Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 474
  • 797
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Яни, дано не са здравословни ядове!

Украсихме се ние, мирясаха вече джуджетата. Някой съсед е направил много хубаво табло във входа, закачихме и ние малко украса за настроение. Миналата година някой умник ми беше натрошил всички топки, дано не му пречат пак тази година.

# 151
  • Бургас
Селесте,тази година ти му ги натроши!

И аз извадих някои неща да украся.
Елхата още не съм изкарала.

# 152
  • Бургас
Карз, не знаем кой е. Даже някой от съседите беше оставил иронично благодарствено писмо до неизвестния извършител. Уж са свестни хора из блока, горе-долу сме си все набори, няма и някое дете, в което поне малко да се усъмним, все едни милички, възпитани...

Препрочетох пак поста на Яна и много се зарадвах на почивните им дни, щото и за мен ще са почивни. То не че съм се претрепала от работа последно време, ама друго си е да знам, че няма да има с кого да си говоря служебно Simple Smile

# 153
  • София
И ние си имаме двама именика - най-малкото дете и свекъра. Довечера ще се почерпим с приятели за здравето на всички.
Украсихме и ние в неделя, но в новата къща нещо украсата ми малее. Има нужда да купим още.
Ние имаме проблеми напоследък с една съседка. Колкото човек е по-неизряден, толкова по-нагъл и нахален е.

# 154
Честит празник на всички, които имат повод днес Simple Smile

Селесте, възможно ли е да е нечий гост или друго външно лице?

Ех, Ем, със сестра ми някога бяхме така. Heart

Аз съм доникъде с украсата, и гирлянд не съм набавила. Започвам да действам по списъците с подаръци, за да може добрият старец да ги донесе навреме.

# 155
Благодаря ви за пожеланията към систъра. Ще ѝ предам.
Селесте, и аз си помислих да не е някое гостенче. Иначе в хорската простотия логика липсва.
Деси, браво на мацките, все такива готини изненади да си правите.
Лин, аз вярвам, че хората винаги могат да намерят път един към друг, дори и в някакъв момент да са се отдалечили. Hug

За обяд бяхме на коледния пазар и ядох палачинка с марципан и нутела, ама щедро и от двете. Божествено вкусно беше. Heart

Гледам във форума пуснали коледните късмети и бързам да си изтегля. Миналата година ми се паднаха пътешествия и Малдиви и аз вярно много скитах тази години. И си викам айде пак и стана тя една...  Grin

# 156
  • Бургас
Ем,хубав късмет е!🍀
На мен ми се падна нова любов 😂😂😂

# 157
  • Бургас
Га ходи по почивки, не ревА, нали? Изпълнявай сега и тоз' късмет, че догодина пак хоцкане да ти се падне Stuck Out Tongue Winking Eye

Не се бях замисляла за външен човек. То пък да отидеш на гости и да рушиш, бива ли?!

Доволна съм от първия късмет, много забавен, "ще вземаш огромна заплата" вика. Joy

# 158
Честитио на празнуващите днес; систъра на  Ем, на Селестемомчето, на Роди хлапака и свекъра...и явно пропускам доста.
Елхата украсена. Коледното село липсва, утре ще ходя да го търся в склада. Сега Калинчо ще има испански, а аз ще се забавлявам да опаковам подаръци.
Изтегли си и аз късмет:

# 159
Еееем, толкова хубаво ми стана, като прочетох късмета ти! Зарадвах се повече и от моя, който е издигане в работата и по- висока заплата! Честита да е сестричката ти!
Роди, честити да са празнуващите у вас!
И мъжа на Селесте поздравявам!
У дома единствената коледна украса е една керамична къщичка, която беше кашпа за мини орхидея, която си купих преди десетина дни и се оказа, че даже и свети.

# 160
  • София
Браво! Все хубави късмети.
Тит, Калинчо като стане звезда и ти покрай него ще намажеш от славата. Hug

# 161
Честити и здрави да са всички именици!
Утре съм на коледно парти, купих си червило /за мен е супер усилие, защото все не улучвам цвета/, май се харесвам. И нова роклА имам.

# 162
Нова любов ми се пада от късметите. Мога да го тълкувам поне по 2 начина, кое ли ще е ?

Ем, благодаря за милите думи Heart

Аз обядвах с карамелизиран ябълков тарт Simple Smile За него не ми е гузно, обаче ми стана съвестно за гирляндите и преди малко слязох да създам малко празнична атмосфера долу.

# 163
  • на Мелмак
Нищо не съм украсявала, нищо не ми се прави. Единствено ми е кофти, че няма да ходим до Мадрид на мач, но малкия и ММ ме разбират.
Чета ви, радвам се, но ми е тегаво.
Трябва да влизам в болница, но нямам време. Не знам дали искам да го намеря.

# 164
Ети, изпуснала ли съм нещо?
Съжалявам за провалените планове, но здравето е най- важно! Мадрит няма да избяга! Стискам ти палци!
С ММ украсихме елхата. Изключително скучна е, да не кажа грозна.

Общи условия

Активация на акаунт