Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 478
  • 797
  •   1
Отговори
# 165
Ети, съжалявам. Аз намерих покой като възприех виждането на арабите: щом бог така е решил. Провалени приятелства, пропуснати пътувания, грешни решения…. Важното е да сме живи и здрави.
Предполагам,че влизането ще е за изследвания. Влизай, никой не те кара да стоиш там. Аз спах само една вечер, заради едното изследване… ти си знеш, но за това време трябва да намериш

У нас Коледа идва с пълна сила.
Ей го Чипи

И елхата…

Пълна със спомени:
малко Мими беше изял ръката на Калин, за това има такъв нещастен вид

А аз опаковам подаръци и ме стегна канапа и вися във форума.

# 166
  • на Мелмак
Мари Hug
Тит, пътеки, точене на ЗК.
Тъпо.
Защото си плащам осигуровки и за 20г искам нещо.
Главата ми е проблема, не мога повече.

# 167
  • Euskal Herria
Ети, не отлагай, важно е.
Единственият недостатък на тукашната система е дълото чакане. И това, че не можеш да избираш специалист. Това се отнася за общественото здравеопазване. При частните застраховки по-бързо стават нещата и там вече може да си избираш при кого да идеш. Но и там може да се проточи чакането.

# 168
По принцип мога и от вкъщи да ги направя тези изследвания, но няма кои да ги види/разчете. Само за първичен преглед чаках 6 месеца. Така ме посъветваха ЛЛ, тези в болницата имат голям клиничен опит. Поне доказаха това, че за което ме мориха в САЩ и ме докараха на това дереже, нямам го, както и куп други неща нямам.

# 169
Ети, не отлагай 🤗

Аз сложих снежковците на прозореца. Това ще е. Украсих 😁

# 170
  • София
Ети, и аз мисля, че трябва да намериш време за това. Дано всичко се нареди, както трябва. Hug
Тит, прекрасни спомени! Heart Eyes

# 171
  • Бургас
Ети, Hug Не отлагай, за здраве ли е, време винаги трябва да се намира. Пожелавам ти от сърце скоро  всичко да е зад гърба ти и да викате с пълно гърло на някой чужд стадион!

Тит, много мила елха, върнала си се днес към някой и друг отминал момент.

# 172
  • Бургас
Ети,отивай още утре! Не отлагай!
На желания мач,пак ще се отдаде възможност!

Тит,много мила елха!
Обаче,очите ми останаха в Беззъб!😍
Моя е мъничък!

# 173
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Събуди ме алармата....
Обичам късметчето с първото кафе...
Тит, прекрасна елха, ще поръчам и аз персонални играчки, като дойде Марти да закачат с Митето.
Хубав ден!

# 174
Добро утро!

# 175
  • София
Добро утро!
Прекрасен ден на всички!

# 176
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз чаках с нетърпение късметчетата и първото, което ми се падна тази заран е много желано от мен. Нова работа и двойна заплата! А, дано!

Още не съм украсила. Вероятно ще е почивните дни! Мисля да взема Палечка и заедно да украсим!

Ети, мило момиче, не отлагай! Много отдавна се мъчиш и може би е дошло времето да видиш от какво е! Стискам палци за добри резултати, пък живот и здраве, ще реализирате плановете със закъснение!

Хубав ден, момичета!

# 177
  • Бургас
Добро утро, момичета!🍀
Бубе,и аз като теб с късметчетата!
Обичам да си тегля по няколко на ден! Усмихват ме!!
Ети,как си?

# 178
Аз тегля късмети за мен, ММ, децата, брат ми, снаха ми.... Всички ги чакаме и им се радваме!

# 179
Добро утро.
Мари и аз така, за цялата фамилия тегля късметчета сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт