Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 045
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 050
Моят чопър е на Тефал от играта на Кока кола с веригите за техника.Ей,мил спомен ми остана.Първи код ваучер,втори код ваучер,трети код ваучер.Убих ги тогава 🤣 Колко тигани си купих 🤣 Този ако го спечеля ще е подарък за някой близък.

И аз тогава си накупих тигани 4-5 броя Satisfied. Ех, жалко, че не пускат пак такива игри.

# 1 051
Играта на Монстър беше до вчера, но някой знае ли кога ще обявят печелившите. Там най- много искам да спечеля един BMX, че малката само мърмори, че иска по- голямо колело. В Куинс никога не ме е имало, вероятно няма и да ме има. Сигурно знаят, че им мразя соковете, но купувам за в къщи.
  Редактирам се. Сега видях, че Монстър ще теглят до 08. 01.!!! И до три дни след това ще обявят. Имат един месец да нагласят печеливши...

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 23:25 от Venytoto

# 1 052
И мен ме няма в Куинс, не съм изненадана, но се надявах. На Нутела регистрирах днес, така че ще участвам само в последното теглене, не че там имах успех до сега.

# 1 053
  • Бургас
И аз искам пак тези игри за тефал-ите!
Имам нужда от нови тенджери и тави! Може и 1-2 тиганЯ.

# 1 054
  • Пловдив
На някого звънели ли са от този номер 024390195 ?
Приятел има пропуснато обаждане и не може да върне набиране...Чудех се дали е от игра или пак ботове са се активирали- този път от стационарен телефон...

# 1 055
Подарявам 2000 мб на yettel

# 1 056
  • In The Middle Of Nowhere
Безкраен нет за 24 ч на а1, ако иска някой

# 1 057
5000MB на А1 ,ако някой желае да ми напише номера Simple Smile

# 1 058
  • София
Вчера се обадиха от Нутела за пуловера.❤️ Дано дойде до Коледа. 🎄

В Куинс ме няма.

Много странни формички са изпратили от Захира и форума. Очаквах да са коледни.

# 1 059
И пак ме няма в Куинс...така се надявам на фраер!
Има обаче Станимир при чопарите,дано да е нашия!:joy:
И аз се молех за фраер, ама явно няма да е в тази година. Няма ни, общо с 6 бележки сме аз и ММ. Добре, че той не е претенциозен и пие соковете Joy

# 1 060
Скрит текст:
Играта на Монстър беше до вчера, но някой знае ли кога ще обявят печелившите. Там най- много искам да спечеля един BMX, че малката само мърмори, че иска по- голямо колело. В Куинс никога не ме е имало, вероятно няма и да ме има. Сигурно знаят, че им мразя соковете, но купувам за в къщи.
  Редактирам се. Сега видях, че Монстър ще теглят до 08. 01.!!! И до три дни след това ще обявят. Имат един месец да нагласят печеливши...
Само ще ти кажа опита ми за предишната им игра с Кауфланд.Една седмица след уж “тегленето”,звънях на Кола да питам кога и къде ще обявят и,че срока е минал.Отговора беше,че те не се занимават с това,а трябвало Кауфланд.Звънях и на Кауфланд и те казаха,че идея нямаме за какво говорите.Пак на Кока Кола звъня и обяснявам какво са ми казали от Кауфланд.Задействаха се де,но след няколко телефони разговора,в които ми обясняваха,че вече са изтеглили и печелившите трябвало да се валидират и т.н.На следващия ден получих имейл,че печеля и всичките им обяснения бяха лъжи и бяха забравили за тази игра.Казвам го  просто на 08.01 да не се чудиш,защо няма печеливши.А,дано не съм права.На Монстър и Кауфланд аз съм им сложила един голям Х.Много много несериозни.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 09:16 от Alize!

# 1 061
Здравейте! Да попитам за играта на Кауфланд за 3000 ваучери и телефони дали са се обадили или пратили мейл на някой от групата. Вече минаха и дните в условията на играта.

# 1 062
Честити формички на Захира, много са яки - със здраве да се ползват Flowers Four Leaf Clover
И аз играх на Монстър, дано запомня да ги тормозя, че тая гадост я подарявам, не се внася вкъщи, но заради играта взех.
Всъщност влязох да напиша, че на Милка не ми брои за участие за 1000 лева непечелившите бележки. Вкарах една, за да видя колко участия имам и изненада - въведи още 1. Барчето ни е близо и взех още, че пусто любопитство край няма, и изненада - вие имате едно участие. А бележките са ми като за 3 и са в тази седмица, че за някакъв базар купувах на децата неща да отнесат в училище. Ако има друг с наблюдения да каже дали съм права Simple Smile
Сега чакаме Марети да качат, от вчера едната колежка е с прахосмукачка, другата с кафемашина, а аз със сок и бисквити в мазето Simple Smile

# 1 063
  • In Neverland
Подарени.
Подарявам 2000 МБ на Йетел за 7 дни, на който му трябват да пише, но тръгвам на път и по-късно ще мога да ги пратя.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 17:49 от Hekata...

# 1 064

Дано това късметче ми се сбъдне и да успея да целна едно роботче от куинс, че и аз вървя към склад със сокове за цяла година Laughing
Иначе засега при мен е пълна суша и дано малко мрънкане помогне за чупене на каръка Simple Smile

ПС: Честито на всички печеливши

Общи условия

Активация на акаунт