Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 490
  • 797
  •   1
Отговори
# 195
  • София
"Чичо", как са бебката и майката? И твоята кашлица как е?
Мари, весело изкарване тук! Relaxed
Селесте, и при нашите момичета клиновете излизат пак на мода. Хубаво е, че Вики иска да ходи на нещо. Набора й иска да стои предимно пред плейстейшъна.

# 196
Честит празник на всички студенти!

Аз уж нямам коледен дух тази година, но от вчера се забавлявам с Чоко и Боко 😆
Намерих ги в едно левче и ги осинових. Оставих ги да бъркат в бонбоните 😂

# 197
  • Бургас
Лелее,Руми 😍много са хубави! Много обичам такива човечета! Харесала съм си в сайта на юск,едни мънички гномчета 😍 Току влизам да ги разглеждам и да им се радвам!
Снежковци също много харесвам!
Днес мисля да си измия прозорците отвътре само,че да си сложа снежинките и еленчето по терасите.

# 198
  • Бургас
Руми, много готини снежните другари.

Роди, докато не я запиша, не вярвам аз на желанията ѝ. Ей я, домързя я да ходим за клин, след училище решила да иде да обядва у нашите, сега сигурно и ще полегне там, защото знае, че вкъщи ще я метна с домашните.

Новогодишните късмети много ме радват. Първият- пари, вторият пак пари и днес третият- печалба от тотото. Стана ясно откъде ще дойдат, няма да е от работа Joy

# 199
  • София
Ние за час и половина всичко свършихме във ВМА. Дори през алерголога минахме за тестове. Готова е за процедурата другата седмица. Дано като влезе всичко да е наред с изследването.
Утре е решила да ни събира в тях на агнешко.
Чакам с нетърпение аз вече 22-ри. Всеки е решил явно, че света свършва предпразнично и искат всичко сега и веднага.

# 200
Здравейте, аз пак съм болна, 2 дни бях на работа и децата ме заразиха явно.Взех болничен, но, ако така ще съм постоянно,взех да се отчайвам.Не ми стигат другите болести... Иначе украсихме вкъщи, хубаво е.🥰 Подаръците са готови, имам да опаковам на сестра ми.

# 201
Страхотни са ви елхите и украсите. 😍
Ние с нашата дребна елха и дребно коте-беля, не знам как ще се разберем. 😂 Синеочка одеве я украси. Утре ще добавим още това онова.
Много е студенооо, мразя зимата! 😆 Да минава Коледа и да идва топлото вече.

# 202
  • Бургас
И аз чакам топлото 🌞

# 203
  • при моите деца .....
Привет!
Много красиви елхи.
Утре - и ние.
Днес ходихме на запалване на светлините на градската елха.
Митето пусна писмото до Дядо Коледа.
Момичета, недейте така... топло време....
Митето е пожелал шейна 😜
Е, трето желание, но ще му се сбъдне.

# 204
  • На брега на реката
Хей, поспаланки, ставайте...!

Добро утро!

То и аз /бабата/ станах преди малко. Плана за деня е предимно за готвене, че трябва да нося и на Палечка. Болна е милата и искам да я зарадвам с любими за нея неща!
Аз още не съм здрава, но ще отида да я видя, че не мога така. Ще сложа маска, за да я предпазя.
софиянчетата и те са болнички, та ги мисля и тях, но за съжаление няма как да им сготвя и занеса!

Хич нямам настроение, но ще гледам да украся елхата, че белким дойде коледния дух и у нас!

# 205
Добро утро!

Роди, кашлицата ми е доста по-добре, обаче гърлото ме боли все още. Бах аз тоз вирус, трета седмица... Пулмоложката каза, че дробовете ми са топ, обаче цялата мека тъкан на гърлото е разранена и ще трябва време да мине. Смуча разни боклуци и така.

Днес трябва да ида да напазарувам, да купя подаръка на любимия, балатум за коридора горе, че с мокрите обувки ще направим дюшемето на нищо. Пък предверието явно ще го правим на пролет. 
Ще си карам колата на преглед, имам една среща в офиса и след това ще прилегна 😆

Довечера са ми на гости момичетата.

Мама се възстановява от операцията (много тежка, имало е усложнения,  загубила е много кръв, едва са я спасили). Беба я чакаме да почне да наддава, че в момента е малко над 2 кг... Обаче се храни и диша сама, така че е боркиня като мама си. Ние подготвяме полека лека изненада за изписването, та като дойде време да сме готови.

Бубе,  да оздравяват и дечицата и баба им! Сави и ти!

# 206
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Честит празник!
Днес е св. Ана - покровителка на жените, майчинството, семейството!
Да сме здрави ние и близките ни!
Поспах до 7.30.
И аз съм обещала днес да вадя елхата....
Бубе, оздравявайте всички 🍀
Уютна събота!

# 207
  • Бургас
Добро утро!

Хич не съм от днешните поспаланки аз, но това не пречи да не съм свършила нищо досега Simple Smile ММ снощи излиза с приятели и аз в 21:30 съм заспала. Сутринта се ококорих в 5 и беше едно надлъгване със съня.
Днес съм го писала работно-кулинарен ден. Имам малко работа и после ще правя меденки и мини щолени за подарък.

Бубе, бързо оздравяване на всички ви! Ти вземи се завий с една книжка в ръка и си почивай, сама не се щадиш. Палечка щом е болна, едва ли има кой знае какъв апетит. Знам, знам, че сърце бабино не трае Heart

Честити да са днешните именици!

Ех, Али, много съжалявам, че така е протекло раждането! Стискам палци за бързо възстановяване на приятелката ти! Беба ще расте стройна мадама Simple Smile Две кила и мъничко съм се родила и аз, я каква съм Убава сега Joy

# 208
  • София
Честит празник, момичета!
Да оздравяват всички болни!
Али, и моята щерка беше малко над 2 кг, а си беше доносена до последно. Всичко ще е наред и с двете! 😙

# 209
Али, бързо възстановяване на мама и бебка да наддаде бързичко. 🥰 Като каза балатум, кога стана такива цени?! Помня съм мяркала по 2-3 лв/кв. Сега 15. 😳 Трябва ми и на  мен за офиса, но се  шокирах от цените.
Бубе, да оздравявате. И на Ети стискам палци. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт