Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 085
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 900
Нашето семейство участва във Фереро с 4 номера с по 27 и повече точки. Нямаме награда, но здраве да е! Сега ще продължим в Милка😉

# 901
Чета ,че мрънкането тука помагало и аз да се наредя до мрънкащите,че вече половин година от никъде нищо.Редовно участвам в повечето игри,но късмета ми чака някъде скрит.

# 902
Аз не помня някоя от вас да се е похвалила с награда от Фереро. Сигурно има и съм пропуснала.
Пробвах два пъти за спорта. Не са моите бонбони, но бяха за подарък за хора, които обичат. Иначе и моят РД влиза в игрите им.
Обичам Линдор. Те пък много рядко правят игри 😁
В Инстаграм, когато ме ограничиха, точно беше след спечелена награда.
Аз съм се убила да печеля, че решиха и да ме ограничат.
Плюс това, че не играя с много тагове за игра. Обикновено с един.
Прави впечатление, че не трябва да се тагва за кратко време в много игри. На интервали, часове. Иначе отчита явно за спам.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 23:25 от Merelenda

# 903
  • В страната на бурите
Ехааа, мама е с ваучер от Фереро - тя е единия участник с инициали МП, съвпадат и последните цифри на телефона й. Имаше пропуснато обаждане в петък и сега видях, че е от номера, за който друга участничка се похвали, че са й звъняли за ваучер +359898748622 значи е тя! Участвахме само с 1 бележка с 1 кутия бонбони - за подарък на наш близък. Явно е късмет, аз участвах предишна година, но никога не съм печелила от тях. Майка ми повече щеше да се зарадва на ваучера-карта от Маги Simple Smile

# 904
  • у нас
Аз затова Фероро съм ги отсвирила тази година и не участвам в игрите им. Предни години, по същия начин, по време на играта няколко празника имаме и винаги само Фереро купувам. И за НГ се запасявах с тях, даже бяха ми омръзнало като вкус. С няколко големи кутии и сумати точки и нищо не ми се е падало. Тази година взех други бонбони умишлено да не се ядосвам и не съжалявам.

# 905
  • Б
А , спечелих си лифтинг крем от  колелото, което споделихте. Ако го даваха без процедури е добре, но с процедури едва ли ще се възползвам. Ако някой ходи на такива процедури и иска такъв крем да пише.

# 906
Все повече си мисля, че Драскачите- “ Художници “ на бележки станаха много , също и повече хора участват в игрите, защото текат и реклами по ТВ , та шанса за спечелване става все по- малък.
Фереро много ги харесвам, обикновено купувам, то скоро не бях и сега до последно се чудех дали да купя , предвид,че последно време купуваме повече Lindt. Нищо не спечелих и скоро няма да се прежаля да купя , защото имаха още няколко месеца срок, а на вкус бяха гадни , може би партидата е била кофти или от съхранението в магазина 🤷🏻♀

Факт обаче е, че както могат да те спечелят, така и да те загубят като клиент.
Отношението е Важно.
И все пак при малък брой награди и много участници е нормално да не спечели всеки Simple Smile

Честито на всички за наградите 🍀

# 907
А , спечелих си лифтинг крем от  колелото, което споделихте. Ако го даваха без процедури е добре, но с процедури едва ли ще се възползвам. Ако някой ходи на такива процедури и иска такъв крем да пише.
Аз спечелих процедура.Ако искаш ще ти я подаря,хем да си вземеш кремчето Grinning
Само да благоволят да ми изпратят ваучера,както беше написано

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 00:03 от Lady_G*

# 908
Добро утро и късметлийка седмица. 🍀 И аз се нареждам да помрънкам. Чакам Куинс днес.
И някой ако има свободен ваучер за емаг? 🙂

# 909
Добро утро и късметлийска седмица! Миналата седмица писах на еусерин имейл, но до сега нямам отговор. Май ще трябва да ги отписвам. Срока от 1 месец мина

# 910
  • София
Добро утро!
Минавам да кажа,че взех от Лидл много яки коледни чорапки за мен и нормални за мъжа ми,само днес на 4.95 лв.за 5 броя.

# 911
emli, удобно ли да споделите процента памук на дамските чорапи?

# 912
  • София
emli, удобно ли да споделите процента памук на дамските чорапи?
Сега погледнах,различен е съставът,прилагам снимки.

# 913
  • Бургас
Успех на всички в предстоящите тегления!
Не съм участвала във Фереро,но се ядосвам като ви чета. Не съм от феновете на тези бонбони.
Обожавам Рафаело!

# 914
Успех на всички в предстоящите тегления!
Не съм участвала във Фереро,но се ядосвам като ви чета. Не съм от феновете на тези бонбони.
Обожавам Рафаело!

Ами те са на един производител!
Аз много ги уважавам Фереро Груп, те са останали единствени да се борят с Монделийз.

Общи условия

Активация на акаунт