Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 282
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 795
Имам код за 20% на всичко в Комсед.
ПОДАРЕН.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 10:29 от Villy6

# 796
  • In The Middle Of Nowhere
5000 мб на А1 подарявам

# 797
  • София
Споделям за една промоция, може някой да има интерес. Аз съм доста разочарована от тази верига и повече няма да седна, а и след репортажа за тях в медиите, си затвърдих мнението. Само да отбележа, преди като ги посещавах имаха отново "колело на късмета", за което персонала в заведението не знаеше и ми се заяви, че един път се появява на клиентите, един път не, объркана работа и че нямали дори наличност на наградите, което още повече ме разочарова. Кол центърът хич не ти помагат и си говорят по скриптове.

Този декември Happy влиза в ролята на Дядо Коледа и ще раздаде 30 хиляди подаръци с "Колелото на късмета".

Може да участвате като:
Посетиш ресторант на Happy в периода от 11 до 23 декември и направиш сметка над 75 лв.
https://happy.bg/blog/54/happy-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0

Таа успех на всеки, който ще се включи и хубаво вижте условията...

Скрит текст:
Лично аз не мисля, че отстъпки от 10% могат да се броят за коледни подаръци, предвид изискването на въпросния ресторант и бих била разочарована, при такава сметка, особено сега след поредния им гаф, и при положение, че са голяма верига можеха да предложат къде по-готини "Коледни" подаръци, но това е лично мое мнение.

# 798
  • София
Ееее, пак ми блокираха ИГ профила. Интересно ми е на инфлуенсърите дали им блокират така профилите и какъв е изобщо алгоритъмът за блокиране на коментарите 🙄
Някой, ако иска да се тагваме и във Фейсбук, да ми пише (там блокират ли?). За протокола - след 2 месеца суша, този месец спечелих в ИГ брандирана кърпа за лице и кутия с крем за тяло и два скраба с коледен аромат. Тези подаръци много ме зарадваха ☺ Прекрасно е усещането!

# 799
Подарявам безкрайни МБ на А1 за 24 часа.

# 800
Малко награди от последните дни. Доволна съм, този месец се отпуши малко късмета, че бях в тотален застой. Благодаря на Verchy за кода на кк, за съжаление не пусна пак ваучер.

# 801
От толкова много игри, къде ли не, ами нищо... Суша голяма, мрън мрън. Къде си късмет...

# 802
От толкова много игри, къде ли не, ами нищо... Суша голяма, мрън мрън. Къде си късмет...
И аз това се чудя, къде ли ми е късмета.. Поне се успокоявам, че не съм единственият карък

# 803

Първите печеливши от Коледната игра на Милка 🎅🎄❄️

# 804
Няма ме в Милка. Жалко! 😔

# 805
Лелее, много книги и все различни - от коя игра са?
Имаше една за книга всеки ден и сега не си я открих Simple Smile
Колежката е с карта от Маги, другата с пакет от Милка, а аз с цъкане на календарите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 806

Искам да кажа на всички,които се чудиха дали тук има добри хора - ИМА!
sweet_maniche , не стига,че ми изпрати тези прекрасни формички за сладки, които откакто съм вкарала у дома,малкият не ще да пусне, а ми изпрати рецепта за любимите им сладки и прекрасно пожелание за празниците!
Аз такива хора в реалният живот не срещам от години!

Бъдете добри! Усмихвайте,когато можете.
Доброто се връща ... ❤️

# 807
Чупа Чупс дойде Heart Eyes
Кърпата е уникална. Възхитена съм.

# 808
  • Тук и там
https://www.facebook.com/photo?fbid=755134199984894&set=a.631437369021245  забелязвате ли нещо тук? Май пак са започнали с фалшификациите в играта на олио Калиакра.

# 809
https://www.facebook.com/photo?fbid=755134199984894&set=a.631437369021245  забелязвате ли нещо тук? Май пак са започнали с фалшификациите в играта на олио Калиакра.

Едната снимка е качена два пъти от различни хора и ми се струва, че е от интернет.
Друга потребителка е снимала олиото в различна позиция и е качила няколко снимки.

Общи условия

Активация на акаунт