Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 094
  • 2 306
  •   2
Отговори
# 1 170
Подарявам 20% отстъпка за Praktis валиден до 14.01.2024

Имам едно въпросче, всички ли си получихте наградите от чупа чупс и от ментос. С чупа чупс се разправям вече 2 седмици и все още нямам резултат.

# 1 171
За трети път ни се пада еднакъв код на Комсед за 20% затова направо ще го пусна тук,след като явно е еднакъв за всички.
Скрит текст:
84UCJTOHF
Подарявам и код за Praktis.

# 1 172
  • Сандански
Златна Рибка 22% - yt112zz
Комсед 20% - 84UCJTOHF
20 лв. при 80+ intersport - ELFOG1UG

# 1 173
Някой получавал ли е възнаграждение от BgInTouch?
На мен ще ми е за първи път и малко са ми странни изискванията, които имат за 57 лв., които ще изплащат:
Скрит текст:
Здравейте,
В отговор на получената от Вас заявка за изплащане на възнаграждение за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под каква форма желаете да получите възнаграждението си:
а) парична (в брой или по банков път) или
б) под формата на ваучер (доставен чрез куриер).
За извършване на плащането (независимо от избраната от Вас форма) ще Ви бъде изготвен граждански договор, като за целта ще ни е необходимо да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
който ще получите възнаграждението
• Банкова сметка (ако избраният начин на плащане е по банков път)
• Телефонен номер

Да, аз избрах хартиени ваучери и ми ги изпратиха много бързо по Еконт.
Бяха “Еденред подарък” - може всичко да се купува с тях.

# 1 174
  • Пловдив
От Чупа-та си получих наградит, но Ментос още ги чакам

# 1 175
На Нутела са одобрили бележката ми, за съжаление след тегленето вчера.

# 1 176
Имам няколко кода за отстъпки, ако на някой му трябва  нека ми пише на лично

15% отстъпка при наем на автомобил от Top Rent A Car

30% отстъпка за книги от издателства "Артлайн", "Архонт-О" и "Oз books" в Ozone.bg

15% отстъпка от Zlatna Ribka на продукти с марките AKYTANIA, PHYRIS, Emma Hardie, BEYOND GLOW и Rozober

Поздравления! Вие спечелихте от колелото на късмета на DOUGLAS.BG!
Вашата награда е: -10 лв. на всичко над 100 лв. . Използвайте още със следваща си поръчка в срок до 20.12.2023 г.

# 1 177
Да не повярва човек, от 10 месеца, днес първа награда и то от ИГ.

# 1 178
  • Под Слънцето
Понеже контактната форма в сайта за юсерин не работеше, си позволих да позвъня по телефона и да питам какво става с тези мостри=награди=подарък. Току що ми върнаха обаждане да ме успокоят, че не  е било просто едно събиране на лични данни и всеки в срок  ще си получи пратката. За целта  да се справят с обема на кампанията, е ангажирана РА. Запазвам тел номер, ако срокът изтече.

# 1 179
А са ви се похваля от талодерма,миналата седмица ми изпратиха заветния подарък и днес получих смс ,че има още нещо в спиди днес от тях

# 1 180
Здравейте, всички ли си получихте ваучерите от Милка и Фантастико?

Получих миналата седмица в четвъртък по Европът.

# 1 181
На пуловери ми върви на мен. Имам един от миналата година, тая година не ме пропуснахо пак от Нутела.
Честито! При миналогодишните пуловери отговаря ли си номера?

# 1 182
Инстаграм май се оправи! Тагнах си другия профил и ми излезе в известията, а не в съобщение! 😍😆 Дано!

# 1 183
Bianchi във Фантастико са изтеглили печелившите от играта с покупка на капсули.
И да няма изненадани Joy
Леонардови цялата фамилия - 6-7 човека, Руска, Пеньо, Мирослав…. Обрали са всички награди, простооооо
Как пък във всяка игра печелят. И то точно от Фантастико…

# 1 184
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ментос и аз чакам куфар.В правилата обаче пишеше, че наградите се изпращат след края на играта ( тя е до 17.12) в рамките на 40 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт