Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 218
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Не виждам смисъл в лайкването на коментара, то ако се съмняваш в хората, които тагваш, не ги тагвай. Който докладва, нищо не му пречи да те лайкне и докладва, за да не буди подозрение. Даже и коментар може да ти пише.

# 856
Блокират и инфлуенсърите. Действията с тагване под постовете от ИГ автоматично се засичат като спам и автоматично получават рестрикции. Това важи абсолютно за всички профили и тези "инфлуенсърите" с 10 коментара бъдете сигурни, че след това също получават ограничение. Прави ми впечатление, че на обичайните познайници там  им спадна активността.

# 857
Тази година се включих в доста игри, като всяка година традиционно играя само през декември.

Чудя се как помните къде сте се включили и как следите наградите и печелившите, аз забравям да ги следя и все път се чудя какъв е резултата.

# 858
Може да си ги записвате в бележки или отметки на устройството, от което играете.

Да измрънкам, че и при мен нищо от коледните календари. Преди 2 години последно спечелих от календарите на Hipp и jenite.bg и от тогава нищо.

# 859
Блокират и инфлуенсърите. Действията с тагване под постовете от ИГ автоматично се засичат като спам и автоматично получават рестрикции.
Това имах предвид когато написах, че когато се натрупат определен брой коментари за някакъв период, алгоритъмът на ИГ те ограничава. При мен преди пълното ограничаване ( разбирайте невъзможност да напишеш дори 1 коментар), има период в който мога да коментирам, но трябва да въвеждам името на тагнатия ръчно, не мога да го избирам от списъка. Случи ли се това, знам че следва пълно ограничаване.
Относно лайкване и докладване едновременно, не съм сигурна че е възможно. Просто защото няма никаква логика. Основанията за докладване, доколкото ми е известно, са за неща които те засяга лично и не ти харесват или противоречат на "правилата на общността".
Когато някой хареса споменаването, той дава знак, че интеракцията е желана и не е спам.
В крайна сметка, това кое ИГ отчита като спам знаят само работещите там, ние можем само да споделяме опит и да си помагаме при възможност.😊

# 860
http://apps.bilkapromo.bg/christmas/
Не видях да е споделена

# 861

Не работи при мен

# 862
  • оттам, откъдето започва България
В играта на Хайнц трябва да се пазят:
"За да получи наградата си, спечелилият следва да съхрани и представи пред куриера доставящ наградата,  оригиналната опаковка с оригиналния стикер с печеливш код, който е регистрирал в системата."
И
"ПАЗИ ОПАКОВКАТА И КАСОВАТА БЕЛЕЖКА!" Нали?

# 863
Извинявам се, ако е писано, знаете ли за играта на сокове Queens как трябва да е комбинацията. Може ли два сока от 1л или трябва да е 1л с 2 л.? Не ми става ясно от правилата им.

# 864
От Куинс отговориха, че може всякакви комбинации.

# 865
  • Там...

При мен се получи (на компютър).

# 866
Активни игри с капсули за съдомиялна има ли?

# 867
Активни игри с капсули за съдомиялна има ли?
            ДМ и финиш

# 868
# 869
Честито на печелившите от Фереро...И  този път неуспях да имам попадение от тази игра😃

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:43 от Anigogo87

Общи условия

Активация на акаунт