Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 923
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Б
ето едно колело за въртене от Истински мед https://istinskimed.bg/?fbclid=IwAR1sO1aWoi4NGenEz4hEGnHC3N4V0Ir … 0LWAI4n8txhbVs_Hw

# 1 141
И за мен няма сребърна паричка, но преди години ММ спечели златна, от точени кори. Не помня марката.

# 1 142
  • Сливен
Е,сега Инстаграм съвсем се объркаха -когато те тагнат,не ти излиза на известия/сърцето горе в дясно/,а директно в чат/съобщения.

# 1 143
Подарявам !

# 1 144
  • Тук и там
От вчера си е така инстаграма - в известия няма.
Днес пристигнаха 2 наградки-тонколонката от Туборг и ваучера от Фибела, чакам само Ариел.

# 1 145
  • Бургас
Взех си слушалките от играта ProjectYouth by Postbank. Хубави са: Philips.Дъщеря ми ги приватизира.
Чакам от DM брандиран суитшърт на NIVEA и от Eucerin персонализиран подарък - ще можеш да тестваш цели три от нашите продукти!

# 1 146
  • Сливен
За Инстаграм-при мен е от тази сутрин,вчера нямах никакъв проблем.

# 1 147
Джим Бийм качиха печеливши,аз съм с очила.

# 1 148
От вчера си е така инстаграма - в известия няма.
Днес пристигнаха 2 наградки-тонколонката от Туборг и ваучера от Фибела, чакам само Ариел.
  пробва ли колонката ,еврэпът ли ги носят

# 1 149
  • Пловдив
И аз, и ММ сме с очила. С по една бележка.
исках сак или термос, днес сигурно ще регистрирам още една бележка, да видим дали ще ми е на късмет.

# 1 150
  • оттам, откъдето започва България
Някой получавал ли е възнаграждение от BgInTouch?
На мен ще ми е за първи път и малко са ми странни изискванията, които имат за 57 лв., които ще изплащат:
Скрит текст:
Здравейте,
В отговор на получената от Вас заявка за изплащане на възнаграждение за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под каква форма желаете да получите възнаграждението си:
а) парична (в брой или по банков път) или
б) под формата на ваучер (доставен чрез куриер).
За извършване на плащането (независимо от избраната от Вас форма) ще Ви бъде изготвен граждански договор, като за целта ще ни е необходимо да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
който ще получите възнаграждението
• Банкова сметка (ако избраният начин на плащане е по банков път)
• Телефонен номер

# 1 151
От куриера, та директно в кофата- ужасни са.

# 1 152
На мен ще ми е за първи път и малко са ми странни изискванията, които имат за 57 лв., които ще изплащат:
Скрит текст:
Здравейте,
В отговор на получената от Вас заявка за изплащане на възнаграждение за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под каква форма желаете да получите възнаграждението си:
За извършване на плащането (независимо от избраната от Вас форма) ще Ви бъде изготвен граждански договор, като за целта ще ни е необходимо да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
• Телефонен номер

Не съм получавала плащане от тях, но изискванията са съвсем нормални предвид гражданския договор, който ще изготвят. На мен от един афилиейт панел ми бяха писали това:

Скрит текст:
Съгласно Вашия осигурителен  статус, ако сумата, която трябва да Ви преведем, след приспадане на 25% нормативно признати разходи по граждански договор,  е по-ниска от минималния осигурителен доход (710 лева), то ние ще Ви удържаме само данък общ доход и няма да Ви плащаме социални и здравни осигуровки и трябва да си ги платите Вие, за да не Ви прекъснат здравните права (аз съм безработна и сама си плащам здравните, при работещи сигурно е различно).

Ако постъпленията Ви от нас, след приспадане на 25% нормативно признати разходи по граждански договор, са по-високи от минималния осигурителен доход (710 лева), то ще Ви плащаме и осигуровки. 

# 1 153
Има печеливши в Нутела. Поне има пуловер и за мен, и за майка ми 😄😄😄 че от толкова суша... С по една бележка бяхме. Сега трябва да се свържат с нас по телефона,нали?

# 1 154
  • при късмета
Скрит текст:
Здравейте,
• Три имена
• ЕГН
• Телефонен номер

Не съм получавала плащане от тях, но изискванията са съвсем нормални предвид гражданския договор, който ще изготвят. На мен от един афилиейт панел ми бяха писали това:

Скрит текст:
Съгласно Вашия осигурителен  статус, ако сумата, която трябва да Ви преведем, след приспадане на 25% нормативно признати разходи по граждански договор,  е по-ниска от минималния осигурителен доход (710 лева), то ние ще Ви удържаме само данък общ доход и няма да Ви плащаме социални и здравни осигуровки и трябва да си ги платите Вие, за да не Ви прекъснат здравните права (аз съм безработна и сама си плащам здравните, при работещи сигурно е различно).

Ако постъпленията Ви от нас, след приспадане на 25% нормативно признати разходи по граждански договор, са по-високи от минималния осигурителен доход (710 лева), то ще Ви плащаме и осигуровки. 
Такива са си изискванията по закон. Независимо дали имаш и друг граждански договор или си на трудов или нямаш никакъв и сам си плащаш здравното. В системата за осигуровките са заложени минимуми и затова не може да се преведе по-малко. Данъка за дохода е фиксиран и затова могат да го внесат на всякаква сума, изчислява се спрямо нея. Като имаш граждански договор, в края на годината или началото на следващата си взимаш служебна бележка за общата сума, от всичко изплатено през годината и там се вижда какво са ти внесли и какво имаш за довнасяне

Общи условия

Активация на акаунт