Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 113
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 990
Не съм аз 😀 , за поредна седмица нищо. Аз играя за Air Fryer с 1 бележка съм дано спечеля 🤪

# 991
И от Куинс ме пропуснаха днес. Ще чакам утре Нутела да ме зарадват.

# 992
И аз при чопърите от Куинс. Simple Smile Продължавам да играя.

# 993
ММ печели прахосмукачка, това ми беше най-желана награда от Queens . Бележката я регистрирах вчера. Аз не печеля, загубих им броя на бележките за двете седмици от началото на играта. Имам имейли за чаши от кафе капсули Bianchi и кафе машина от Nestle  dolce gusto.

# 994
  • София
Някой случайно да е спечелил от календара на Кауфланд? Днес е тегленето за първите 10 дни
Май ще ги обявят накрая на периода.

# 995
Аз съм с прахосмукачка от queens

Това ми е първата толкова голяма награда

# 996
Честито на спечелилите от Куинс,мен отново ме пропускат,а така я искам тази прахосмукачка.

# 997
Днес трябва да е било тегленето

Някой случайно да е спечелил от календара на Кауфланд? Днес е тегленето за първите 10 дни

# 998
  • София
Много исках чашите от капсули Bianchi , но съм с термос .Пак е нещо де , та ако не са им нужни на някого чашите, бих ги купила.

# 999
С Еър фрайър съм от Куинс.Това е най-голямата ми награда откакто играя в игрите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 000
  • София
Здравейте, търси ли са ме от този телефон 08833206464. Дали знае някой от коя куриерска фирма е?

# 1 001
  • София
Днес трябва да е било тегленето

Хм, жалко значи пак не печеля нищо.. Grinning

# 1 002
И мен ме няма в куинс. С една бележка съм, тъй като не ги пием много вкъщи. Мама прави домашни сокове, и предпочитам тях. Но тъй като ММ е рожденик тази седмица мога да пусна още една бележка, че много искам прахосмукачката 😊.
В лидл също ме няма.
Следя ви и играя от 1 година и тези, игри, в които винаги се вкчвам, но не съм печелила никога са Куинс, Милка и Лидл

# 1 003
И от Куинс да не развалям традицията с 4- ри бележки ме няма.Там и минали години не съм печелила.И тук очакваме победители https://maretti.bg/

# 1 004
Ако печелим от Куинс имейл ли да чакаме или обаждане?
[/quot
Обаждат се по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт