Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 165 992
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 220
За пръв път играя в петъчната игра на КК. Веднага ли се разбира печелиш ли или има томбола? Съобщението, което получих ми е неясно. Има и ваучер код, но като се опитам да го въведа изписва невалиден код. Ако може някой да ми обясни.

# 2 221
  • Сандански
Ами то пише, ако сте сред печелившите ще разберете по мейл. Когато се взима билет си пише и кога е тегленето.

# 2 222
  • In The Middle Of Nowhere
Никъде не въвеждате този ваучер. Чакаме тегленето, за което пишеше, че е на 4 януари. Миналата седмица май пишеше същото и за мини хладилниците. За днес съм си отбелязала, че за кампанията Подари добро щяло да има теглене.

# 2 223
Пиша набързо,че имам много работа.Имам три продукта за по 1 ст от К.Имам и 20 лв отстъпка при пазаруване за 200лв.Ако някой ги иска,да пише

# 2 224
Някой,ако ще пазарува в Кауфланд над 200 лева,имам купон за намаление за 20 лева.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:12 от slan4ize_76

# 2 225
Здравейте,

От коледния календар на Кауфланд са качени печеливши само до 10-ти, някой знае ли кога се очаква да изтеглят останалите?

# 2 226
Здравейте!
Някой наскоро да е заявявал плащане от сайта за анкети deadalus? В какъв срок ви преведоха?

# 2 227
Здравейте!
Някой наскоро да е заявявал плащане от сайта за анкети deadalus? В какъв срок ви преведоха?

След 1 или 2 седмици получих плащането, което заявих в края на ноември.

# 2 228
Здравейте,

От коледния календар на Кауфланд са качени печеливши само до 10-ти, някой знае ли кога се очаква да изтеглят останалите?

4.3. Наградите ще се теглят на случаен принцип, в присъствието на комисия,
съставена от представители на следните звена на Kaufland: „Ревизия“, „Право и
съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от
тегленето.
Тегленията на наградите ще се проведат, както следва:
 На 11.12.2023 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 01-
10.12.2023 г.
 На 18.12.2023 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 11-
17.12.2023 г.
 На 28.12.2023 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 18-
24.12.2023 г.
4.4. Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след
обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Би трябвало вече да са изтеглени всички печеливши и всички да са получили обаждане, а тези които не сме получили обаждане не печелим нищо. Брат ми, сестра ми, майка ми и братовчедите ми също играеха ама никой не се е похвалил с печалба, явно шанса да те изберат е 1 на 7 милиона.

# 2 229
  • Под Слънцето
Хм. Я вижте какво си спечелих!
В интерес на истината , абонирана съм за бюлетина и от време на време му хвърлям по око.
Това иде от същият мейл, не намирам разлика.

Скрит текст:

# 2 230
Не се вижда нищо. Но аз такива имейли ги считам за измама/ fishing
Хм. Я вижте какво си спечелих!
В интерес на истината , абонирана съм за бюлетина и от време на време му хвърлям по око.
Това иде от същият мейл, не намирам разлика.

Скрит текст:

# 2 231
  • Washington,USA

Здравейте, някой да е участвал и да е спечелил нещо на  Юсерин? Странно ми е малко

# 2 232
  • Там...
Сериозно ли?! Удивлявам се как има хора, които знаят за съществуването на темата, но я ползват само при спешна нужда... Няколко десетки страници се говори Юсерин Rolling Eyes Да, участвали сме, да, спечелили сме, как може да ви е странно, след като се участваше по желание, след регистрация и след потвърждение на регистрацията...

# 2 233
  • София
Скрит текст:

Здравейте, някой да е участвал и да е спечелил нещо на  Юсерин? Странно ми е малко
Да, голяма част от тук пишещите получихме по 1 продукт от трите, които са на снимката (измивен гел, крем за ръце или мицеларна вода), а първите записали се получиха и трите.

# 2 234
  • Washington,USA
Сериозно ли?! Удивлявам се как има хора, които знаят за съществуването на темата, но я ползват само при спешна нужда... Няколко десетки страници се говори Юсерин Rolling Eyes Да, участвали сме, да, спечелили сме, как може да ви е странно, след като се участваше по желание, след регистрация и след потвърждение на регистрацията...

Има граматична грешка. Странно е да не знаят как да съгласуват.🤷

Общи условия

Активация на акаунт