Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 479
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Добро утро!
Ети, стискам палци бързо да разберат от какво е главоболието и да ти предложат адекватно лечение!
Днес е много студено при нас. Тротоарите и пътищата бяха замръзнали и 2 пъти щях да падна на разходката с кучето. Дано омекне следобяд, че имам излизане с колата. Ще ви помоля за стиснати палци днес!

# 181
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Преди 5г правих всичко, което можеше да се направи като изследвания. ЯМР, скенер с контраст, от тогава редовно се следя като изследвания. Всички първопричини бяха изключени. Всеки вдига ръка и изписва болкоуспокояващи. Сега пак същото искат. Затова се чудя. Няма смисъл според мен. Само едни пари ще сменят собственика си. Самоназначих си изследването за хранителна нетолерантност. Тогава ми спря, като изключих храните. Сега също не ям и пак боли. А е ужасно главоболие. Не съм човек с него.
Извинявам се, че ви занимавам, просто не издържам Confused
Хубав ден ви желая!
И много усмивки!

# 182
Добро утро.
Ети, направи си нови изследвания, показателите се променят. Желая ти успех!
При мен нищо ново, не напредват особено с подаръците, направо вече се отчайвам.

# 183
Ети, а кога за последно го прави изследването за нетолерантност? Знам, че с годините се променя нетолерантността. Не се отчайвай, ще се намери диагноза и лечение. Hug

Подаръците вече са измислени и до голяма степен купени, остава да бъдат опаковани и да се надпишат картички и още как любезно милото ще остави тази задача за мен. Днес трябва да се работи, че утре отпрашваме към Лондон за един дълъг уикенд.

# 184
Привет, банда!

Снощи празнувахме празника у мамини. Нямаме именици, обаче пък татко е рибар Grinning Съответно съм недоспала и крива днес.

Ети, надявам се да намериш причината за болката... Sleepy

# 185
  • Бургас
Мони,стискам!
Ети,дано се разбере от какво ти е некомфортно!

# 186
  • Canada
Етти, чела ли си за естрогенна доминантност ?

Честити да са всички празнували вчера 🍀

Янче, дано не са за здраве грижите ти 🤗

Темпото в работата е убийствено, с нетърпение чакам празниците малко да отдъхна. Колегата сериозно ми изпитва търпението и колкото да ми е неприятно ще ескалирам нещата към шефката.

Пристигна подаръка за бебето, нямам нито време, нито муза да мисля за другите. Подарявам тази година присъствието си, не е малко 😁

# 187
  • Бургас
Ама аз как съм пропуснала да се разпиша днес? Сутринта бързах за градината, после в Лидл и като му легнах при козметичката ми, 5 часа изкарах там. Следобед се занимавах с ученичката, сега уча с градинчето стихотворение.

Еми, приятен уикенд! Да случите на хубаво време! Stuck Out Tongue Winking Eye

Съни, и аз така. Днес се усетих, че нямам пукнат подарък за малката ми племенница, направо я бях забравила, а тя е и именичка след Коледа. Сестра ми ме ориентира кои са ѝ любимите герои в момента, та ще търся дрешки и други по-практични неща с физиономийките им.

# 188
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит ни петък!

Честит празик и на всички бивши и настоящи студенти! На настоящите желая късмет, с лекота да си взимат изпитите и успешна реализация! Нека се сбъднат мечтите им! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден, момичета!

# 189
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Честит празник!!!
Ети, стискам палци да се намери причината и адекватно лечение.
Петък е!
Това е добро начало на деня.
Хубав ден!

# 190
  • София
Добро утро!
Честит празник! Студентите си остават вечно такива по душа! Heart Eyes
Ние днес пак ще висим във ВМА пред разни кабинети със свекървата. Дано се оправим по-бързо. Поне си приключих документално месеца. Да не го мисля и него.
Прекрасен ден!

# 191
Ех, веднъж и аз да се зарадвам на петъка....защото съм отпуска, де! Simple Smile
Ще пътуваме с ММ до София.
Чесит празник на всички, които са или са били студенти!
Хубав ден от мен!

# 192
  • Бургас
Добро утро!
Честито на всички студенти! И умната 😀

# 193
  • Бургас
Добро утро!

Честит празник на новите попълнения в студентските редици- младежите на Боби, Руми, Мони, Сави! Да имат хубави спомени от първия си празник!

Роди, бързичко да приключи чакането ви!

Аз днес още не знам каква ще я върша. Имам работа, но не ми е спешна и може и да я оставя за уикенда. Обедно ще се видя с дружки, следобед, ако Вики все още има желание, ще ходим да търсим клинове. Беше спряла повече от година да носи клин, сега пак някакъв мерак. И на балет искала да ходи, ама не съвсем. Можело и на английски, но и там е 50/50. Луда работа!

Спокоен и топъл ден ви пожелавам!

# 194
Честит св. Петък!

Вчера в офиса почнахме да гласим коледните торби, та настроението е хубаво. Още две седмици са оцелеем само, че да ги раздадем с радост 😆

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт