Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 039
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Здравейте! Да попитам за играта на Кауфланд за 3000 ваучери и телефони дали са се обадили или пратили мейл на някой от групата. Вече минаха и дните в условията на играта.
Не, аз бях с 2 бележки. Явно никой от форума не е от тези 3000+ човека.

А някой печелил ли е от календара на Hipp?

# 1 066
Дълас имат колело
Подарявам код за -10 лв над 100 
XMASR3CSIKBF0O

# 1 067
narcis., преди 2 години спечелих от календара на Hipp измивна пяна.

# 1 068
  • София
narcis., преди 2 години спечелих от календара на Hipp измивна пяна.
Аз всяка година участвам и нищо. Sad Погледнах и немския им календар, наградите са доста по-хубави от нашите.

# 1 069
# 1 070
  • Велико Търново
Всъщност влязох да напиша, че на Милка не ми брои за участие за 1000 лева непечелившите бележки. Вкарах една, за да видя колко участия имам и изненада - въведи още 1. Барчето ни е близо и взех още, че пусто любопитство край няма, и изненада - вие имате едно участие. А бележките са ми като за 3 и са в тази седмица, че за някакъв базар купувах на децата неща да отнесат в училище. Ако има друг с наблюдения да каже дали съм права Simple Smile
Да, не ги брои. Пише го в правилата.
"Потребителят натрупва регистрираните си касови бележки към наградата, която желае. Потребителят ще може да види натрупаните до момента участия за всяка награда, преди да завърши регистрацията си, като завършването на регистрацията се отбелязва с избор към коя награда да натрупа регистрираните си касови бележки, а след като избере наградата, ще получи съобщение със статус на екрана."

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 09:43 от dannyny

# 1 071
А каква е тази нова глупост като тагнеш някой в Инстаграм да му излиза в съобщение...

# 1 072
Дълас имат колело
Подарявам код за -10 лв над 100 
XMASR3CSIKBF0O
Много благодаря за споделянето, възползвах се!

В инстаграм се отказах да участвам в много игри след прочетените коментари за блокирани потребители, но в игрите на хотел Милениум съм редовна. Дано имам късмет!
Пожелавам късмет на всички ни! 🍀

# 1 073
  • Пловдив
В ИГ пак избухнаха-супер много игри има!Аз съм болна,пазя леглото вкъщи и се посвети на ИГ😉А,дано спечеля нещо!Иначе,в Куинс обичайно ни няма(няма прахосмукачка за мен,мрън)другаде не участвам.А,миналата седмица спечелих ваучер от Дайхман,ама го чакам да дойде в магазина.
Весели празници на всички и многооо желани награди!

# 1 074
Някой някога печелил ли е от Philips? Винаги се регистрирам и нищо.

https://www.philips.bg/c-w/promotions/registercrm.html

# 1 075
А Лидл и мастъркард дали обявиха някъде, че и там доста печеливши трябваше да има.

# 1 076
  • Сливен
А каква е тази нова глупост като тагнеш някой в Инстаграм да му излиза в съобщение...

Тъкмо това щях да пиша и аз -не стига ,че отбелязванията ми излизат,след всички мои приятели/хора,с които се следвам,ами и  това сега...

# 1 077
  • Под Слънцето
От Куин'с са мега бързи. Рано рано ми поискаха адрес на офис на Спиди за фраера. Адмирации за пореден път! Що ли останалите не са като тях?

# 1 078
И  в Марети ме няма,а за Кауфланд много странно,че никой не се похвали наистина.Там съм с 2 участия.

# 1 079
Инстаграм го счупиха тотално. Това със съобщенията кой ме е тагнал е пълна глупост. А също забелязах, че в нотификациите от няколко дни не ми излизат всички игри, в които са ме отбелязвали приятели, с които играем. Иначе аз съм с рестрикция май за 7 дни този път, защото вече 4-ти ден не мога да тагвам. Майка ми, която пък тагва само мен и то в 2-3 игри на ден също е с рестрикция. Аз това не го разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт