Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 165 963
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 265
Да се оплача за последно.Лятото спечелих безжични слушалки от Морени и ги оставих за подарък за Коледа (без да ги отворя,защото не ме влекат джаджи).Детото отваря коледния подарък и изненада…..слушалки няма!То рев,обида, и горчив спомен остана за Коледа.Най-вероятно куриерската фирма са ги прибрали,но е ужасно късно за всякакви разправии.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 13:46 от tedi_kati1

# 2 266
  • In The Middle Of Nowhere
Леле ужас, нямам думи! Хубаво е да се проверяват пратките навреме за да може да се реагира, сега за съжаление е наистина късно..
А за кремът на Талодерма аз мисля, че все пак от декември до май-юни би трябвало човек да може да изхаби един крем...

# 2 267
Това за крема в случай, че не използваш друг в момента. Все пак е в годност, но явно не е скоро произведен.

# 2 268
Някой знае ли на софия мел кога ще теглят печелившите? Играта с рецептите е до днес.

# 2 269
Някой знае ли на софия мел кога ще теглят печелившите? Играта с рецептите е до днес.

Ако участвате в играта би трябвало да сте видели/прочели правилата. Има ги точно под качването на рецепти.

Наградите ще се теглят на 04 януари 2024 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg не по-късно от 18:00 часа на 05 януари 2024 г.

# 2 270
Да се оплача за последно.Лятото спечелих безжични слушалки от Морени и ги оставих за подарък за Коледа (без да ги отворя,защото не ме влекат джаджи).Детото отваря коледния подарък и изненада…..слушалки няма!То рев,обида, и горчив спомен остана за Коледа.Най-вероятно тип топ са ги прибрали,но е ужасно късно за всякакви разправии.
Не е хубаво да се обвинява без да си сигурна. Тип Топ закриха дейност на 1май, а играта на Морени беше през септември. Не виждам каква връзка има.

# 2 271
  • Там...
Мама е имала пропуснато повикване от този номер 024664000, дали е познат на някого? Не може да се върне обаждане, беше участвала в Кауфланд, а е софийски... Ще пробваме след почивните дни да звъннем отново.

# 2 272
Да се оплача за последно.Лятото спечелих безжични слушалки от Морени и ги оставих за подарък за Коледа (без да ги отворя,защото не ме влекат джаджи).Детото отваря коледния подарък и изненада…..слушалки няма!То рев,обида, и горчив спомен остана за Коледа.Най-вероятно тип топ са ги прибрали,но е ужасно късно за всякакви разправии.
Ужасно гадно.Ако това е бил и единствения подарък,представям си на детето какво му е било. ☹

# 2 273
  • София
Да споделя за сагата с Юсерин и мостричките им. На 17.11.2023 се регистрирах и зачаках. На 20.12.2023 получих мейл, че не са ми получили данните. Допълних и пак зачаках. На 29.12.2023 пак съм получила мейл, че не са ми получили данните и пак се опитах да ги допълня, но формата им дава грешка. Писах им отговор на мейла, от който са ми писали те и сега чакам.

# 2 274
Не е хубаво да се обвинява без да си сигурна. Тип Топ закриха дейност на 1май, а играта на Морени беше през септември. Не виждам каква връзка има.
.   Покрай днешната суматоха съм написала тип топ,а в действителност е Европът.Редактирах.

# 2 275
Напълно е възможно да са ви ги взели имам спомен, че май една съфорумка се беше оплакалаточно от морени, че няма слушалки в кутията. Мисля, че я компенсираха с други, но вече е много късно да си търсите слушалките.

# 2 276
  • София
За Била не е нужно да се носи касовата бележка с ваучера за 1 лев. Сканирах картата от приложението, под нея седят всички ваучери, натиснах на активния и се появи баркод, който също сканирах и ми приспадна 1 лев от сметката.

А ето така в зелено седи вече използван.

# 2 277
Зеленото значи, че е достигната сумата, не че е използван.
Аз моя не съм го ползвала и също е зелен.

# 2 278

Честита Нова 2024 Година! 🥳💥🎉✨️🎆

Пожелавам на всички много здраве , щастие , късмет , хубави моменти с близки и приятели и нека всеки носи доброто в себе си! 🍀❤️

*За да не е СПАМ - Нова игра на Бисквити - Мilka / OREO и Кроасани 7DAYS - https://milka-promo.bg 🎁

Скрит текст:
Купи Бисквити Milka / OREO и/или Кроасани 7DAYS , трупай точки и участвай за невероятни награди:

Седмична томбола:
💥 1 от 6бр. Samsung Galaxy S23 Ultra - ( Всяка седмица по 1бр. ) - 2100 точки за участие - 21лв. ✨️

Моментни награди:
💥 1 от 60бр. GiftCard TM на стойност 200лв. - 500 точки за участие - 5лв. ✨️
💥 1 от 800бр. Комплект от 3 чифта чорапи ( 7DAYS / OREO / Milka ) - 500 точки за участие - 5лв. ✨️

*1ст. = 1 точка

Играта продължава до 11-ти февруари ☃️

# 2 279
Честита Нова Година!
Бъдете здрави и щастливи!Пожелавам на всички много късмет и големи награди!

Общи условия

Активация на акаунт