Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 165 981
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Пловдив
От 15.01.24 до 15.04.24  Бургаско ще раздават кенчета под капачката.

# 2 236
Другата година пак ли само Пиринско ще пуснат игра с награди? Каменица и Бургаско миналата година се изложиха само с награди кенчета и сега наново повтарят грешката си

# 2 237
Дианчето е пуснала възглавницата от Емека за продажба. Написала обаче “спечелена от фейсбук игра”. Емека нямат фейсбук игри, ама айде.
Кой знае колко бележки е нарисувала там…

# 2 238
Здравейте!
Някой наскоро да е заявявал плащане от сайта за анкети deadalus? В какъв срок ви преведоха?

След 1 или 2 седмици получих плащането, което заявих в края на ноември.
Началото на всеки месец ги изплащат . Имам 2 плащания и в първия или втория работен ден на месеца ги плащат

# 2 239
Кауфланд от 2.01

# 2 240
Много благодаря!
Здравейте!
Някой наскоро да е заявявал плащане от сайта за анкети deadalus? В какъв срок ви преведоха?

След 1 или 2 седмици получих плащането, което заявих в края на ноември.
Началото на всеки месец ги изплащат . Имам 2 плащания и в първия или втория работен ден на месеца ги плащат

# 2 241
  • Бургас
Някой иска ли 2000 мб на Yettel?
Подарени!

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:24 от margo**

# 2 242
Ако някой има нужда!
ShopSector 10% допълнителна отстъпка с промо код NY24.
Промо кодът важи за избрани модели.
Побързай, допълнителната отстъпка е валидна само до 01.01.2024 г., понеделник 23:59 ч.!

# 2 243
Добро утро Simple Smile
Вчера получих една страхотна тениска от игра в Инстаграм.
Чакам монстер да изтеглят, участвам с 2 бележки.
Някои има ли код за Емаг?

# 2 244
  • Пловдив
Подарявам 5000 мб на йетел.
Подарени.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 10:22 от jenda76

# 2 245
Някой по запознат може ли да ми обясни за какво се изпозлват тия точки от ИКЕА , които трупаш с карта ИКЕА Фемили ?

# 2 246
Като се достигне необходимия брой точки, при следваща сметка ви приспадат сума от сметката

Някой по запознат може ли да ми обясни за какво се изпозлват тия точки от ИКЕА , които трупаш с карта ИКЕА Фемили ?

# 2 247
Подарявам 2000 МБ на Йетел на първия, оставил данни на л.с.
Подарени на @Koseto.boseto.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 12:27 от Maksimix

# 2 248
  • София
Като се достигне необходимия брой точки, при следваща сметка ви приспадат сума от сметката
За съжаление, трябва да си наистина сериозен клиент на ИКЕА, за да се възползваш, защото най-малката сума, която може да се обмени за точки "струва" 2500 точки. А точките са с давност и изчезват. Тъкмо с дружни усилия ги бяхме докарали до 1800-1900 и сега видях, че са останали само 300. Sad

# 2 249
Минавам набързо да се оплача как днес ме прецакаха в едната ни Била, защото знам че често се случва и на други тук и само вие ще ме разберете 😁                       В квартала, в който пазаруваме има два магазина Била - първо минахме през единия, но там липсваха част от нещата, които търсихме. Купих и два сока Куинс, за да се включа в играта, но на същата бележка имаше и ваучер за 1 лев. След като напазарувахме и във втората Била, се възползваха от ваучера и касиерката ми прибра бележката, т.е. я смачка и я хвърли... В суматохата въобще не се сетих, че точно там са ми соковете за участие в играта 🙄 Толкова да ме е яд, защото по принцип такива неща не пием у дома. И да ме пита човек защо като ползвам онлайн Била картата, не използвах и онлайн ваучера за 1 лев.
За жалост не виждам в приложението на Била да се пазят касовите бонове, така както е в Лидл...

Общи условия

Активация на акаунт