Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 081
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 905
Споко, и аз съм с нищо отникъде, просто такива непечеливши си мълчим 😂

quote author=evil_sunshine link=topic=1609926.msg47373966#msg47373966 date=1703092546]
Ехххх,всички се хвалят с печалби,само аз нищооо Sad Sad Sad
[/quote]

# 1 906
И аз съм с раница от Еко пак.

# 1 907
В нутела и Кф ме няма и мен.
Пристигнаха ми днес семейните коледни тениски от Цапаница в ИГ. За по няколко дни си ме блокират през ден там 🤣

# 1 908
На мен пък Макдоналдс не ми се обадиха за чаша, въпреки че им писах, но аз си имам от преди това та не се оплаквам. Ще се оплача обаче от YouGov, които не изплащат пари и не връщат мейл. Видях и постове на съфорумки от преди няколко години, които са писали същото, но аз все пак да кажа, ако някой се е захванал с тях.
От Булсатком също явно са решили да не раздават наградите. От няколко седмици обещават, че ще се обадят на печелившите, но и досега нямам нищо от тях. Уж голяма фирма, но явно им се досвидиха наградите.
И за да не съм само негативна предколедно, честито на спечелилите от КК и всички останали игри! Simple Smile

# 1 909
На мен пък Макдоналдс не ми се обадиха за чаша, въпреки че им писах, но аз си имам от преди това та не се оплаквам.

Аз също мислех така, но се обадиха. Не ги оправдавам в никакъв случай, но според правилата би трябвало 500 да са спечелили чаша и вероятно отнема време.

# 1 910
Дали всичките 500 човека са се обадили и МД сега са заринати от работа?!?
Обадили сме се 10-тина лелки от тук🤣
Въобще тотална излагация, по-голяма от миналата година дори!

# 1 911

Днес получих чадъра от предишното теглене, месец след като си изпратих данните, по вина на Спиди за забавянето. Качеството е изключително ниско както беше коментирала друга съфорумка преди седмица или две. Надявам се, че кампанията им е успешна, за разлика от чадъра, който едва ли ще ползвам.
И да използвам случая да похваля всички, които пишат на организаторите за проверка на фалшивите бележки. Аз най-вече заради това не участвам, а и не ползвам повечето марки, които трябва да се купят. Но в бъдеще може и да се включа, стига да намалят и секнат измамите.

# 1 912
Дали всичките 500 човека са се обадили и МД сега са заринати от работа?!?
Обадили сме се 10-тина лелки от тук🤣
Въобще тотална излагация, по-голяма от миналата година дори!
И 200 да са отнема време. Все пак има и много хора, които не пишат във форума, но играят. Редно е да дадат награди на всички спечелили. Голяма излагация е, да, играеш в приложението, печелиш награда, а после - сам си я търси.

# 1 913
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пристигна и моето гелче на Юсерин.Много му се израдвах и даже вече го изпробвах.На първо четене ми хареса.

Опитах и в Милка за одеало...Еми не.Ще съм благодарна ако някой помогне с магия.

# 1 914
  • София
Ще се оплача обаче от YouGov, които не изплащат пари и не връщат мейл. Видях и постове на съфорумки от преди няколко години, които са писали същото, но аз все пак да кажа, ако някой се е захванал с тях.
През март заявих 40 лв (2500 точки). След 3 дни парите бяха по сметката ми. Обаче след това много рядко ми пращат анкети. За 9 месеца имам събрани само 600 точки.

# 1 915
  • София
Получих преди малко имейл от Юсерин, че не могат да ми изпратят мостричката, защото ми изгубили телефона и да попълня формата пак. Попълних я и хоп - изненада - печеля моста, която ще ми изпратят след един месец. Та не само не печеля, ами и мострички не получавам Sad Но ретрограден Меркурий е все пак, дано след 3ти Януари се оправи положението

# 1 916
Таня, при мен нито превод, нито оттовор от 10+ дни. Интересно защо на някои изплащат преводите, на други не. Явно на принципа, който изтегли късата клечка. Grinning

# 1 917
Получих преди малко имейл от Юсерин, че не могат да ми изпратят мостричката, защото ми изгубили телефона и да попълня формата пак. Попълних я и хоп - изненада - печеля моста, която ще ми изпратят след един месец. Та не само не печеля, ами и мострички не получавам Sad Но ретрограден Меркурий е все пак, дано след 3ти Януари се оправи положението

А на мен даже не ми отговориха на имейла, нито ми пратиха продуктите, а имам имейл, че съм сред първите 100. Много странна кампания и не само тяхната, в последно време имам усещането, че повече усилия отделям да си търся наградите и правата отколкото да се радвам на спечеленото Sad

# 1 918
  • София
Бях се оплакала, че Юсерин изпратиха мостра на дъщеря ми, а на мен - не. Днес и аз я получих - измивен гел.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 23:23 от Таня67

# 1 919
И аз да се оплача от никъде нищо вече 11 месеца .Дано вече имам късмет някъде

Общи условия

Активация на акаунт