Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 027
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 965
Талодерма заспаха зимен сън, давам им срок до края на годината и си махам отзива.

# 1 966
Аз съм с чувал вафли от DARE Satisfied колко накупихх не е истина..

# 1 967
Явно няма да съм от печелившите на деър 😁, много се надявах на една последна коледна награда, но уви.
 И в КК ме няма, там играх за всичките награди.
Чаках идърнед да пуснат коледната си игра с плащане с техни карти, за които говорихте, но вече не мога да чакам 😅. Утре отивам в Кауфланд 🙂.

# 1 968
Днес ми писала във фейсбук от Талодерма, че продукта ще бъде изпратен днес.
От Юсерин и при мен имаше добавяне на телефон за връзка. Да видим кога ще дойде този пуст тестер.. дано е гелче!
П.с и съм от печелившите на ваучер за Пепко от Jenite

Малки награди са.. но пак е нещо 😃
Стискам си палци за Кауфланд календара 🍀

# 1 969
Не ме мразете😜,аз съм с 250лв от Даре🙂.
Лорсън,има и нещо хубаво в монолога-винаги си права.

# 1 970

Бях ви споменала,че искат да ме компенсират от Милка по повод един некачествен продукт. След близо 2 месеца, от Европът ми звънна и изненадаха доооста приятно! 🤤

# 1 971
Lunatichka92 ,честито от колко часа ти е мейла?

# 1 972
Lunatichka92 ,честито от колко часа ти е мейла?

# 1 973
В Dare ме няма, с една бележка бях.Да не разваля традицията и в КК същото.Пристигна ми втората мостра от Юсерин,но тъй като помолих да я оставят в офис платих доставка за пренасочване.Голям минус за Еконт!И все пак благодаря за линка на съфорумките за Юсерин.В Куинс има ли шанс да спечеля от регистрирани бележки  в първа седмица,т.е.има ли спечелили по този начин?

# 1 974
Обадиха ми се преди половин час от Кока Кола за тенджерата.
Сега дойде и съобщение от Еконт, че пратката е изпратена.
Браво! Страхотни са Hug

# 1 975
Дойде пакета на Милка, спечелен на 05.12

# 1 976
  • София
Днес дойде подарък от ИГ- Славена Вътова&Aftereight- ваучер 200 за Сефора и цялата гама бонбони...парфюмът ме чака под елхата,а лакомствата са за моите момчета😊
Честито на съфорумката Рали,която е със същата награда!

Очаквам тенджерата от КК и печати за сладки,които спечелих от ФБ.
Тези последни две седмици всички сме болни у дома и затова спечелих много хубави награди-егати закономерността...
От Юсерин ми писаха същото писмо за номера,но тъй като си получих наградата, им върнах,че всичко е точно и благодаря.

# 1 977
  • София, Дружба 2
Как ми се наби в очите надписът от кутията на Милка от снимката "щастието е в това да даваш" Joy Милка никога не ми давали нищо и се замислих какви ли са. Joy
Днес дъщеря ми получи подаръчето от Юсерин. Simple Smile Обади ми се една много любезна дама от Нутела за адрес. Тенджерата от КК я няма още, в dare не печеля за пореден път, в КК също. Здраве да е! Simple Smile

# 1 978
Току - що и аз съм с одеало от Милка, но регистрирах бележката от приложението на Кауфланд. Дали ще е проблем?

# 1 979
Честити награди на всички, радвам ви се Simple Smile
Надявах се на Даре, но не би.
emli, честити награди! Дано болестите останат в миналото и да се наследите на вкусотиите. Стреснах се и тръгнах да проверявам ИГ, понякога се включвам с 1-2 коментара. Не съм аз Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт