Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 156
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София, Дружба 2
Bianchi във Фантастико са изтеглили печелившите от играта с покупка на капсули.
И да няма изненадани Joy
Леонардови цялата фамилия - 6-7 човека, Руска, Пеньо, Мирослав…. Обрали са всички награди, простооооо
Как пък във всяка игра печелят. И то точно от Фантастико…
В игрите с фантастико винаги /Ама винаги/ наградите са 80 % за фамилията и гледам да не участвам, за да не се ядосвам накрая.
Там, ако някой спечели и не е от фамилията, наистина е голям късметлия.

# 1 186
# 1 187
На пуловери ми върви на мен. Имам един от миналата година, тая година не ме пропуснахо пак от Нутела.
Честито! При миналогодишните пуловери отговаря ли си номера?
Аз поръчах ХЛ миналата година, за да съм сигурна, че някой вкъщи ще може да го носи за домашен пуловер. Може би отговаря на ХЛ женска номерация, ако е за мъжки е една идея смален размера.

# 1 188
Bianchi във Фантастико са изтеглили печелившите от играта с покупка на капсули.
И да няма изненадани Joy
Леонардови цялата фамилия - 6-7 човека, Руска, Пеньо, Мирослав…. Обрали са всички награди, простооооо
Как пък във всяка игра печелят. И то точно от Фантастико…
Тези имена ги има почти във всички игри в отдел печеливши!Тези хора имам чувството,че това им е работата .Късмет ,късмет ама чак толкова...

# 1 189
Emil Lili Rangelovi днес явно им е късметлийски ден. Мернах ги в ИГ, ама не  помня в коя точно игра, пак бяха спечелили

# 1 190
Някой да в участвал за вино адвент календар на фирма seewines? Изкочи ми реклама нейде из фб ли беше или някъде другаде, стори ми се много интересно и си написах данните в някаква форма за участие.
Направих снимка на екрана за да не забравя, че тегленето е на 11.12.23 г. т.е вчера, но... нищо. Изтеглена имаше жена за някаква съвсем друга награда. После видях стара публикация, че има такъв теглен календар още преди 2 седмици. Не ми отговориха и от самата фирма. Не мога да разбера какво не разбирам?
Скрит текст:
Аз пак се връщам на този пост и играта на тези Seewines. Преди малко ми попадна пак и този път пише това:
Скрит текст:
Официалните им условия не се отварят, може би затова си ги променят в движение Joy

# 1 191
  • Бургас
Да подадем колективна жалба в КЗП против Клана!
Да ги съдят за измама и фалшифициране на  КБ !  😂

# 1 192
Emil Lili Rangelovi днес явно им е късметлийски ден. Мернах ги в ИГ, ама не  помня в коя точно игра, пак бяха спечелили

Дамата просто си има късмет 😁, тук също се хвали с доста награди всяка седмица. 👏🏻

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 16:58 от danito921

# 1 193
  • София
Emil Lili Rangelovi днес явно им е късметлийски ден. Мернах ги в ИГ, ама не  помня в коя точно игра, пак бяха спечелили

Дамата просто си има късмет 😁, тук също се хвали с доста награди всяка седмица. 👏🏻
Да,наистина имам късмет😊
В ИГ ме изтеглиха от коледния календар на Лили Дрогерии,а в Калиакра продължавам да играя за блендера🍀
Късмет на всички желая!

# 1 194
  • при късмета
КЗП не съди никого. И контролират търговците и марките, не частни лица

# 1 195
  • София
Някой ако иска да се тагваме в инстаграм da ми пише

# 1 196
  • Бургас
КЗП не съди никого. И контролират търговците и марките, не частни лица
Поста ми беше чисто на майтап!

# 1 197
Привет,
Знаете ли какво може да изпращат Фийлд Тийм по Еконт. Имам известие.
Не се сещам скоро да съм печелила нещо.

# 1 198
  • София
От старите теми пише, че е нещо от Кауфланд?

В ИГ само определени профили ми излизат на съобщение при тагване, а други - както преди, на известия. Шантава история!

П.С. Моята скорошна награда (крем и скрабове за тяло) е пристигнала, имам за плащане 2.80лв. Бях я поръчала до автомат, но явно е нямало места в него и ще трябва да се редя на офиса.

# 1 199
  • Лясковец
Разочарована съм от ментос,явно не знаят какво е вид и цвят,тъй като може да си вземеш само по една награда от вид,а в печеливши има хора с по 3 куфара в различен цвят.И тук е падало яко рисуване на бележки или някой с магазин си ги е вадил една след друга.Примерно Георки К. има от всички награди което прави бонбони за над 500 лв.Отделно 3 бележки не са ми одобрени защото са регистрирани два пъти,а не са поне не в моя профил.

Общи условия

Активация на акаунт