даниела Траева, тел. 0898 640 ххх – Кутия шоколади HANDS OFF;
8. Соня Гетова, тел. 0885 753 ххх – Кутия шоколади HANDS OFF.

# 2 191
  • София, Дружба 2

Днес пристигна тази награда от ФБ игра Tada
От КК още нямам отговор за смяната на счупената ми тенджерка. Sad

# 2 192
Здравейте,
Има ли някой, който все още не си е получил машината от Нескафе и Фантастико, тъй като обявеният срок за получаване вече мина?

# 2 193
  • София
Малко преди полунощ спечелих одеяло Милка с първа бележка. Simple Smile Лошото е, че на същата бележка имам сокове Куинс и кетчуп Хайнц. Simple Smile Ама каквото стане ... Joy

И аз нямам отговор за ударената тенджера на Кока-Кола.

# 2 194
Малко преди полунощ спечелих одеяло Милка с първа бележка. Simple Smile Лошото е, че на същата бележка имам сокове Куинс и кетчуп Хайнц. Simple Smile Ама каквото стане ... Joy

И аз нямам отговор за ударената тенджера на Кока-Кола.
Честито!
Аз спечелих продуктов пакет Милка и също имах на бележката други продукти участващи в игри. В телефонния разговор с агенцията ги питах може ли с копие, да. На Европът дадох копие с "Вярно с оригинала", подпис и нямаше проблем.

# 2 195
Здравейте две игри от Ардес.бг с ревю, май не са споделяни
Скрит текст:
Първата е изтекла, до 18.12 е била.
Странни са ми като условия, защото отзив всеки може да напише, много знаят кой е ползвал продукт и кой ей така си пише. Като ще е така, да бяха го направили само с регистрация и да мирясат...

Аз уж четох някъде,че продукта ,за който пишеш отзив трябва да е закупен от тях,така че не всеки може да участва,предполагам има как да проверят?

# 2 196
Здравейте две игри от Ардес.бг с ревю, май не са споделяни
Скрит текст:
Първата е изтекла, до 18.12 е била.
Странни са ми като условия, защото отзив всеки може да напише, много знаят кой е ползвал продукт и кой ей така си пише. Като ще е така, да бяха го направили само с регистрация и да мирясат...

Аз уж четох някъде,че продукта ,за който пишеш отзив трябва да е закупен от тях,така че не всеки може да участва,предполагам има как да проверят?

Аз получих мейл за тази томбола, не се бях зачела в правилата, които не са си ъпдейтнали от ровента още (не бях видяла че е изтекла ). Интересното е че хем не е обвързано с покупка, хем има споменато че трябва да е закупен от тях продукт... Малко са объркващи честно казано, споделям ги по долу. Късмет на всички

- https://ardes.bg/polezna-informaciya/obshti-usloviya-game-tefal? … 9d2635a40b506d9e3

# 2 197
Имам код за отстъпка -20% на ненамалени продукти от Комсед ,  както и код за Практис 20% , ако някой имам нужда пращам на лично

# 2 198
За Ардес и аз съм запомнила най-вече това че е без покупка, а то явно не е баш така... Просто обхваща и предходни покупки от тях по този начин, а не да искат за кампанията тепърва да се закупи нещо за участие.
Пак е тъпо.

# 2 199
Житен дар Heart

# 2 200
Здравейте, този номер познат ли Ви е? Връщам обаждане, дава свободен сигнал, но текат секундите, а никой не е отговорил. +359883270846

# 2 201
  • София
Здравейте, този номер познат ли Ви е? Връщам обаждане, дава свободен сигнал, но текат секундите, а никой не е отговорил. +359883270846
на мен ми излиза в Гугъл ФедЕкс

# 2 202
  • София
Идвам да се похваля с Еър фраер от Куинс💙
Благодаря на Антония Г.,която ми го изпрати и приюти моята прахосмукачка Робот🥳

# 2 203
Атония Г. за пореден път показваш колко голям Човек си, продължавай с добрините. Пожелавам весели празници на цялото ти семейство.

# 2 204
  • Бургас
Моят крем от Талодерма дойде.

Общи условия

Активация на акаунт