Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 991
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Под Слънцето
Как ми се наби в очите надписът от кутията на Милка от снимката "щастието е в това да даваш" Joy Милка никога не ми давали нищо и се замислих какви ли са. Joy

Точно същото мисля ежедневно минавайки покрай огромен билборд , приканващ за играта.

Имам 100 лв от фафлите. Харесаха ми и накупих от тези в синьо и черно опаковката. Другите с лешници не ми харесаха. И 4те вида шоколади - само онзи с шамфъстъка горе долу, но не бих купила пак. Десертите с карамел също не ми харесаха.

# 1 981
  • София
Влизам да се похваля с третата си награда за декември:
50 лв от Кауфланд от томболата "3000 ваучера по 50 лв и 10 айфона". Искаха 3 имена и адрес до 10 работни дни ще го донесат. Не разбрах с карта или с бележка съм спечелила.
Зъбния душ от Астера е много як, пробвала съм електрическа четка за зъби, но е много агресивна, а душа е съвсем друга работа-доволна съм.
Скрит текст:
Бях предупредила майка да чака козметика от Юсерин и вторник й звъннал телефона -вдига тя и чула:" Обаждаме се от името на Еконт -с цел подобряване на обслужването разговора се записва и ... " майка затворила телефона. Звъни ми тя - чувала ли си за Еконт -ами да нали ти казах да чакаш козметика, звънни на куриера да дойде. Звъннала тя, ама никой не вдигнал и 2 дена след това ми звъни че й донесли крема за ръце. Този път изслушала цялата тирада. Вика в торбичка като подарък. 

# 1 982
Забелязвам в ИГ, че понякога липсват коментарите ми в игри, в които съм 100% сигурна, че съм участвала с коментар, но коментара го няма. Някой друг забелязал ли е това?

# 1 983
Засилих се на два пъти да взема Даре да играя,че ме привличаха наградите.Обаче....само като ги видя снимани на опаковката и знам,че това не е по наш вкус и се отказах.Честито на печелившите!

# 1 984
Ако утре на някой му се паднат МВ за Виваком ще съм благодарна, ако ги сподели с мен ❤️ Малкото чаве ще пътува и иска "да му купя безплатен интернет" 😂😂😂

# 1 985
  • София
Да се похваля и с една награда от ИГ и Jolinapkins, които ми изпратиха огромен кашон с техни продукти. Влезнаха в употреба веднага. Smiley
Скрит текст:

# 1 986
Ако утре на някой му се паднат МВ за Виваком ще съм благодарна, ако ги сподели с мен ❤️ Малкото чаве ще пътува и иска "да му купя безплатен интернет" 😂😂😂
Аз мога Пиши ми номера Simple Smile

# 1 987
Честито на всички за наградите от играта на  Dare ! Не ми дадоха нищо, а участвах с десетина бележки. Харесвам ги, и покрай мен и домочадието почна да ги хапва, та нямам запаси от тях. Купувам ги доста преди играта, та се надявах и аз за някоя награда като за заслужил фен, но не би.
На Виваком съм, но т.к. съм с неограничен интернет, не знам как да печеля МВ-ти. Ако някоя добра душа ми пише на лични , ще участвам за да ги давам на който има нужада.

# 1 988
Аз съм с 4-дневен бан в инстаграм. А дори не коментирам толкова много… 😂 и така и без това голяма суша последните два месеца, та няма да е голяма загуба Joy

# 1 989
  • София
Днес спечелих два билета за коледния базар "Коледа в Ню Йорк" и до сега бяхме в киноцентъра. Направено е разкошно - с много лампички и светлини, много местенца за хапване и атракции за децата. Има програма през деня и вечерта, ние отидохме след работа и много ни хареса.

# 1 990
Забелязвам в ИГ, че понякога липсват коментарите ми в игри, в които съм 100% сигурна, че съм участвала с коментар, но коментара го няма. Някой друг забелязал ли е това?
Да, и на мен ми се случи. Даже стори бях пуснала, ама коментара и лайка на поста липсваха. 😀

# 1 991
  • у нас
Да, и на мен ми се случи. Даже стори бях пуснала, ама коментара и лайка на поста липсваха. 😀
И на мен ми прави впечатление такова нещо. Няколко пъти проверявах всички коментари, а мои нямаше, а знам, че участвах. Странно.

# 1 992
  • София
Влизам да се похваля с третата си награда за декември:
50 лв от Кауфланд от томболата "3000 ваучера по 50 лв и 10 айфона". Искаха 3 имена и адрес до 10 работни дни ще го донесат. Не разбрах с карта или с бележка съм спечелила.
Зъбния душ от Астера е много як, пробвала съм електрическа четка за зъби, но е много агресивна, а душа е съвсем друга работа-доволна съм.
Скрит текст:
Бях предупредила майка да чака козметика от Юсерин и вторник й звъннал телефона -вдига тя и чула:" Обаждаме се от името на Еконт -с цел подобряване на обслужването разговора се записва и ... " майка затворила телефона. Звъни ми тя - чувала ли си за Еконт -ами да нали ти казах да чакаш козметика, звънни на куриера да дойде. Звъннала тя, ама никой не вдигнал и 2 дена след това ми звъни че й донесли крема за ръце. Този път изслушала цялата тирада. Вика в торбичка като подарък. 
Kога ви се обадиха за тази игра от Кауфланд?

# 1 993
Явно и в dare ме няма, взех специално заради играта, понеже рядко ги намирам. Иначе ги харесвам.

# 1 994
Падна ми се код за -20% за  Практис, ако на някой му трябва, подарявам го.
Благодаря и аз на момичетата, които ми пращат МБ. ❤

Общи условия

Активация на акаунт