Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 918
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 155
Има публикувани новите късметлии на Нутела.

# 1 156
  • Тук и там
Еконт ми донесе колонката, но не съм я пробвала още.

# 1 157
Има публикувани новите късметлии на Нутела.
[/quo
Като съм регистрирала бележката в понеделник, дали участвам в това теглене или в следващото?

# 1 158
На пуловери ми върви на мен. Имам един от миналата година, тая година не ме пропуснахо пак от Нутела.

# 1 159
И аз съм с Пуловерче от НУТЕЛА  с 1бележка😃

# 1 160
Сетих се за саяс,  не мина ли срока

# 1 161
  • Sofia
Instagram е ужас някакъв с тези съобщения. А дори и да ме изтеглят ако не ме тагнат няма и да разбера с толкова игри там.

# 1 162
Сетих се за саяс,  не мина ли срока
Аз съм си записала, че днес е срока. Дано го спазят.

# 1 163
  • Пловдив
Мен ме няма в Нутела. И миналата година не успях да си спечеля пуловер. А дано в третото теглене да ме зарадват.
Честито на всички спечелили си нещо от игрите!

# 1 164
Отново ме няма в Нутела,а днес си облякох пуловерчето от миналата година,да ми е на късмет хахаха
Обаче пък съм с одеало от Баумит от фб Blush

# 1 165
Ейййей, ще има пуловерче и за мен. Тъкмо се бях отчаяла, че в толкова игри с покупка и без не ни изтеглиха

# 1 166
  • София
Някой да се похвали от Кауфланд?

# 1 167
  • София, Дружба 2
За мен естествено няма пуловерче от Нутела. С две бележки бях и повече не смятам да купувам за тази игра. Simple Smile

# 1 168
Здравейте, всички ли си получихте ваучерите от Милка и Фантастико?

# 1 169
  • Плевен
Цитат
Докосни природата с Lidkor!

Ако обичаш природата, обичаш и себе си. Ние създадохме Lidkor с любов и загриженост към семейството ни, приятелите ни и всички вас. Абсолютно пречистена, напълно натурална козметична линия от продукти за лице, коса и тяло. Lidkor е една голяма стъпка към бъдещето и младостта на твоята кожа.

Участвай в играта на Lidkor, като отговориш вярно на дневния въпрос във фейсбук страницата на Радиото! Всеки делничен ден един от всички участници ще печели шепа вълшебство от природата – продукт от колекцията на Lidkor, а в края на играта и голямата награда: натуралната алтернатива на ретинол – Дермален крем за лице с бакучиол и безсмъртниче – молекулярен синтез.

срок на промоцията: 11-15.12.2023

https://zrockradio.bg/archives/news/dokosni-prirodata-s-lidkor

и

Цитат
Спечели луксозните продукти на PARKER в играта на Z-Rock!

Искаш ли да спечелиш една от тези легендарни писалки? Отговори на ежедневния въпрос, който ще намираш на facebook страницата ни. В края на всеки ден един от всички, отговорили вярно, ще печели химикалка PARKER. A в петък, жребият ще посочи този, който ще спечели голямата награда – Parker IM Prof Monochrome Blue!

срок на промоцията: 11-15.12.2023

https://zrockradio.bg/archives/news/specheli-luksoznite-produkti … -igrata-na-z-rock

Общи условия

Активация на акаунт