Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 954
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 110
Има и една спечелила с двуцветни сладки сигурно от софиямел рецептата..ще взема и аз да я ползвам навсякъде явно е късметлийска..Колко време си загубих да пиша рецепти не вярвах че от толкова награди няма да ме изтеглят ама като не върви.

# 1 111
  • София
Някой има ли код за Комсед?
Благодаря на всички, които ми писаха! ❤️

АниММ, за паричките ли говориш?

# 1 112
Имам паричка!

# 1 113
Магси -за паричките да.

# 1 114
  • In The Middle Of Nowhere
Някой да в участвал за вино адвент календар на фирма seewines? Изкочи ми реклама нейде из фб ли беше или някъде другаде, стори ми се много интересно и си написах данните в някаква форма за участие.
Направих снимка на екрана за да не забравя, че тегленето е на 11.12.23 г. т.е вчера, но... нищо. Изтеглена имаше жена за някаква съвсем друга награда. После видях стара публикация, че има такъв теглен календар още преди 2 седмици. Не ми отговориха и от самата фирма. Не мога да разбера какво не разбирам?
Скрит текст:

# 1 115
Предвид новостите в Инстаграм, ако някой от тези, които тагвам чете тук и не желае да получава съобщенията ми от тагове, нека само пише два реда и няма да му досаждам. Че това със съобщенията със сигурност ще подразни хора и нищо чудно да започнат да докладват.
Лошото е друго, че може да се пропусне съобщение от някоя игра, в която се печели, защото сега рязко ще станат съобщенията десетки.
Аз на този етап нямам проблем с това да ме тагвате.
Нутела дали ще обявят днес или ще е следващите дни?

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 16:40 от ole_bole

# 1 116
  • Пловдив
При мен няма промяна в ИГ 😴

# 1 117
Печеля паричка. На снимките изглежда интересна.Ще си направя питката за Бъдни вечер с нея.

# 1 118
Аз участвах в играта на Seewines, но нямам никаква представа какво пишеше за тегленето. Факт е, обаче, че ми пълнят пощата със спам и скоро ще ги разкарам май.

Аз също нямам никакъв проблем да ме тагвате в Инстаграм, защото си спрях изцяло известията и изобщо не може да ме притесните Joy

# 1 119
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз така го разбирам както в скриншота, че вчера. И на запитването не ми отговарят🙄

Това май не е показвано

Тегленето е на 15ти

# 1 120
Ако някой иска да тагва още хора да пише.

# 1 121

Без Майчето,щеше да е грозно!

# 1 122
Споделям игра за Iphone 15 Pro в ИГ https://www.spechelinagradi.com/2023/12/specheli-iphone-15-pro.html?m=1

Ако иска някой да се тагваме в иг нека ми пише
Успех на всички!

# 1 123

Без Майчето,щеше да е грозно!
На мен ли само ми се струва или дооооста често"спечелва" по нещичко?

# 1 124
От karissa.beautyroom за трети път ми предлагат да им стана инфлуенсър. Дали е измама и какво имат предвид? На някоя  предлагала ли са и? Аз не съм им отговаряла на съобщенията до сега.
Чакам Нутела, а Queen's не искат да ме зарадват.

Общи условия

Активация на акаунт